نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 374

موضوع: مهاجرت به نیوزلند

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Moderator
    mistak آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MS Degree in IT from Shiraz University

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به نیوزلند

******** امیدوارم دوستان دیگه هم این کامنت رو بخونند.******

مهاجرت به نیوزلند از طریق ویزای (Skilled Migrant Category (SMC یا همون ویزای مهاجرت از طریق تخصص بر اساس سیستم امتیاز بندی هست.
    داشتن مدرک زبان الزامی هست برای اپلیکنت اصلی قبل از ثبت EOI الزامی هست، نکته اینکه مدرک زبان امتیازی نداره، بدون مدرک زبان نمیشه EOI رو ثبت کرد.
    چه مدرک زبانی ؟ جواب: IELTS آکادمیک یا جنرال6.5، PTE 58 ، تافل iBT 79
    خب من مدرک زبان رو گرفتم، حالا مرحله بعد چیه؟
    1. ارزشیابی مدارک توسط nzqa (اونهایی که مطمئن هستند که مدرک زبان رو میگیریند قبل از دریافت مدرک زبان میتونند ارزشیابی مدارک رو شروع کنند )
    اینم سایتش https://www.nzqa.govt.nz
    2. ثبت EOI تو سایت اداره مهاحرت نیوزلند (داشتن مدرک زبان و ارزشیابی (پری اسس یا فول اسس) الزامی هست)
    اینم لینک مربوطه https://onlineservices.immigration.g...712.1535437312
    3. اگه 160 امتیاز داشته باشید ، دو تا سه هفته طول میکشه از پول بیاین بیرون، بعد از دراومدن از تویه پول سه تا چهار هفته طول میکشه تا دعوتنامه یا Invitation To Apply بگیرید.
    4. چهار ماه مهلت دارید تا مدارکی که در مرحله دو ادعا کرده بودید رو برای آفیسرتون ارسال کنید. (تو این مرحله میتونید مدرک زبان همسرتون رو اگه از امیتاز مربطوه استفاده می کنید، ادد کنید)
    5. منتظر نامه آفیسر میمونید و در صورت درخواست اون مدارک بیشتری ارایه میدهید و منتظر تصمیم و نتیجه میمونید.
    ویزایی که صادر میشه اگه داوطلب اصلی خارج از نیوزلند باشه و یا اینجا درس نخونده باشه (حداقل 2 ساله) ویزای جستجوی کار یه ساله میگره، بعد از پیدا کردن کار، میتونه همسر و فرزندان رو به نیوزلند بیاره.

____
    هزینه رو هم به صورت ارز میتونید پرداخت کنید، سایت های زیادی تو ایران اینکار رو انجام میدن.

نقل قول نوشته اصلی توسط sh1363 نمایش پست ها
    سلام روزتون بخير
    من امتيازم رو حساب كردم حدود 170 شد
    البته ما هنوز ايلتس نداديم اما برفرض كه ايلتس 6.5 هم بگيريم
    ميخواستم بپرسم الان من بخوام شروع كنم براي اپلاي ويزا باتوجه به امتيازم كه از پول ميام بيرون اول كار كه از ما ايلتس نميخواد؟ و ارزشيابي مدارك؟
    اگر نه چقدر زمان دارم كه مداركمو ارزشيابي واسس كنم و ايلتس رو هم بگيرم؟؟
    دو اينكه هزينه اپلاي براي مرحله اول ر و چطور بايد پرداخت كنم؟
    سه اينكه ميدونم تكراريه اما ميشه لينك اپلاي براي مرحله اول ر واگر كسي داره برام بفرسته؟ۀ/
    ویرایش توسط mistak : May 13th, 2019 در ساعت 12:01 PM
    اگه از پاسخ رضایت داشتید، لطفا دکمه *اضافه کردن به امتیاز کاربر رو بزنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)