نقل قول نوشته اصلی توسط saeed6156 نمایش پست ها
با سلام خدمت دوستان و فعالین انجمن.
بنده اطلاعاتم و درخواستم رو صادقانه خدمت دوستان ارسال می کنم امیدورام کسی بتونه راهنماییم کنه
من یک فارغ التحصیل دکتری (منابع طبیعی) هستم و همسرم هم پزشک هستند. در ایران زندگی نسبتا خوبی داریم ولی البته بنده کار ثابت ندارم و حق التدریس دانشگاه هستم. با توجه به جو علمی نا مناسب و همچنین شرایط نامطلوب کاری در رشتۀ بنده و تا حدودی علاقۀ خانمم برای مهاجرت، قصد داریم که اگر شرایط فراهم بشه و من بتونم پست داک یا یک دوره تحقیقاتی مناسب با رشته ام پیدا کنم از ایران مهاجرت کنم. در مورد آلمان کمی تحقیق کردم (با توجه به عدم روابط دیپلماتیک ایران با کانادا و قوانین جدید مهاجرتی آمریکا، آلمان رو انتخاب کرده ام). لذا از دوستانی که تجربه ای مشابه بنده داشته اند خواهشمند ام اگر براشون امکان داره کمی بنده رو راهنمایی بفرمایند.
1- با حدود 15 هزار یورو پول چقدر در آلمان بدون کار می شه دوام بیاریم.
2- چقدر امکان پیدا کردن کار برای بنده و یا همسرم وجود داره (بعد از یک سال)
3- با توجه به اینکه الان من در ایران زندگی نسبتا مناسبی دارم آیا به نظر شما در آلمان می تونم به رضایت بیشتر دست پیدا کنم یا خیر؟

با تشکر فراوان
سلام
1- کاملا بستگی به سبک زندگیتون و اینکه کجا زندگی کنین داره. به نظر من برای دو نفر حداقل 1200 تا رو در ماه باید در نظر بگیرین. اما 1400 تا عدد معقول تریه. دیگه خودتون تقسیم کنین دیگه.
2- لطفا سوالایی که ربطی به تاپیک ندارن، تو تاپیک های خودشون بپرسین. ولی من برای جلوگیری از تکرار پست همین جا جواب میدم. در صورتی که بازم در موردش سوال دارین، تو تاپیک خودش یه سوال جداگانه بپرسین. منظورتون از بعد از یه سال چیه؟ شما اگه پست داک میاین که پست داک اینجا کم پیش میاد یه ساله باشه. اگر هم پست داک بگیرین که خب کار دارین و سوال اولتون دیگه برای چی بود؟ به هر حال، همیشه باید قبل از اتمام قرارداد کاریتون به فکر کار جدید باشین و مدت زمان لازم برای کار پیدا کردنتون هم کاملا بستگی به رزومه ی خودتون داره. بعضی ها بعد از تحصیل یه سال می گردن و کار پیدا نمی کنن، بعضی ها هنوز درسشون تموم نشده پیدا می کنن. فقط اگه برین پست داک دیگه سخته بخواین برین تو صنعت. اگه بعدها قصد دارین برین تو صنعت، بهتره بلافاصله بعد از پست داک اولتون سعی کنین یه کار تو صنعت پیدا کنین. وگرنه هر چی بیشتر تو تحقیقات باشین، امکان رفتن به صنعت کمتر و کمتر میشه.
3- بستگی به خودتون داره. من نمی دونم در این زمینه ها روان شناس و مشاور وجود داره یا نه، اما بهتره حتما حتما به اونا مراجعه کنین. هیچ کس اینجا از روحیات شما خبر نداره و نمی تونه بگه آیا اینجا رضایت خواهید داشت یا نه.