صفحه 242 از 245 نخستنخست ... 142192232233234235236237238239240241242243244245 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,411 تا 2,420 , از مجموع 2443

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید)

Junior Member adel1 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sharif, CL

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید

۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل (ذکر دقیق معدل به ارزیابی بهتر، کمک فراوانی می‌کند.) آموزش زبان انگلیسی، دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین (دولتی) - 16.14 (5 ترم، قطعا دو ترم آخر بالاتر میشود، دروس تخصصی 18+)۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) (به تفکیک مهارت‌ها) هنوز ندادم اما با توجه به رشتم نمره خوبی کسب میکنم، mock test بدون امادگی دادم و نمره 98 کسب کردم.
    ۴- نمره (GRE (Verbal/Quantitative/Writing
    دانشگاه هایی که انتخاب کرده ام GRE نمیخواهند
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله). ذکر ناشر، ISI بودن یا نبودن و زبان مقاله (بسته به مورد) به ارزیابی دقیق‌تر کمک شایانی می‌کند.
    در دست اقدام، یه ISI بزودی سابمیت میشه Elsevier، و سه تا مقاله دیگه در حال آماده شدن، یک مقاله سابمیت در کنفرانس خارجی بسیار معتبرو یک کنفرانس داخلی سابمیت شده، چند ابسترکت در حال اقدام
    ۶- سابقه کار مرتبط سابقه ی
    تدریس زبان، تدریس کامپیوتر، founder چند استارت آپ، مترجم نویسنده چند مجله
    ۷- دانشگاه های مورد نظر (اگر وجود دارد)
    در سه رنج ضعیف (U Colorado at boulder)، متوسط (U of washington, U of Michigan)، و عالی (یکی از تاپ 10 مانند: UCLA, UCB, U Mass Amherest و...)
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه برای اپلای
    Computational Linguistics و رشته های مربوطه، هم ارشد و هم Phd بیشتر زمینه های NLP و Speech Recognition
    ۹- نیم‌سال مورد
    نظر ترجیحا Spring اما اکثرا فال هستن
    ۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه)
    چندین نرم افزار و کد تو رشته ی Computational Linguistics (به طبع دانستن چندین زبان برنامه نویسی همانند: Python, R که خودم فکر میکنم برجسته ترین قسمت رزومه م کد هایی باشه که نوشتم)، دانستن چندین زبان از جمله لاتین، کردی و American Sign Language، چندین نرم افزار تخصصی (Weka Machine Learning tool, Joshua Machine translation tool)، و...
    برای چه رنجی شانس پذیرش دارم ؟ و اینکه نیاز به فاند کامل دارم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Civil- IUST

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ ۲۰۱۵ (حتماً ارسال اول را بخوانید

سلام
    ممنون میشم دوستان اگر منو هم راهنمایی کنید.
    لیسانس: دانشگاه دولتی قزوین رشته عمران معدل دقیقا 15
    فوق لیسانس: دانشگاه علم و صنعت رشته عمران آب. معدل 15.8
    مقاله: 1 ژورنال و 3 کنفرانس.
    نمره زبان: IELTS 6.5
    GRE : verbal 140, Quan 159
    5سال هم سابقه تدریس دارم.
    آیا شانس پذیرش با فاند رو دارم؟؟

ممنون میشم جواب بدید.

Junior Member

من این درخواستو قبلا فرستاده بودم اما فکر کنم دیده نشده
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

ازدوستان عزیزم درخواست کمک و راهنمایی دارم:
    1-کارشناسی دانشگاه صنعتی شاهرود-معدن-معدل 13.49 // فارغ التحصیل موسیقی از کنسرواتوار تهران- معدل 16
    2-کارشناسی ارشد -علوم تحقیقات تهران-معدن-معدل 15
    3- تافل هنوز ندارم اماحدود 90 iBT
    4-GRE هنوز ندارم اما وربال حدود زیر 150-کوانتیتیتو 160ورایتینگ 3.5
    5-سه تا مقاله ISIدر الزیویر و اشپرینگر باایمپکت فکتور به ترتیب 2.8 و 2.4 (الزویر) و 1.9 اشپرینگر)---- یک مقاله در کنفرانس خارجی (چین)
    6- حدود 10 سال سابقه مرتبط با رشته در زمینه تخصصی ومورد علاقه ام
    7- دانشگاههای University of Illinois at Urbana-Champ. -Uni. of Minnesuta- Virginia Tech- Cal tech- Uni. of texas at austin- Uni. of Utah-Uni of arizona
    8-ژئومکانیک/مکانیک سنگ در دانشکده های عمران یا معدن
    9-شروع نیم سال اول 2016
    10- مجرد/ 34 ساله- ترجیحا مایلم دوباره از ارشد رشته ژئومکانیک شروع کنم بعد برای دکتری در همین رشته ادامه بدم اما نمیدونم با این رزومه چقدر برای ارشد شانس اخذ فاند کامل دارم و اگر ندارم مستقیما برای دکتری اپلای کنم. اگر کسانی هستن که میدونن چقدر برای ارشد شانس فاند کامل دارم لظفا راهنماییم کنن. ممنون
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نقل قول نوشته اصلی توسط javad1200 نمایش پست ها
    تافل 90 اوکی هست ولی سعی کنید حتما جی آر ای بهتری بیارید. کوان 160 واسه شما (با توجه به معدلها) خوب محسوب نمیشه. با نمره خوب جی آر ای و مکاتبه با استاد و پیدا کردن دانشگاهها موردنظر حتما شانس خواهید داشت. موفق باشید

ممنون از پاسختون. به نظر شما من شانس برای گرفتن فاند کامل در مقطع ارشد دارم؟ یا بهتره برای دکتری اقدام کنم؟
    ویرایش توسط kasra689 : April 10th, 2015 در ساعت 07:46 PM

Junior Member thejoker آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mathematics

نقل قول نوشته اصلی توسط meisam54 نمایش پست ها
    سلام
    ممنون میشم دوستان اگر منو هم راهنمایی کنید.
    لیسانس: دانشگاه دولتی قزوین رشته عمران معدل دقیقا 15
    فوق لیسانس: دانشگاه علم و صنعت رشته عمران آب. معدل 15.8
    مقاله: 1 ژورنال و 3 کنفرانس.
    نمره زبان: IELTS 6.5
    GRE : verbal 140, Quan 159
    5سال هم سابقه تدریس دارم.
    آیا شانس پذیرش با فاند رو دارم؟؟

ممنون میشم جواب بدید.
    GRE تون پایینه و معدل هاتون هم فوق العاده نیست. نمره ی اسپیکینگ چقدره؟ با توجه به این رزومه در ابتدا سعی کنید GRE رو بالا بیارید، به خصوص Quan. برای فاند هم سعی کنید با استاد ها ارتباط برقرار کنید.
    .We must accept finite disappointment, but never lose infinite hope

سلام مهدی هستم
    من سال 89 تو رشته عمران گرایش راه و ترابری از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران با معدل 16.14 فرغ التحصیل شدم
    معدل لیسانسم هم 14.23 از دانشگاه ازاد قایم شهره
    سابقه 4 سال تدریس دانشگاه و 7 سال تدریس زبان هم دارم
    نمره تافل و جی ار ای ندارم ولی سه سال قبل نخونده تافل 88 اوردم
    میدونم که میتونم نمره بالای صد و مشابهش تو جی ار ای بیارم
    مقاله داخلی 5تا دارم اما isi ام رو اون زمان ینی 4 سال قبل نیمه کاره رها کردم و الان موضوش قدیمی شده
    شایدم بتونم بدم
    میخوام بدونم چقدر شانس دارم اگه از حالا شروع کنم؟
    واسه 2016 ؟؟؟؟؟

Junior Member ARMM آواتار ها

با سلام و تبریک سال نو
    یکی از دوستان معدل لیسانسش 14/75 هست و فوق لیسانس 19/28
    تافل 120 و GRE رو میگه میتونه حداکثرشو بین 330 و 340 بگیره
    1 کنفرانس داخلی و 2 مقاله ژورنال شده داره
    میخواد بدونه باتوجه به نمره پایین لیسانسش شانس پذیرش از تاپ تنو داره یا نه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ARMM نمایش پست ها
    با سلام و تبریک سال نو
    یکی از دوستان معدل لیسانسش 14/75 هست و فوق لیسانس 19/28
    تافل 120 و GRE رو میگه میتونه حداکثرشو بین 330 و 340 بگیره
    1 کنفرانس داخلی و 2 مقاله ژورنال شده داره
    میخواد بدونه باتوجه به نمره پایین لیسانسش شانس پذیرش از تاپ تنو داره یا نه؟
    واقعا این نمره زبانش 120 شده یا تو فکرش حالا می خواد بگیرتش؟! من همچین نمره ای تا حالا نشنیدم برای جی ار ئی هم 330 تا 340 بسیار نمره بالایی هست! مطئنا ارزش اپلای خواهد داشت با این وضعیت ولی خوب باید زاپاس هم بذاره برای خودش!
    Doubt Kills More Dreams Than Failure Ever Will

Junior Member ARMM آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط MehranNZ نمایش پست ها
    واقعا این نمره زبانش 120 شده یا تو فکرش حالا می خواد بگیرتش؟! من همچین نمره ای تا حالا نشنیدم برای جی ار ئی هم 330 تا 340 بسیار نمره بالایی هست! مطئنا ارزش اپلای خواهد داشت با این وضعیت ولی خوب باید زاپاس هم بذاره برای خودش!
    دوره لیسانس با هم بودیم عشق موزیک ویدئو و سینما بود سر کلاس و بیرون کلاس هم نداشت
    زبانش خیلی خوب بود
    معدل لیسانسش پایینه مطمئنی میتونه TOP 10 اپلای کنه!؟

دوره لیسانس با هم بودیم عشق موزیک ویدئو و سینما بود سر کلاس و بیرون کلاس هم نداشت
    زبانش خیلی خوب بود
    عزیز دل اپلای کردن که همه می تونن انجام بدن محدودیتی نداره اما پذیرفته شدن رو که نه من و نه حتی استادهای خود همون دانشکده هم نمی تونن مطمئن باشن!
    کلا این فرایند خیلی شانسیه و این تاپیک هم تا حد زیادی کشکی! ولی خوب من باشم حتما ریسک رو قبول می کنم و 400-500 تومن رو میدم و حداقل یه تاپ 10 می زنم! این نمره زبان ایشون (در صورت وجود) بسیار عجیب و غریب هست و من فکر می کنم شانسش رو دارن! بگو رو مقالش هم خیلی خوب کار کنه!
    Doubt Kills More Dreams Than Failure Ever Will

زبانش خیلی خوب بود
    خیر.ده دانشگاه اول امکان پذیر نیست . ولی اگه مقالاتش معتبر باشن ده تا بیست میشه.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)