سلام دوست گرامی

بله درست می فرمایید، خوشحالم از اینکه راجع به جاب آفر سوال پرسیدید.
اومدن به اینجا از طریق ویزای کاری به مراتب بهتره تا اینکه بخواین با ویزای SMC (جاب سرچ سه ساله میدن که بعد از پیدا کردن کار ویزای اقامت میدن).
با گرفتن ویزای کار شما، در مدت کوتاهی (حدود یه ماه میاین اینجا)، هزینه کمتری میدین و بعد از اومدن به اینجا سر فرصت بعد از دو سه ماه برای ویزای اقامت اقدام میکنید.
با توجه به شرایط شما، بهتون پیشنهاد میکنم، تایم بزارین و اپلای کنید تا جاب آفر بگیرید.
لینکدینتون رو قوی کنید، ریکوترها و منیجر هایی که تو رشته شما مشغول به کار هستن رو کانکشن بزنید.
رزومه تون رو به رزومه کیوی بروز کنید.
اختلاف زمانی رو در نظر بگیرید و بین ساعت های 9 صبح تا 4 بعد از ظهر ایمیل بزنید به ریکوترها.
یه سری شرکت ها هستن که از طرف اداره مهاجرت معتبر شناخته میشن، گاها این شرکت ها به افراد خارج از نیوزلند جاب آفر میدن و خودشون کارهای ویزا رو هم انجام میدن و معمولا سریعتر هم میشه، اسم این شرکت ها که ممکنه با رشته شما هم مرتبط باشه رو از سایت اداره مهاجرت نیوزلند میتونید پیدا کنید. در اینصورت میتونید برای ویزای Work to residence accredit employer اپلای کنید که 30 ماهه هست و بعد از دو سال میتونید ویزای اقامت رو بگیرید (این نوع رزیدنسی جدای از SMC هست). لیست این شرکت ها رو از لینک زیر میتونید پیدا کنید و برای اونها تلاش کنید.
https://www.immigration.govt.nz/new-...employers-list
همچنین سایت های seek.co.nz , indeed.com , linkedin.com و trademe.co.nz رو هم برای کار اپلای کردن در نظر داشته باشید.
بر اساس آمار اداره مهاجرت هر دوهفته حدود 45 تا 50 پرونده جاب آفر داره از طرف شرکت های نیوزلندی به متقاضیان خارج از نیوزلند صورت میگیره، میخوام بگم کار سختی هست ولی غیر ممکن نیست.
پیروز باشید دوست عزیز

نقل قول نوشته اصلی توسط mdaastani نمایش پست ها
درود بر مدیران خوب سایت اپلای ابرود به ویژه دوست خوبمان آقای mistak

رشته تحصیلی من در long-term skill shortage list قرار نمی گیره و immediate skill shortage list هست که با توضیحاتی که داده شده بایستی برای essential skills work visa اقدام کنم

و این بدین معناست که هزینه کمتر و حتما دریافت job offer و سپس وارد شدن به خاک نیوزلند

و بعدا برای رزیدنت شدن اقدام کنم

شرایط من خوبه: ارشد حسابداری، مدرک بین المللی از انگلستان و سابقه کار در شرکت عمانی و کار با حسابرسان بین المللی

ممنون می شم اگر نکته ای به ذهنتون می رسه که من خوب بررسی نکردم و ندیدم شما راهنمایی بفرمائید

در کل ازتون ممنون هستم که بچه ها را صبورانه و زیبا راهنمایی می کنید