نقل قول نوشته اصلی توسط ehsanslsi نمایش پست ها
با سلام
ممنون که زحمت پاسخ سوال من را کشیدید من فکر می کردم فقط مواردی که تغییر کرده است باید در annexe bB تیک زد
ببینید شناسنامه و میزان تحصیلات من تغییری نداشته است ولی تعداد ماه های سابقه کار من اضافه شده است با توجه به گفته شما من باید هر چهار مورد یعنی مدارک هویتی، تحصیلات و سوابق کار و قانونی بودن کارم را تیک بزنم درست است؟
با تشکر
ببینید هرچی در annexe a ازتون خواستن رو باید با فرمت مناسب براشون بفرستید و هیچ جایی رو تیک نزنید فقط به همراه نامه ای که دادن بفرستید.
مدارکی رو که خودتون دوست دارید بفرستید برای اعلام تغییر وضعیت یا بروزرسانی رو اینبار annexe b رو تیک میزنید، اون سمتی رو تیک میزنید که یعنی دارم میفرستم. و با فرمت مناسب خودش میفرستید
بقیه جاهای annexe b رو اینبار اونوری تیک میزنید که یعنی نیاز به بروز رسانی نداره
در نهایت در حال حاضر مهمترین چیز اینه که annexe a هرچی خواستن رو بهشون بدید وگرنه درجا ریجکتید
حواستون باشه همش باید با هم فرستاده بشه چیزی جا بگذارید پرونده ریجکت هست حتی اگه 10 دقیقه بعدش پست کنید.

حالا برای کیس مربوط به شما بهتره مدارکی که خواستن رو بدید بعد سابقه کارتون رو یکی اضافه توی بخش مربوط به خودش بگذارید.

نامه رو چندین بار با دقت نقطه به نقطه بخونید که اشتباه نکنید

موفق باشید