نوشته اصلی توسط
civil_89
سلام دوستان
لیسانس- دانشگاه دولتی شهرستان- 15.44(WES 3.15/4)
ارشد-دانشگاه دولتی شهرستان- 16.90(WES 3.72/4)
IELTS- 5.5
GRE- Q159- V138- w2.5
یک مقاله در یک ژورنال معتبر آمریکایی در رشته ام، یکی دیگه هم دارم آماده می کنم+ 1 مقاله کنفرانس داخلی
رشته مورد نظر:دکترای مهندسی عمران یا مستر هوافضا
آمریکا و کانادا
3 سال سابقه ی کاری در رشته خودم که عمران هست (شامل 1 سال طراحی و محاسبات در یک شرکت مشاور+ 1 سال تدریس در دو دانشگاه+ 15 ماه کار نظارتی در پروژه)
زمینه تحقیقاتی Structural Health Monitoring
اضافه می کنم برای GRE و IELTS به علت ساعت کاری بالا متاسفانه نتوانستم وقت بگذارم. به نظر شما علاوه بر IELTS، آزمون GRE رو هم تکرار کنم؟
البته یه پذیرش از یک کشور دیگه برای Spring 2016 دارم و یه استادی از کمبریج هم تازگیا ok داده اما بدون فاند متاسفانه برام مقدور نیست. به نظرتون شانس من برای چه رنکی بیشتره... امسال به علت GRE پایین یه Reject از Colorado داشتم.
IELTS و GRE رو حتما باید دوباره امتحان بدید اگرآمریکا مدنظرتونه و فاند می خواهید. کانادا GRE نمی خواد اما با این نمره زبان من دانشگاهی رو سراغ ندارم که پذیرش بده تو آمریکا و کانادا.
مستر هوافضا رو هم تو آمریکا که باید بیخیال بشید به خاطر ویزا. کانادا رو نمی دونم تا چه حد سخت می گیره اما هوافضا کلا حساسه.
زمینه کاری Structural Health Monitoring هم دوستان گفتن که حساسه و مورد ریجکتی 212 داشته. اما حساس بودنش به اندازه رشته هوافضا قطعی نیست. با برطرف کردن ضعفتون تو آزمون ها برای رنک های مختلف اقدام کنید و خودتون رو درگیر رنک "فقط از 40 تا 50" و امثالهم نکنید. بعضی از دانشگاه ها به خاطر موقعیتشون رقابت خیلی سخته (فارغ ار رنک) - مثلا در کالیفرنیا - فلوریدا - ماساچوست (شهر بوستون) و کلا شهرهای بزرگ. بنابراین نمی شه گفت دانشگاه رنک مثلا فلان مناسبه. - فرض کنید یه دانشگاه تو بوستون و یکی تو میسوری رنک 50 داشته باشن. مطمئنا قبولی و فاند گرفتن تو بوستون خیلی سخت تره.
علاقه مندی ها (Bookmarks)