نقل قول نوشته اصلی توسط aria802 نمایش پست ها
دقیقا اون دوستم ریجکت شده بود به علت نداشتن مهر برابر اصل دفتر اسناد رسمی که بعد از نامه نگاری بهش فرصت ۹۰ روزه دادن
سلام،
آيا براتون امکان داره لطف کنيد و از دوستتون بپرسین با کدوم یکی از نامه نگاری ها تونستن جواب بگیرن؟
من اصل ليست بیمه رو نفرستاده بودم و کپی برابر با اصلی که فرستادم از دفتر اسناد رسمی گرفتم و ریجکت شدم. باهاشون تماس گرفتم و ايميل هم زدم فايده ای نداشت. اصل ليست بیمه رو ايميل کردم و 22 سپتامبر به دستشون رسیده ولی هنوز جوابی ندادن. کاملا ناامید بودم اما با ديدن پيغام شما و جواب گرفتن مجید دوباره یه خورده امیدوار شدم. در ضمن فکر می کنم بین Refuse و Rejet تفاوت چندانی نباشه و حتی با اينکه Rejet شدم بازم اميد هست. امروز توی صفحه Demande de révision administrative که آدرسش رو مجيد گذاشته بود دیدم که حتی اونهایی که Refuse شدن هم نمی تونن درخواست تجديد نظر کنن:
Une lettre du Ministère vous informant d’une intention de refus, d’une intention de rejet, d’une décision de rejet, d’une fermeture de dossier ou du retour d’une demande de certificat de sélection incomplète ne peut pas faire l’objet d’une révision administrative.

در حالیکه همونطور که تا حالا چند نمونه رو دیدیم تجديد نظر شده و خوشبختانه پروندشون به جریان افتاده. پس معلوم میشه که اگه ازشون بخوایم ممکنه اينجور اشتباهات کوچک ما رو نادیده بگیرن. اگر مجيد یا دوست شما بعد از ریجکت شدن به حرفهای دوستان که میگن ريجکتی ها نمی تونن تقاضای تجديد نظر بکنن گوش کرده بودن الان به نتيجه نمی رسیدن.