سلام، من 33 ساله هستم و ليسانس مهندسي كامپيوتر دارم و دانشجوي كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد هستم. همسرم 36 ساله و ايشون هم ليسانس كامپيوتر دارن. 10 سال سابقه ي بيمه دارم و همسرم حدود 15 سال. يه پسر 13 ساله هم دارم. با يادگيري زبان اسپانيايي هم مشكلي ندارم. ميخوام از طريق مدرك دانشگاهي و يا كار اقدام كنيم. سوالم اينه
1-من و همسرم بايد به صورت جدا اقدام كنيم؟
2-ميتونيم براحتي كار پيدا كنيم(هر دو برنامه نويس كامپيوتر هستيم)؟
3-چقدر سرمايه اوليه نيازه حدودا(البته به جز هزينه هاي دريافت اقامت)؟
4-مدرسه ي ايراني هست براي پسرم؟
5-امنيتش خوبه؟ كلا با وجود بچه شما مهاجرت به اكوادور رو پيشنهاد ميديد؟ من همه ش فكر ميكنم اونجا زلزله و سيل مياد و مردم از ايران فقيرترن!

من بيشتر دوست داشتم به كشورهاي حوزه ي اسكانديناوي بريم يا كانادا ولي فكر نميكنم هزينه ش رو بتونيم تامين كنيم و اينكه شرايطش سخته و هم ما سن مون بالا رفته.
كلا كسي كه از ايران ميره پشميون نميشه؟ به صورت كلي ميپرسم. من الان توي ايران طبقه ي متوسط هستم و زندگيه آرومي دارم. با بي نظمي و بي اعصابي ايراني ها و نرخ تورم مشكل دارم و اينكه واقعا از فردا بيخبرم.
همسرم تركيه رو پيشنهاد ميده ولي از نظر من محدوده خاورميانه نباشه بهتره و اينكه الان تركيه پر از مهاجر سوري و عراقيه. با اين اوصاف بنظرتون اكوادور بهتره؟
ببخشيد سوالاتم زياد بود چون ميخوام خوندن زبان رو شروع كنم گفتم بپرسم كه بي راهه نرم.
ممنون از وقتي كه ميزاريد.