نقل قول نوشته اصلی توسط newapplicant نمایش پست ها
شايد در ظاهر سعي كنن كه نشان ندن ، ولي كلا خود كانادايي ها سعي ميكنن از مهاجرها دوري كنند. با مادر دوست فرزندم مشغول صحبت بوديم و صحبت سر مدرسه شد، ازش پرسيدم سال بعد دخترت را كدام مدرسه ميفرستي ، اسم مدرسه را كه اورد ، بهش گفتم ولي من هر چي نگاه ميكنم فلان مدرسه امارش تو امتحانات و مسابقات بهتره، سريع جواب داد كه اون مدرسه پر از مهاجره و من هيچ وقت بچه ام را اونجا نميفرستم. البته وقتي حرف را زد، يهو به خودش اومد و عذرخراهي كرد ولي واقعيت اينه كه اون حرف اولش ، حرف دلش بود و دوست نداشت بچه اش با بچه هاي مهاجر باشه .
یه موضوعاتی هست که به فرهنگ ها ربط داره مثلا ممکنه در یه فرهنگی یه سری مسائل بد یا تابو باشه و در فرهنگ دیگه نه. من به شخصه ترجیح میدم بچه ام تو مدرسه و کلاسش بچه های یه دست تری داشته باشه تا از همه فرهنگ ها و ملیت ها(البته فکر کنم هر چی سن بچه بیشتر باشه این موضوع مهمتره و در سنین پائین شاید زیاد به چشم نیاد این تفاوت ها). خوشبختانه الان هم همینطوره چون استان و شهر ما زیاد مهاجر نداره. شما وقتی وارد اینگونه شهرها و استان ها بشین یه تفاوت قابل ملاحظه ای حتی در رانندگی و رفتار کلی مردم در فروشگاهها و جاهای عمومی نسبت به تورنتو یا ونکوور میبینین(به هر دوی این شهرها سفر داشتم). با همه اینها، دقت که میکنم میبینم خود همین کانادایی ها وقتی میبینن طرفشون (منظورم خانواده مهاجر) دارای فرهنگ و دیسیپلین خوب و بالائیه، حتی بسیار مشتاقن بچه هاشون با اینها رفت و آمد داشته باشن. اگه تعبیر به تعریف از خود نباشه چیزی که الان داره برای خودمون اتفاق میافته و خیلی از دوستای کانادائیمون آخر هفته ها بچه هاشونو میفرستن خونه ما (اسلیپ اور) یا پسر من میره خونه اونها.
یه سری مسائل ریز تر از یه بحث کلیه ولی در مجموع فرمایشتون درسته و در دید اولیه همه ما حساسیت هایی برای تربیت و رفت و آمد بچه هامون داریم. بخوام نتیجه گیری کلی کنم، به نظرم بازم کانادا جزو بهترین کشورها برای ما مهاجراست و کانادایی ها به نسبت خیلی بهتر با مهاجرا رفتار میکنن...