خب گفتم باید کبک را بسیار دوست داشته باشند

شما میگید بابا من عاشق کبکم! میمیرم براش ! الهی قربونش برم من !چقدر نازی چقدر ماهی میخوامت!!!

اشکالات تعاریف زیاد از کبک

اگه خیلی مبالغه امیز از کبک تعریف کنید افسر میگه بابا این چه فکری کرده نکنه فکر میکنه داره میره بهشت! و کلی سوال خفن در حد لالیگا ازتون میپرسه...

خب بهتره واقعیات را هم بگید اینکه میدونید کبک زمستان های طولانی دارد و دمای هوا ممکنه به 40 درجه زیر صفر هم برسد از بحران مالی جهانی و تاثیرش بر کسب و کار بگید و نرخ بیکاری شهرهای مختلف بدونید بگید که

ممکنه نیاز باشه به عضویت انجمن های تخصصی در بیایید و چه اقداماتی باید انجام بدهید میتوانید به مشکلاتی که سر راهتون هست واقعبینانه اشاره کنید ولی این را هم در ادامه بگید بالاخره 7.8 میلیون نفر تونستند با این

سرما و مشکلات خودشونو وفق دادند و من هم با توجه به شناختی که از خودم دارم میدونم که میتونم خودمو وفق بدم و این بحرانها در دنیا طبیعی است و باید صبر کرد و....در کبک امکانات زیادی هست از قبیل .....

خوب اینطور حرف زدن نشون میده با اطلاعات و اگاه هستید و کبک با همه خوبی ها و مشکلاتش دوست دارید

من یه مطلب دارم در مورد کبک جمع اوری میکنم که از همه لحاظ کبک بررسی کرده و سعی میکنم زودتر حاضرش کنم