نقل قول نوشته اصلی توسط Amir0072000 نمایش پست ها
سلام به همه دوستان،
من برای دانشگاه کوئینزلد اپلای کردم، سوپروایزرم هم از دوستان است. رشته من هم مدیریت و پروپزالم هم خیلی به درد استرالیا می خوره. دانشگاه گفته که جواب Admission تا 10 جولای اعلام میشه و اگر جواب Admission مثبت باشه بعدش جواب Scholarship تا 10 اگوست اعلام میشه. ولی گفتند که چون ایرانی هستی Application شما باید به DFAT فرستاده بشه. (لازم به ذکره که من از دانشگاه امستردام هم پذیرش فول فاند گرفتم و شروع دوره هم 10 سپتامبر هست). حالا بنظرتون DFAT خیلی دیر جواب میده و آیا نتیجه بررسی اونها (اعم از منفی یا مثبت که من تکلیف خودم رو بدونم) طوری میاد که دانشگاه جواب Admission و Scholarship رو بتونه تا 10 اگوست بده.
سلام،
من هم با نظر دوستمون mohamadmohsen کاملا موافقم. اصلا ریسک نکن، یک جوری قضیه رو پیش ببر که هیچ گزینه ای رو از دست ندی و نقد رو بچسب. اگه در ادامه جواب کویینزلند هم اومد میتونی بری. نگران مساله مالیش هم نباش بالاخره این هزینه ها هم جزو سرمایه گزاری ما برای آینده حساب میشه در موقعیت ما! از این نظر که بنده یکبار همچین اشتباهی کردم و الان بشدت پشیمون هستم اینارو عرض کردم خدمتتون. ایشالا موفق باشید.