نقل قول نوشته اصلی توسط abarmard نمایش پست ها
با سلام،

همه ما خواب هستیم تا یک سنی و کمتر کسانی هستند که مشاورانی خوب در زمان خوب دارند! خیلی درباره آینده نگران نباشید. من فکر میکردم که رشته عمران توی ایران بازار کارش خوبه!

به هر حال، بله به امسال متاسفانه نمیرسید و شانستون باید برای 2017 امتحان کنید. معدل لیسانستون خوبه، ولی ارشدتون پایینه. معدل ارشد میتونید با یک نمره GRE خوب جبران کنید. با فرض ذاشتن تافل بالای 100 و یک GRE خوب، همچنین نوشتن چند مقاله ولو غیر ISI و ترجیحا انگلیسی حتما شانس پذیرش با فاند خواهید داشت. تنها محال است که ناشدنیست.

با آرزوی موفقیت
ممنون از شما، عمران به طور کلی بازار کارش خوبه ولی گرایش سازه خیلی زیاد شده و اشباع هست، تمام تلاش منم همینه خودم از بقیه جدا کنم و بِکَنم.
حالا به نظرتون با این رزومه و این فرضیاتی که فرمودین، سمت چه رنکی برم برای فاند ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamadaliv نمایش پست ها
سلام دوست عزیز
شما از همه چیز سوال پرسیدید و از هر دری سخن گفتید الا از "شانس پذیرش" که موضوع این تاپیک هست!
ولی گذشته از این شما الان درست تو همون موقعیت و شرایطی هستید که من دو سال پیش بودم؛ دو راهی سربازی و اپلای! (هی روزگار...)
اگر قصد جدی برای ادامه تحصیل در خارج کشور دارید به فکر این باشید که از الان به بعد که به قول خودتون از خواب بیدار شدید قدمهاتون رو محکم بردارید. از فرجه یک ساله قبل سربازی به بهترین نحو استفاده کنید.
دو قدم مهم و حیاتی بعدی شما آزمون های تافل و GRE هستن. چنانچه می تونید از تزتون مقاله استخراج کنید حتمن این کار رو بکنید.
کار کردن با دانشجوهای دکترا در آزمایشگاه که ممکنه به چاپ مقاله هم بیانجامه، خوبه؛ اما اگه می دونید به مطالعه برای آزمونها ضربه میزنه بی خیالش بشید!
موفق باشید
سلام، ممنون از نظرتون، خب وقتی اون 10 مورد رو اونقدر دقیق نوشتم یعنی سوال اصلیم همون احتمال پذیرش با فانده دیگه :دی
حالا شما هم لطفا بگین با این رزومه و فرض نمرات زبان خوب، حول و حوش چه رنکی شانس فاند دارم ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط abarmard نمایش پست ها
در تکمیل نظر دوست عزیز mohamadaliv، شاید هم بد نباشه خدمت یک جا امریه ای چیزی بگیرید و در این مدت یک رزومه خیلی قوی درست کنید. بعد با نمرات زبان خیلی خوب و سابقه پژوهشی عالی میتونید دانشگاه های بهتر با رنک خوب برید. این در خاطر داشته باشید یکی از دوستان شرایط شما رو داشت و به خاطر فرار از خدمت رفت انگلیس. گرچه دانشگاه خوبی هم رفت، اما الان همیشه حسرت این میخوره که کاش میرفت خدمت و الان میتونست بره آمریکا! این خودتون هستید که درنهایت باید با خودتون کنار بیاید و ببینید خواستتون چی هست.

موفق باشید
والا شما دست گذاشتین روی یکی از بزرگترین علامت سوالهای من ! رفتن به خدمت از هر لحاظ به نفع منه. اصلیترینش اینکه خب بالاخره شرش کنده میشه و بعدا موقع فارغ التحصیلی دکترا یقه آدم رو نمیگیره ! دیگه کم شدن از اون 3 سال تعهد کار در ایران و باالطبع کم شدن اون هزینه آزاد کردن مدرک و دیگه رهایی از 15 تومن وثیقه و مشکلات بی پایان خروج از کشور و و و ...
هدف اصلی منم آمریکاست. و اگر واقعا آدم دلسرد نشه و تو اون 2 سال بتونه رزومه رو تقویت کنه عالیه. منتها واقعا تصمیم سختیه. حالا چون اینجا جای پرسیدنش نیست، ممنون میشم ازتون دوستانی که میتونن راهنماییم کنن رو معرفی کنین تا اگه شد تو پیغام خصوصی باهاشون مشورت کنم.
خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتین.