صفحه 44 از 91 نخستنخست ... 343536373839404142434445464748495051525354 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 431 تا 440 , از مجموع 904

موضوع: Recommendation letter / Research Plan

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : Recommendation letter / Research Plan

نقل قول نوشته اصلی توسط hmonshat نمایش پست ها
    سلام ، من شدیداً به کمک نیاز دارم:

مواد خوندم و دارم میرم مکانیک برای 15 می از عشق آباد وقت گرفتم و تو رزومم این علایقمه:

• Finite element analysis in Orthopaedic Biomechanics.
    • Simulation and modeling of stress-strain fields.
    • Theoretical and numerical continuum mechanics.
    • Numerical calculation
    • Structure-processing-property relationship.

فاندم از نوع TA هست و عملاً RP ندارم. مشکل از اینجا شروع میشه:

استادم تو آمریکا اسمش تو نامه ادمیشن (نه I20) اومده و هم استاد مکانیکه، هم مواد و هم هوافضا (!) کارای نانو هم انجام داده.
    اگه من الان به سفارت RPندم نمیرن بک گراند استاد آمریکامو چک کنن و مثلاً فکر کنن که من قراره تو همون فیلدهایی که تو سایت استادم هست کار کنم؟
    باهاش که صحبت کردم می گفت که می تونه یه RP در این زمینه واسم بنویسه:
    Continuum modeling and simulation of growth in biological materials
    نظرت چیه؟ اگه من این رو به سفارت تحویل بدم، احتمالش هست که تاثیر بک گراند استادم (هوافضا-مواد-نانو) کم رنگتر بشه؟ یا بهتره بهش بگم که اسمش رو از تو نامه ادمیشن حذف کنه و اجازه بده که همه چیز نامعلوم بمونه و مثلاً بجاش تو نامه ادمیشن اشاره شه که من واسه سال اول استاد ندارم و باید درس پاس کنم؟

ممنون
    سلام

شما چون موادی هستید... داشتن یک RP امن بهتر از نداشتنشه! اما استادتون هم چون کارای هوافضایی می کنند و فانداشون خطریه احتمال داره شر بشه!

شما احتمال قوی بدید که نامه ادمیشن رو بگیرن ازتون... و اگر بگیرن که می فهمن که استاد دارید... برای همین یه RP امن داشته باشید حتما!

بهترین حالت اینه که اسمش حذف شه ولی بتونی یه RP بگیری که ایشون باید درس پاس کنه و بعد از سال اول بر اساس علاقه تو فیلد بایو کار خواهد کرد!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط arablu_m نمایش پست ها
    سلام دوستان،
    من از سفارت انكارا وقت گرفتم. رشتم هم مكانيكه كيسم هم حساسه چون مقاله توربوماشيني دارم.
    تو I-20 فاندم مشخص نشده ولي بعدا هم scholarship گرفتم و هم TA كه تمام هزينه ام رو ساپورت ميكنه. حالا به نظرتون چيكار كنم از كي RP بگيرم. آيا نامه TA از assistant دانشكده كافي هستش؟ به نظرتون اگه از متن ايميلي كه باي فاندها برام اومده پرينت بگيرم ببرم براي منبع تامين هزينه ام كافيه؟
    ممنون ميشم اگه كمكم كنيد
    سلام!

حتماً سعی کنید ازش بگیرید که کارتون رو خیلی راه میندازه!

بگه ایشون استاد نداره و باید فعلاً درس پاس کنه... بعد هم در فیلد x و y که جزو علایقش هست باید استاد پیدا کنه و مشغول به کار بشه :-) ... فیلد x , y رو هم دو تا چیز امن بده!!!

معمولاً chair...کوردینیتور... مدیر گروه... مدیر تحصیلات تکمیلی راه میان با این قضیه... ولی نیاز به پیگیری داره و اگر یه دوست پیدا کنی که اونجا دنبال کارت بیافته عالیه! معمولاً از هر 4 تا ایرانی که آمریکا درس می خونند (رو تجربه من) یکیشون در حد خودکشی کارت رو میبره جلو و راه میندازه... ما که تو هر دانشگاهی تماس گرفتیم با ایرانیا یه دونه خیلی خیلی کار درست به تورمون خورد... شدیداً توصیه میشه!

رو خانم ها حساب نکن اصلاً و ابداً! بهترین و مثبت ترینشون وقتی پاش میرسه اونجا دچار یه سری تغییراتی میشه ... که عمراً کمکی نمیکنه که هیچ... ممکنه گمراهت هم بکنه!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member hmonshat آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    سلام

شما چون موادی هستید... داشتن یک RP امن بهتر از نداشتنشه! اما استادتون هم چون کارای هوافضایی می کنند و فانداشون خطریه احتمال داره شر بشه!

شما احتمال قوی بدید که نامه ادمیشن رو بگیرن ازتون... و اگر بگیرن که می فهمن که استاد دارید... برای همین یه RP امن داشته باشید حتما!

بهترین حالت اینه که اسمش حذف شه ولی بتونی یه RP بگیری که ایشون باید درس پاس کنه و بعد از سال اول بر اساس علاقه تو فیلد بایو کار خواهد کرد!
    ممنون از پاسختون، والا خودش که میگه فاندش از NSF میاد. پس شما میگین در وهله اول اسم استاد رو از نامه ادمیشن حذف کنم (که احتمال 99% سفارت نامه ادمیشن رو ازم می خواد) و اگر نشد (قبول نکرد) بگم یه RP امن بنویسه. تو سایت استادم این فیلدها هست:
    Nano
    Energy
    superhard materials
    smart materials
    (عجب عناوین باشکوهی! بنظرم یه کامپوزیت کم داره فقط که دیگه جمعشون جمع بشه!)

من خودم فکر می کنم حتی اگر این استاد یه RP سوپر امن هم بده بازم شر میشه واسم و اصلا بهتره که برای ویزا اقدام نکنم (موافقید؟). نکته ای که اینجا میمیونه اینه که: اگر اسم استادم رو از تو نامه ادمیشن حذف کنم. ایا در سکوریتی چک میرن ایمیل ها و مکاتباتی که با استاد و دانشگاه در این خصوص داشتم رو چک کنن و اوضاع خراب بشه(خیلی تخیلی شد فکر کنم!)؟

ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط hmonshat نمایش پست ها
    ممنون از پاسختون، والا خودش که میگه فاندش از NSF میاد. پس شما میگین در وهله اول اسم استاد رو از نامه ادمیشن حذف کنم (که احتمال 99% سفارت نامه ادمیشن رو ازم می خواد) و اگر نشد (قبول نکرد) بگم یه RP امن بنویسه. تو سایت استادم این فیلدها هست:
    Nano
    Energy
    superhard materials
    smart materials
    (عجب عناوین باشکوهی! بنظرم یه کامپوزیت کم داره فقط که دیگه جمعشون جمع بشه!)

من خودم فکر می کنم حتی اگر این استاد یه RP سوپر امن هم بده بازم شر میشه واسم و اصلا بهتره که برای ویزا اقدام نکنم (موافقید؟). نکته ای که اینجا میمیونه اینه که: اگر اسم استادم رو از تو نامه ادمیشن حذف کنم. ایا در سکوریتی چک میرن ایمیل ها و مکاتباتی که با استاد و دانشگاه در این خصوص داشتم رو چک کنن و اوضاع خراب بشه(خیلی تخیلی شد فکر کنم!)؟

ممنون
    سلام... آره اگر smart superhard nano composite for energy application داشت که دیگه تکمیل بود!

به نظرم احتمال چک کردن ایمیل و این ها قبل از اینکه پات به اونجا برسه نزدیک به صفر هست!

ولی حدسم اینه که بعد از ورود همیشه حواسشون به دانشجو های رشته های خاص هست!

این بحث RP فقط برای رشته های حساس مطرحه؟ من از یه رشته امن هنری، یه پروپوزال دو صفحه ای از پروژه آتی نوشتم، آیا کفایت میکنه؟

سلام هایزنبرگ جان. میشه لطف کنی این مواردی که استادم توی RP نوشته رو یه نگاه بندازی و ببینی مشکلی داره یا نه. استادم گفت که میتونیم تغییراتی که بخوای رو بدیم. مرسی.

The general area of research is: Computational study of flow and transport in porous media with applications to groundwater contamination and groundwater resource sustainability.

Access to sustainable supply of clean water is essential for human welfare, and study of this issue is a major part of the field of Civil and Environmental Engineering. The specific research that my students conduct focuses on development and application of advanced computational methods to simulate the flow of multiple fluids and dissolved chemicals in soils and aquifers. Mathematical simulation models are very important for studies of the subsurface because it is difficult and expensive to drill deep wells and make direct observations. These models are required for applications such as risk assessment of groundwater contamination, design of systems to clean up contaminated groundwater, and evaluation of aquifers for water supply.

Mr. *** is highly qualified to conduct this research due to his strong academic training in quan-titative methods and computer analysis, and his prior experience conducting research related to porous media physics.

Funding is provided by Prof. ***, University of ***, Department of Civil and Environmental Engineering.

In all of the research tasks, Mr. *** will not be dealing with export-controlled technology and he will not have access to any sensitive/controlled information or technology.

Junior Member

سلام دوستان

یه سال آیا Recommendation letter بردن از استادمون تو ایران مبنی بر اینکه این بی خطره و حساس نیست و اینها تاثیری داره ؟ مثلا برا من که مستر ئهستم و دانشگاه جای ریسرچ پلن فقط نوشته که دانشجویه مستره و هنوز استاد نداره و وارد ریسرچ پروگرمی نمیشه ! ؟
    ممنون میشم دوستان جواب بدن

نقل قول نوشته اصلی توسط pbmdesigner نمایش پست ها
    این بحث RP فقط برای رشته های حساس مطرحه؟ من از یه رشته امن هنری، یه پروپوزال دو صفحه ای از پروژه آتی نوشتم، آیا کفایت میکنه؟
    سلام

فقط برای رشته های مهندسی خطرناک... یا رشته هایی مثل بایولوژی و نورولوژِی و اینجور چیزاست... رشته هنری (به غیر از چیزایی شبیه به معماری :دی) نمیخواد RP!

نقل قول نوشته اصلی توسط amirhosein999 نمایش پست ها
    سلام هایزنبرگ جان. میشه لطف کنی این مواردی که استادم توی RP نوشته رو یه نگاه بندازی و ببینی مشکلی داره یا نه. استادم گفت که میتونیم تغییراتی که بخوای رو بدیم. مرسی.

The general area of research is: Computational study of flow and transport in porous media with applications to groundwater contamination and groundwater resource sustainability.

Access to sustainable supply of clean water is essential for human welfare, and study of this issue is a major part of the field of Civil and Environmental Engineering. The specific research that my students conduct focuses on development and application of advanced computational methods to simulate the flow of multiple fluids and dissolved chemicals in soils and aquifers. Mathematical simulation models are very important for studies of the subsurface because it is difficult and expensive to drill deep wells and make direct observations. These models are required for applications such as risk assessment of groundwater contamination, design of systems to clean up contaminated groundwater, and evaluation of aquifers for water supply.

Mr. *** is highly qualified to conduct this research due to his strong academic training in quan-titative methods and computer analysis, and his prior experience conducting research related to porous media physics.

Funding is provided by Prof. ***, University of ***, Department of Civil and Environmental Engineering.

In all of the research tasks, Mr. *** will not be dealing with export-controlled technology and he will not have access to any sensitive/controlled information or technology.
    Computational study of flow and transport in porous media with applications to groundwater contamination and groundwater resource sustainability.

سلام! مورد حساسش این بوده که نفتی میزده یکم که استاد کاملاً برطرف کرده و گفتته مرتبط با آب هست...

تو صفحه استاد به نفت اشاره نشده؟!

اگر نشده امن امنه!

نقل قول نوشته اصلی توسط don2424 نمایش پست ها
    سلام دوستان

یه سال آیا Recommendation letter بردن از استادمون تو ایران مبنی بر اینکه این بی خطره و حساس نیست و اینها تاثیری داره ؟ مثلا برا من که مستر ئهستم و دانشگاه جای ریسرچ پلن فقط نوشته که دانشجویه مستره و هنوز استاد نداره و وارد ریسرچ پروگرمی نمیشه ! ؟
    ممنون میشم دوستان جواب بدن
    اصلاً نه تنها فایده ای نداره.... ممکنه ضرر هم بزنه!

همون نامه ای که نوشتن براتون کاملاً کافیه!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)