خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون. راستش من چون اقوامم استرالیا هستند روی این که برای ادامه تحصیل استرالیا برم خیلی حساب کردم. و فکر می کردم اگر ترم اول بتونم معدل خوبی بیارم و یکی دو تا هم مقاله بدم می تونم اسکالرشیپ بگیرم. فقط سوال من اینه که استرالیا کلا به همه بد اسکالرشیپ میده یا فقط به ایرانیا به خاطر تحریم و اینجور چیزا؟
نقل قول نوشته اصلی توسط mohamadmohsen نمایش پست ها
دوست عزیز به نظر من این کار ریسک بزرگیه واسه کشوری مثل استرالیا. یا الان بورستون رو تعیین تکلیف کنید یا اینکه به امید گرفتن بورس در سالهای بعد کشور رو به مقصد دومین کشور گران دنیا ترک نکنید. یادتون باشه هزینه اقامت و خورد و خوراک به طور متوسط حدود 1700-1800 تاست و اگه یک سرمایه قوی و حمایت مالی کافی دارید این ریسک رو بکنید. ضمنا من از رزومتون فهمیدم که شما فقط یه مقاله کنفرانس دارید. با این رزومه خیلی دشواره که بتونید بورس بشید. بهتره به در باغ سبز اساتید توجه نکنید و تا زمانی که فاندتون اوکی نشده نرید. پذیرش یا admission اسانترین کار در استرالیاست و دانشگاه ها بدون هیچ دردسری به شما پذیرش میدهند. مهم شرکت در راند بورس هست برای اینترنشنال ها که به شدت رقابتی شده این چند سال. برادران و خواهران ما در ملت دوست و برادر غزیزمان یعنی چین ، مثل مور و ملخ در این راندها شرکت میکنند و سه کیلو صد تومن هم مقاله با ایمپکت بالا دارند. اصلا معلوم نیست این مقالات از کجاشون در میارن. یک سری به لیست current phd در griffith بزنید. همه بورس IPRS و همگی چینی هستند! همینطور curtin رو هم ببینید