پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاههای آمریکا در سال ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید
۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل (ذکر دقیق معدل به ارزیابی بهتر، کمک فراوانی میکند.) آموزش زبان انگلیسی، دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین (دولتی) - 16.14 (5 ترم، قطعا دو ترم آخر بالاتر میشود، دروس تخصصی 18+)۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) (به تفکیک مهارتها) هنوز ندادم اما با توجه به رشتم نمره خوبی کسب میکنم، mock test بدون امادگی دادم و نمره 98 کسب کردم.
۴- نمره (GRE (Verbal/Quantitative/Writing دانشگاه هایی که انتخاب کرده ام GRE نمیخواهند
۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله). ذکر ناشر، ISI بودن یا نبودن و زبان مقاله (بسته به مورد) به ارزیابی دقیقتر کمک شایانی میکند. در دست اقدام، یه ISI بزودی سابمیت میشه Elsevier، و سه تا مقاله دیگه در حال آماده شدن، یک مقاله سابمیت در کنفرانس خارجی بسیار معتبرو یک کنفرانس داخلی سابمیت شده، چند ابسترکت در حال اقدام
۶- سابقه کار مرتبط سابقه ی تدریس زبان، تدریس کامپیوتر، founder چند استارت آپ، مترجم نویسنده چند مجله
۷- دانشگاه های مورد نظر (اگر وجود دارد) در سه رنج ضعیف (U Colorado at boulder)، متوسط (U of washington, U of Michigan)، و عالی (یکی از تاپ 10 مانند: UCLA, UCB, U Mass Amherest و...)
۸- گرایشها و زمینههای مورد علاقه برای اپلای Computational Linguistics و رشته های مربوطه، هم ارشد و هم Phd بیشتر زمینه های NLP و Speech Recognition
۹- نیمسال مورد نظر ترجیحا Spring اما اکثرا فال هستن
۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه) چندین نرم افزار و کد تو رشته ی Computational Linguistics (به طبع دانستن چندین زبان برنامه نویسی همانند: Python, R که خودم فکر میکنم برجسته ترین قسمت رزومه م کد هایی باشه که نوشتم)، دانستن چندین زبان از جمله لاتین، کردی و American Sign Language، چندین نرم افزار تخصصی (Weka Machine Learning tool, Joshua Machine translation tool)، و... برای چه رنجی شانس پذیرش دارم ؟ و اینکه نیاز به فاند کامل دارم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)