نقل قول نوشته اصلی توسط khz نمایش پست ها
سلام خدمت جناب هایزنبرگ و دیگر دوستان

من دیروز در مصاحبه ی سفارت در دبی ریجکت شدم با بند 214 ب. افیسر گفت که نتونستم قانع شم که به کشورت بر می گردی؛ تنها یک سوال از من پرسید اون هم این بود که چرا تو ای 20 نوشته که دوره ی دکتریت 5 سال هست!!!! من هم گفتم سیاست دانشگاه هست.... رشته ام اصلا حساس نیست.... دیگه نمی دونم باید چیکار میکردم..... کلا 10 ثانیه هم بیشتر طول نکشید مصاحبه

ریجکت شدم! حالا به نظرتون کجا دوبار اقدام کنم؟ انکارا 18 نوامبر وقت داره. دوستان کمک کنید وقتی نمونده.
کجا برم برای مصاحبه مجدد؟ این بار روی چه موردی باید کار کنم که رد نشم؟

لطفا راهنمایی کنید
سلام؛ هایزنبرگ که مدت هاست از این سایت رفته و جاش هم واقعاً خالیه.

فکر می کنم اون ایرادی که به 5 سال گرفته بهانه هست مگر اینکه واقعاً آی بیستتون مشکلی داشته باشه. معمولاً آفیسر ها اگر در کل به جمع بندی برسند که ویزا ندهند یه چیزی رو بهانه می کنند. یا بانک استیتمنت یا ...... روی تجربیات زیادی که از دوستان خوندم این حرف رو می زنم.
باید جزئیات شرایطتون مشخص باشه تا مشخص بشه که چرا ردتون کرده. یک علت عمده ای بوده. بویژه اگر فاند داشتید به نظر خیلی غیر منطقی می یاد.
آنکارا رو اگه می تونید که وقت بگیرید و بروید. برای مصاحبه مجدد خیلی خوبه.
چند ساعت نکات و سوالاتی که روز مصاحبه مطرح می شود رو از تاپیک های مربوطه مطالعه کنید. پست های من در همین یکی دو صفحه آخر همین تاپیک رو هم بخونید شاید بد نباشه. در کل باید نشون بدهید که دانشجوی جدی و درسخونی هستید و هدف اصلی شما از رفتن درسخواندن هست. همه شواهد و قرائن باید دال بر این مهم باشه. با اعتماد به نفس باشید روز مصاحبه. نه یه آدم مفلوک که در به در دنبال ویزاست.