نقل قول نوشته اصلی توسط zaniarbrk نمایش پست ها
اما اینکه بدون تحقیق پاشدین و رفتین جایی مثل دبرسن، اینو نباید بسط بدین به تمام دانشگاههای مجارستان ،
من میتونم ساعتها با شما بحث کنم در مورد سطح دانشگاه سملوایز و سگد .
خوب شما اگه خودتوناز همه جا رونده و مونده نبودین چرا یک کشور بهتر نمیرفتین از اول؟ پس معلوم خودتون هم مثل آدمای دور برتون بودین دیگه ، و اینکه، احتمالا جزء اقشاری هستین که فکر میکنن چون مدرک زبان نداره، پس یهویی با به قول خودتون آیلتس ۲ میرم میشینم سر کلاس آره؟ نه برادر من در دیذی بازه حیای گربه کجا رفته، شما هرجای دنیا درس بخونین هیچ استادی برای شما تفهیم مطلب نمیکنه! استاد کارش معرفی تاپیک، معرفی تکست بوک، پرزنتیشن هفتگی ، رفع اشکال و امتحان گرفتنِ، این شمایین که باید تکست بوک مطالعه بفرمایین، های لایت بفرمایینش، نت بردارین، و مطالب گنگ رو بعد از ینکه از یوتیوب و جای دیگه پیدا نکردین از استادتون بپرسین!
و گرنه بله، این روش درس دادن مهدکودکی ، تو مجارستان که هیچ، تو هیچ جای دنیا وجود نداره .
لطفا شکستهای خودتون رو در زندگی بپذیرین ، و گردن این و اون نندازین، بگین کوچیک بود ، سخت بود، نتونستم بخونم، کسی که کاری باهاتون نداره که برادر من!
اینجا تا دلتون بخواد دانشجو موفق و دیسمیسی ناموفق داریم،
اینکه شما میفرمایید که دانشگاه های دیگری مثل سگد فرق دارند، خواستم بگم که حدود پنج سال پیش یکی از همکلاسی های کره ای من که از لحاظ علمی متوسط رو به ضعیف بود و نتونست تو انگلیس بعد از کالج جایی قبول بشه، بلافاصله رفت همین دانشگاه سگد و الان داره پزشکی میخونه، البته دختر خیلی خوبی بود ولی از نظر علمی پایین بود، شاید هم این یه مورد استثنا بوده ولی برای پزشکی در جای خوب نباید اینگونه استثناها باشه، یه سایت خوب هم که جدیدا پیدا کردم هست http://www.stexx.eu که میتونید نظرات دانشجوهایی که در یک دانشگاه خاص درس خوندند رو پیدا کنید.