نقل قول نوشته اصلی توسط mehrshad777 نمایش پست ها
.
.
.
از کنسولگری که اومدم بیرون اول زنگ زدم خانوادم و بعدش رفتم سمت برجهای دوبی. اونجا توی یکی از مراکز خرید خیلی راحت تونستم به اینترنت متصل بشم و دیدم درجا برام از کنسولگری یه ایمیل اومده که CV را ایمیل کنید. من هم خوشبختانه همراهم یک FLASH MEMORY بود که تمام اطلاعاتم داخلش بود. (عجب شانسی داشتم اون روز من) و من هم CV را ایمیل کردم. شب که دوباره ایمیلم را چک کردم دیدم که جواب دادند که دریافت کردیم و داره بررسی میشه.
.
.
سلام دوستان
دوستمون یه نکته ای رو اشاره کرد و من یه چیزی یادم اومد که دوست دارم در کنار تجربیات روز مصاحبه ( تجربه روز مصاحبه سفارت) خدمت شما بگم و به اشتراک بزارم که احتمال داره برای یکی اون روز به درد بخوره...
اینکه اطلاعاتتون همیشه همراهتون باشه می تونه همیشه تبدیل به یه معضلی بزرگ بشه. من خودم خیلی این اتفاق افتاده که یه مدرکی رو یا چیزی رو یه وقت بخوام و شاید لزوما همراه نباشه.
شاید خیلی ها با dropbox (این لینک) و فضای cloud آشنا باشن. برای اطلاعات بیشتر این و این رو می تونید مطالعه کنید.
زمانی که میرید برای مصاحبه می تونید قبلش تمام اطلاعاتتون رو توی فولدرتون در dropbox بریزید که هرجایی که به اینترنت دسترسی داشتید بتونید فایل هاتون رو بردارید و یا برای یکی بفرستید. چون لزوما ممکن هست لپ تاپ نداشته باشید و فلش به کارتون نیاد. مثلا دارید با موبایلتون یا تبلت چک می کنید می تونید از این طریق به فایل ها تون دسترسی پیدا کنید.

فقط یادتون نره که بعد از اینکه مصاحبه شدید اولا یه چند دقیقه ای داخل سالن بمونید چون یه تعداد معدودی رو مجدد اسمشون رو می خونن که برگردن به باجه و اینکه تا وقتی دبی ( یا محل سفارت) هستید، هرجا به اینترنت دسترسی داشتید ایمیلتون رو چک کنید شاید یک درصد کلیر شدید یا داکیومنت خاصی رو ازتون خواستن و بتونید براشون هم هارد کپی ( اگر قبول کنن!) و هم به صورت ایمیلی بفرستید.

موفق و موید باشید.