صفحه 150 از 476 نخستنخست ... 50100140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160200250 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,491 تا 1,500 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع (برنامه ریزی و تحلیل سیستمها)-امیرکبیر

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi_javan نمایش پست ها
    - من اول کپی برابر اصل از اسناد رسمی گرفتم و همون رو به دارالترجمه دادم تا اتچ و پانچ کنه. به نظرم اگه روی همون مهر داشته باشه بهتره.
    - درباره سابقه بیمه بهتره اصلش رو اتچ کنين.
    - فیش حقوقی هم بهتره مهر و امضاء شرکت رو داشته باشه و مهرهای دادگستری و امورخارجه رو هم بگیرین بهتره. روزه شک دار نگيرين.
    ممنون از پاسختون.. والا راجع به فیش های حقوقیم میخواستم مهر شرکت رو بسازم بزنم که بعد از کلی فکر کردن تصمیم گرفتم توی یک نامه توضیح بدم که علیرغم درخواست و اصرارم به شرکت، اونها برام اینکارو نکردند و من هم مجبور شدم همینجوری بدور از کوچکترین خللی در مدارک و یا جعل اونها بدون مهر و امضاء بفرستم.. یعنی دیگه چاره ای ندارم! نمیدونم دوستان با شرایط مشابه من جواب مثبت گرفتند یا نه؟
    رشته : 12 امتیازی/ فایل نامبرکبک 16-09-2011/لندینگ در مونترال: 18-11-2015

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineer

نقل قول نوشته اصلی توسط tooti_ar نمایش پست ها
    پيروي آقاي مجيد قابل توجه دوستاني كه ميگن ريجكت شدن=پايان قضيه. آقاي مجيد هم خلاف قوانين عمل كرده بودن و آپديت رو در دو بسته ارسال كرده بودن كه صراحتا اشاره شده بوده در اينصورت پرونده رو ريجكت مي كنن بنابراين من مطمئنم كه ما هم هر كدوم اگر اصل بيمه رو با يه نامه درخواست بررسي مجدد ارسال كنيم نتيجه مي گيريم. ريجكت پايان داستان نيست. اميدوار باشيد
    ضمن تبریک به آقا مجید، دوستان توجه کنند که موضوع ایشان با بقیه دوستانی که موضوع ریجکتی شون را مطرح کردند فرق می کنه. ایشان اشتباه خودش را چند روز بعد، اصلاح کرده و مدرک با فرمت صحیح را فرستاده ومطمئناً همین موضوع در به جریان افتادن پرونده شون نقش بسزایی داشته است.
    دریافت مدارک 07-09-2011 نقد کردن مانی اردر 17-10-2011 ارسال فایل نامبر 30-10-2011 شماره فایل نامبر DA000049xxx رشته 12 امتیازی - دریافت نامه آپدیت 03-02- 2015 - ارسال آپدیت 17-03-2015 - دریافت نامه انتظار مصاحبه 21-04-2015

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineer

نقل قول نوشته اصلی توسط aria802 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    شما به هر دلیل ریجکت شده باشی سعی کن من چنذ نفر را دیدم که بعداز ایمیل بهشون مهلت ۹۰ روزه دادن ، هنوز پاسخی نگرفتن، به محض اینکه خبری شد بهتون خبر میدم
    دوست عزیز
    برای درخواستی که ریجکت میشه فرصت اعتراض نمی دهد اونی که 90 روز فرصت اعتراض داره درخواستی که قفیوز(Refuse) شده باشد. این دو از نظر مفهومی هم با هم تفاوت دارند.
    دریافت مدارک 07-09-2011 نقد کردن مانی اردر 17-10-2011 ارسال فایل نامبر 30-10-2011 شماره فایل نامبر DA000049xxx رشته 12 امتیازی - دریافت نامه آپدیت 03-02- 2015 - ارسال آپدیت 17-03-2015 - دریافت نامه انتظار مصاحبه 21-04-2015

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط black.tulip نمایش پست ها
    سلام دوستان،
    الان تقريبا يكي دو هفته است كه من مي خوام آپديتم رو بفرستم ولي مدام در مورد هر قسمت دچار شك و شبهه مي شم.
    با توجه به طولاني شدن روند جمع آوري مدارك و ...آخرين فيش حقوقي كه من دارم مي فرستم مربوط به مرداد ماه هست نه شهريور ماه.يه وكيل بهم پيشنهاد داد كه ريسك نكنم و فيش حقوقي شهريور رو هم بگيرم.به نظر شما اين مسخره نيست كه به دليل يك ماه عقب بودن فيش حقوقي ريجكت كنن؟!؟آخه من با كلي دردسر موفق شدم تأييد وزارت امورخارجه رو بگيرم...
    سوال اصلي من در مورد انكس B هست كه قبلا هم همين جا پرسيدم ولي پرسيدم دريافت نكردم.بعضي ها إز جمله همين وكيلي كه من باهاشون مشورت كردم معتقدن كه انكس B خلاصه ي انكس A هست و بايد همه ي آيتم هايي كه داريم مي فرستيم رو در انكس b تيك بزنيم .در حالي كه برداشتي كه من إز متن إيميل دارم آين نيست.مثلا در مورد études گفتن در صورتي كه مدرك جديدي داريم تيك بزنيد.من نمي دونم در انكس B بايد études رو تيك بزنم يا نه؟
    بعضي إز موارد انكس A هم أصلا در انكس B وجود ندارند،مثلا مدارك كاري همسر يا فيش حقوقي.
    همچنين نمي دونم ترتيب قرار دادن مدارك بايد مطابق انكس A باشه يا انكس B؟
    خواهش مي كنم اگه جواب ابن سؤالات رو مي دونيد يا آپديتتون رو فرستاديد و أوكي مورد قبول بوده من رو راهنمايي كنيد.
    متشكرم
    در رابطه با فیش مرداد ماه مشکلی نیس و احتیاجی به شهریور نیست.
    انکس ب خلاصه انکس آ نیست.
    انکس آ مدارک exigence هست یعنی ارسالشون ضروریه. اما انکس ب رو شما در صورتی میری سراغش که شامل حال شما بشه مثلا سابقه کار رو شما اگر الان بفرستی بروز شده (همینکه تعداد ساعتهای کاری بیشتر شده و یا حتی دستمزد و... یعنی تغییر) پس تیک سابقه کار رو میزنی. اما موارد دیگه اگر تغییر نکردن و فقط چون تو انکس آ هست دارید میفرستید احتیاجی به تیک زدن نیست. البته برخی بر اساس رفرنس عقلی و منطقی خودشون معتقد هستند باید مواردی مثل مدرک تحصیلی اگر هم تغییر نکرده ولی چون بر اساس انکس آ داریم میفرستیم باید تیک زد ٬این افراد تیک زدن و ریجکت هم نشدن.
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

نقل قول نوشته اصلی توسط saht نمایش پست ها
    دوست عزیز
    برای درخواستی که ریجکت میشه فرصت اعتراض نمی دهد اونی که 90 روز فرصت اعتراض داره درخواستی که قفیوز(Refuse) شده باشد. این دو از نظر مفهومی هم با هم تفاوت دارند.
    دقیقا اون دوستم ریجکت شده بود به علت نداشتن مهر برابر اصل دفتر اسناد رسمی که بعد از نامه نگاری بهش فرصت ۹۰ روزه دادن
    ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
    ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر

شماره مونترال برای پیگیری آپدیت چیه؟
    ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
    ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر

Junior Member

سلام دوستان براي من تواپديت علاوه برمدارك دانشگاه و ريزنمرات دانشگاه ريزنمرات ديپلم ودبيرستان خودم وهمواه رو هم خواستن !!!
    ميشه راهنمايي كنين كسي همچين موردي داشته ايا اگربراي همراه دسترسي نباشه ريجكت ميشه؟ريزنمرات دبيرستان!!!!
    رشته صفرامتیازی-ارسال مدارک Aug2011 -فایل نامبر sep 2011

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hoorvash نمایش پست ها
    سلام دوستان براي من تواپديت علاوه برمدارك دانشگاه و ريزنمرات دانشگاه ريزنمرات ديپلم ودبيرستان خودم وهمواه رو هم خواستن !!!
    ميشه راهنمايي كنين كسي همچين موردي داشته ايا اگربراي همراه دسترسي نباشه ريجكت ميشه؟ريزنمرات دبيرستان!!!!
    متن نامه آپدیت قسمت انکس آ رو بگذارید.
    اما اگر در انکس آ از شما خواسته باشن بایستی بفرستید در غیر اینصورت ریجکت میشید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط aidav نمایش پست ها
    متن نامه آپدیت قسمت انکس آ رو بگذارید.
    اما اگر در انکس آ از شما خواسته باشن بایستی بفرستید در غیر اینصورت ریجکت میشید.
    ممنون ازراهنمايي شايد اشتباه ميكنم

 Copie certifiée conforme des relevés de notes émis par l’établissement d’enseignement correspondant aux diplômes d’études secondaires générales ou professionnelles, pour toutes les années d’études ayant mené à l’obtention de ces diplômes. Si les titres des cours ne sont pas mentionnés sur les relevés de notes, vous devez aussi fournir la liste des cours du programme
    Pour : Requérante principale  Conjoint 
     Original de la traduction :
    رشته صفرامتیازی-ارسال مدارک Aug2011 -فایل نامبر sep 2011

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hoorvash نمایش پست ها
    ممنون ازراهنمايي شايد اشتباه ميكنم

 Copie certifiée conforme des relevés de notes émis par l’établissement d’enseignement correspondant aux diplômes d’études secondaires générales ou professionnelles, pour toutes les années d’études ayant mené à l’obtention de ces diplômes. Si les titres des cours ne sont pas mentionnés sur les relevés de notes, vous devez aussi fournir la liste des cours du programme
    Pour : Requérante principale  Conjoint 
     Original de la traduction :
    بله از شما هر دو دیپلم و ریز نمراتش رو خواستند. غیر ممکن نیست حتما ارسال کنید.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)