من این درخواستو قبلا فرستاده بودم اما فکر کنم دیده نشده

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
ازدوستان عزیزم درخواست کمک و راهنمایی دارم:
1-کارشناسی دانشگاه صنعتی شاهرود-معدن-معدل 13.49 // فارغ التحصیل موسیقی از کنسرواتوار تهران- معدل 16
2-کارشناسی ارشد -علوم تحقیقات تهران-معدن-معدل 15
3- تافل هنوز ندارم اماحدود 90 iBT
4-GRE هنوز ندارم اما وربال حدود زیر 150-کوانتیتیتو 160ورایتینگ 3.5
5-سه تا مقاله ISIدر الزیویر و اشپرینگر باایمپکت فکتور به ترتیب 2.8 و 2.4 (الزویر) و 1.9 اشپرینگر)---- یک مقاله در کنفرانس خارجی (چین)
6- حدود 10 سال سابقه مرتبط با رشته در زمینه تخصصی ومورد علاقه ام
7- دانشگاههای University of Illinois at Urbana-Champ. -Uni. of Minnesuta- Virginia Tech- Cal tech- Uni. of texas at austin- Uni. of Utah-Uni of arizona
8-ژئومکانیک/مکانیک سنگ در دانشکده های عمران یا معدن
9-شروع نیم سال اول 2016
10- مجرد/ 34 ساله- ترجیحا مایلم دوباره از ارشد رشته ژئومکانیک شروع کنم بعد برای دکتری در همین رشته ادامه بدم اما نمیدونم با این رزومه چقدر برای ارشد شانس اخذ فاند کامل دارم و اگر ندارم مستقیما برای دکتری اپلای کنم. اگر کسانی هستن که میدونن چقدر برای ارشد شانس فاند کامل دارم لظفا راهنماییم کنن. ممنون
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نوشته اصلی توسط
javad1200
تافل 90 اوکی هست ولی سعی کنید حتما جی آر ای بهتری بیارید. کوان 160 واسه شما (با توجه به معدلها) خوب محسوب نمیشه. با نمره خوب جی آر ای و مکاتبه با استاد و پیدا کردن دانشگاهها موردنظر حتما شانس خواهید داشت. موفق باشید
ممنون از پاسختون. به نظر شما من شانس برای گرفتن فاند کامل در مقطع ارشد دارم؟ یا بهتره برای دکتری اقدام کنم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)