That's exactly what I did. I stayed in Canada for a year and then decided to leave it for an offer in the U.S. Fast forward 6ish years, was it the best decision? Well there is no such thing; you'll have some gains and losses; Currently the immigration laws in the U.S. are volatile and and an overhaul may happen any day. Your best bet is to start your studies in Canada, get a feel for it and meanwhile resume your applications; there is absolutely no moral obligation and you are entitled to withdraw as soon as you are offered a better position. Good luck!. o

نقل قول نوشته اصلی توسط sanaz67 نمایش پست ها
دوستان من کل این پیج رو خوندم ولی بالاخره نتونستم تصمیم بگیرم جریان چطوره. من ویزای کانادامو گرفتم، ولی خیلی قلقلک میشم برای یکی دوتا دانشگاه توی امریکا اقدام کنم و بعده یه سال اگه جور شد دکترامو تو کانادا ول کنم برم امریکا ( البته اینو پرسیدم از بچه ها و گفتن که تو کانادا بعده یه سال انصراف دادن ؛ عادی هستش و بعده دوسال دیگه غیر اخلاقی هست چون کار استاد رفته جلو و اینا)،امسال چون جی ار ای نداشتم نتونستم اقدام کنم ولی تا یه ماه احتمالا میگیرمش، خونوادم بشدت معتقدن بهتره چهار سال کانادا بمونم و از همون اول برای اقامت تلاش کنم وزمانی که جور شد بعد با پاس کانادا برم امریکا(البته من هنوز نرفتم و به قولی یه سیب رو میندازی هوا هزار چرخ میخوره تا بیاد پایین) ولی خوب میخوام بدونم اقدام کنم و هزینه کنم برای اپلای دانشگاه تو امریکا یا کلا متوقف شم و فوکوس کنم روی فرصت الانیم. درسته همه میگن اب و هوا عادی میشه و با وجود سرد بودن هوا، کانادا توی لیست کشور های شاد جهان قرار داره ولی تهش سرده، من نمیدونم چطوری عادت میشه ولی زندگی تو اب و هوایی مثله اریزونا عین رویاس واسه من!
بعد اوکی کانادا امنیتش بیشتره، با مهاجرا معقولانه تر برخورد میشه، ولی نمیدونم چرا نمیتونم خودمو راضی کنم به موندن تو این کشور، یکی از دوستام میگفت امریکا رویای یک طرفس برای ایرانیا و با وجود ترامپ و برنامه های مهاجرتیش که هرلحظه یه چیزی جدید میگه، رفتن به امریکا ریسکه! و بعدش استرس کار و نمیدونم گرین کارت و این داستانا
قشنگ خل شدم، نمیتونم تصمیم بگیرم، به نظره شما اینده مهمه یا اینکه الان در وضعیت فعلی دلمون با کجا خوشه؟