نوشته اصلی توسط
DrABP
با سلام. دوستان خواهش میکنم من رو راهنمایی بفرمایین، باور کنین فکر و خیال در مورد آینده و بحث اپلای واقعا گاهی اوقات آزارم میده و خیلی استرسش رو دارم. هر توصیه ای به ذهنتون میرسه لطفا دریغ نکنید.
1- دانشگاه لیسانس : آزاد مشهد + رشته تحصیلی : مهندسی عمران + معدل : 15.6
۲- دانشگاه فوق لیسانس : فردوسی مشهد + رشته تحصیلی : عمران - سازه + معدل : بالای 15 با نمره پایان نامه
۳- نمره زبان : امتحان زبان ندادم ولی زبانم خوبه و اگر وقت و تلاش کافی به خرج بدم در خودم پتانسیل تافل بالای 100 و یه GRE خوب رو میبینم.
۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی : امیدوارم یک ISI داشته باشم. (چون کار من عددی و نرم افزاری بوده و اینطور شنیدم که در مقایسه با کار آزمایشگاهی، خیلی ارزشی نداره که بشه مقاله ژورنالی ازش بیرون کشید، امیدوارم ولی من بتونم)
۶- سابقه کار مرتبط: ندارم.
۷- دانشگاه های مورد نظر : من میدونم رزومه سنگینی ندارم برای همین فقط فاند هستش که مهمه برام، ولی خب دو تا استاد خیلی خوب ایرانی هستن که کارشون مرتبط با زمینه کاری منه، یکی دکتر سعادتمنش در دانشگاه آریزونا که استاد راهنمای خودم شاگرد ایشون بوده در ارشد و دکترا، یکی هم دکتر میرمیران در دانشگاه بین المللی فلوریدا (هر دو سرشناس در زمینه کاربرد مصالح FRP)
(دانشگاه آریزونا تو عمران رنکش 40 هست، ولی اگه استادم مثلا شخصا با دکتر سعادتمنش تماس بگیره و من رو توصیه کنه، چقدر تاثیر داره تو شانس پذیرشم ؟)
۸- گرایشها و زمینههای مورد علاقه: تز ارشد من در زمینه مقاوم سازی با مصالح FRP بوده و علاقه دارم در دکترا یک کار آزمایشگاهی در این زمینه انجام بدم.
۹- نیمسال مورد نظر: در اصل من به امسال نمیرسم و برای پاییز 2017 باید سال دیگه اقدام کنم ولی خب میخوام با همین رزومه فعلی شانسم رو بدونم.
۱۰- موارد دیگر : آشنایی قابل قبول با نرم افزارهای مرتبط با رشته و همینطور میخوام بعد از اینکه شهریور دفاع کردم کنار یک دانشجوی دکترا کار آزمایشگاهی هم انجام بدم، چون قاعدتا نمیشه بدون داشتن تجربه آزمایشگاه، در سطح دکترا کار آزمایشگاهی انجام داد.
توصیه نامه هم فکر کنم 2 تا میتونم بگیرم یکی از استاد خودم که استادیار هست یکی هم از استاد داور اولم که استاد تمام هست.
دوستان من متوجهم روزمه سنگینی ندارم، در واقع اعتراف میکنم که قبلا خواب بودم و به فکر دکترا خوندن اونم خارج از کشور نبودم و دیر از خواب بیدار شدم، و الا حداقل میدونم معدل های خیلی بهتری میتونستم بگیرم، اصلا درس نمیخوندم من مخصوصا در کارشناسی. واقعا اگه میخوندم معدل حداقل 16 میگرفتم.
اینکه پذیرش گرفتن هیچ حساب و کتابی نداره و به قول استادم بحث right place و right time هست به کنار، به نظرتون، تاوان این خواب بودن اینه که به کل فکر دکترا خوندن تو آمریکا با فاند رو باید بذارم کنار ؟ یا نه امیدی هست ؟ و نکته آخر اینکه من شهریور دفاع میکنم، به نظرتون از یک سال فرجه سربازی استفاده کنم برای زبان و مقاله و اقدام کنم برای پاییز 2017، یا فورا برم سربازی کلا ؟ میدونم جاش اینجا نیست ولی اگه راهنمایی کوچیک بفرمایین ممنون میشم.
خب خیلی زیاد حرف زدم، شدیدا منتظر نظرات دوستان عزیزم هستم. خواهش میکنم از راهنمایی دریغ نکنین. به صورت فجیعی نیاز به کمک فکری و گرفتن دستم توسط افراد باتجربه دارم. الان برای من پذیرش گرفتن از آمریکا یه جورایی تبدیل به آخرین تیر ترکش و یک هدف والا شده و غیر از این، ایده و برنامه ای برای زندگیم ندارم، باید برم سربازی و بعدش ببینم با مدرک ارشد سازه که فت و فراوون ریخته، چه کار میتونم بکنم !
پیشاپیش از وقتی که میگذارید صمیمانه ممنونم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)