من مدتی قبل این سئوال رو فرستادم اما هیچکس راهنمایی نکرد:
سلام به همه و تبریک بابت شانس ورودتون به یه زندگی جدید.
یکی دو تا موضوع تو ذهنم داره منو اذیت میکنه. خواستم با شما هم مشورت کنم نظر بدید. کیس من حدود 8500 هست و فکر نکنم تا چند ماه دیگه کارنت بشم:
اول - من الان دانشجوی سال آخر مهندسی عمران هستم و مدرک فوق دیپلمم (که توی فرم لاتاری ذکر کردم) دست دانشگاهه و آموزش دانشگاه هم تا زمان فارغ التحصیلی (که خرداد 94 باشه) هیچ کمکی به ما نخواهد نمود. بنظر شما بهتره برم فرم 260 رو اصلاح کنم به دیپلم؟ یا برم دانشگاه قبلی یه مدرک المثنی بگیرم؟
دوم - سفارت در آنکارا در بخش مدارک پزشکی گفته مطلقاً هیچ مدرک پزشکی ایران رو قبول نداره (کارت واکسیناسیون) و باید حتماً دکتر در آنکار مدرک صادر کنه. به این ترتیب آیا واکسیناسیون در تهران هیچ منفعتی داره؟ کدوم موسسه ها رو توصیه میکنین؟
سوم - بنده تمکن مالی دارم در حد زیرصفر. اما یه خونه دارم که متاسفانه الان سندش وکالتیه. به نظرتون ترجمهء وکالتنامه ارزش داره؟
چهارم - همهء راهنمایی های پزشکی صرفاً در مورد کودکان بالای دوسال صحبت کردن. نوزاد ما تازه آبان ماه یکساله میشه. آیا تست مدیکال باید بده؟ واکسنهایی که در ایران زده رو چه جوری به دکتر ترک نشون بدیم؟
پنجم - من به مدت 365 روز در عمان در یک شرکت خاک بر سری ورشکسته مشغول بکار بودم. سه ماه با ویزای مسافری (یعنی ساکن عمان نبودم) و نه ماه بصورت مقیم (در عمان ساکن شدم). بخاطر فشارهای شرکت اونجا مجبور شدم رانندگی کنم و دوبار به دلیل همراه نداشتن گواهینامه جریمه شدم. به نظرتون اصلاً لازمه نامه از پلیس عمان بگیرم؟
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)