نقل قول نوشته اصلی توسط vahideh1980 نمایش پست ها
با سلام
قصد داشتم برای یه پوزیشن پست داک تو یکی از مراکز تحقیقاتی ایسلند اقدام کنم با اینکه صفحه آپلود مدارک باز هستش اما ددلابنش رو نوشته بیست و شیش مارچ.تو صفحه گفته اگه سوالی اطلاعاتی چیزی میخواید با استاد مربوطه با فلان ایمیل تماس بگیرید با توجه به اینکه ددلاینش تموم شده بود من دو هفته پیش به استاد مربوطه ایمیل زدم با سابجکت درخواست برای پست داک پوزیشن بعد معرفی خودم و زمینه کاریم و توضیح اینکه در واقع کارشون مرتبط با کارهای پژوهشی منه گفتم در صورت امکان مهلت ارسال مدارک رو تمدید کنید ولی جوابی از ایشون نگرفتم دو روز پیش یه امیل دیگه زدم و سابجکت رو نوشتم اطلاعات برای پوزیشن پست داک.باز جوابی نگرفتم و فک میکنم حتی ایمیل رو هم باز نکردن.خواستم نظر دوستان رو بدونم و اگر هم تجربه ای مشابه من دارن لطف کنن بگن
با تشکر
سلام
تمدید که نمی کنند ولی شاید برای پزیشن های آینده به شما اطلاع بدهند در صورتی که رزومه چشمگیری داشته باشید. البته درخواست شما مبنی بر تمدید مهلت ارسال مدارک نشاندهنده این هست که شما این استاد و این دانشگاه رو تارگت نکرده بودید و اینترست خاصی هم به استاد و مقالات ایشون نداشتید چون پیگیری بیشتری انتظار می رود. موفق باشید