خیلی مختصر و مفید بگم که بنده با 7 سال کار و تلاش و خوندن هر چی کتاب داستان و فیلم (با زیرنویس انگلیسی) تازه تونستم نمرمو برسونم 95!
خنده دارتر اینه که بنده اصلا رشتم زبان انگلیسیه و معدل دانشگام توی دوره کارشناسی 16.9 بوده و از 7 سال پیش که وارد دوره کارشناسی زبان شده بودم تا حالا دارم انگلیسی کار میکنم تا اینکه رسوندم به 95.
من قبلا 3 بار امتحان تافل و آیلتس شرکت کرده بودم.(2 بار تافل و یک بار آیلتس) و باید بگم که 14 مارچ اولین آزمون واقعی تافل من بود که انصافا سنگینتر از امتحانات آزمایشی ای بود که قبلا داده بودم.
راستی من خیلی تعجب میکنم وقتی میبینم خیلیا تونستن تونستن ظرف کمتر از 1 سال معجزه بکنن (و گاها بعضیا ادعا میکنن که 6 ماهه تونستن واسه امتحان آماده بشن!!!). والا ما که رشتمون انگلیسیه نتونستیم عدد 100 رد بکنیم حالا چجوری شماها کار کردین که رسوندین به نزدیک 100 دیگه الله اعلم.
یه نصیحتم به دوستانی بکنم که دودل هستن واسه این امتحان که بهشون عرض میکنم که امتحان تافل باید از چند سال قبل و نه از چند ماه قبل براش آماده بشین.هیچ چیزی به اسم معجزه وجود نداره و فقط با تلاش خیلی زیاد میتونین به نمره ی بالای 90 برسین.
کتاب خوندنو خیلی جدی نگیرین و سعی کنین فیلمهای امریکایی با "زیرنویس انگلیسی" ببینین و هر جا لغتی براتون نا آشنا بود, سریع از نرم افزار بابیلن ( و نه از دیکشنری های کاغذی) لغتو پیدا کنین.
در ضمن نرم افزار بابیلن بصورت پیشفرض دیکشنری های بدردنخوری داره که باید به اونها دیکشنری کالینز و حداقل 5 تا دیکشنری اصطلاحات امریکایی و بریتیش هم اضافه کنین.
علاقه مندی ها (Bookmarks)