نقل قول نوشته اصلی توسط Nahiiid نمایش پست ها
بعد 3 بار آیلتس با نمرات بالای 8 و رایتیگ 6.5 ، CELPIP در دبی شرکت کردیم. نمونه سواهای موجود نسبت به آیلتس کمتره و فکر میکنم تا 2 تا نمونه سوال در سایتش فری باشه. ما چندتا نمونه سوال اضافه تر خریدیم. سطح سوالاتش مخصوصا Listening و رایتینگ راحتتره و استرس کمتری داره نوع سوالاتش. کامپیوتری هم هست که ما ترجیح میدادم ولی خوب عرض کردم همسرم که تافل همه اسکیل ها رو بالای 28 زده و آیلتس فقط رایتیگ 6.5 هست و بقیه بالای 8، CELPIP هم نمره اسپیکینگ و هم رایتینگ در حد آیلتس 6- 6.5 بود. من هم فروم ها رو خونده بودم و فکر میکردم راه نجاته این امتحان ولی...
نمیدونم شاید الان نسبت به پارسال بهتر شده باشه.

الان این گروه که تشکیل دادین "
آزمون IELTS General و کمپین شکایت بین المللی به سازمان ملل متحد" فکر میکنید چه تاثیری داره؟ به سازمان ملل متحد که نمیرسه!
قرار نیست من و شما موضوع رو به سازمان ملل برسونیم!

اگر لینک رو می خوندید توضیح داده بودم که چه کسانی این کار رو می کنن. در واقع اونا فقط از ما خواسته بودن که اگر از آیلتس گلایه داریم ، تجربه ی خودمون رو به اونا منعکس کنیم تا با مثال ها و شواهد بیشتری به سازمان ملل شکایت کنن و پرونده درست کنن. البته تا همین الان هم صداشون رو به سازمان ملل رسوندن. اگر به ما ایرانی ها بود ، تا صد سال دیگه هم صدامون رو دسته جمعی به هیچ کجا نمی رسوندیم!! همین الان هم دوستان زیادی هستن که باور دارن اشکال از خودمون هست و اصول اولیه ی رایتینگ رو بلد نیستیم که 7 نمی گیریم.

در خصوص آزمون سلپیپ به نظرم به تجارب و شواهد بیشتری نیازه تا ببینیم میتونه راه نجات از خیانت آیلتس باشه یا نه . . .