نقل قول نوشته اصلی توسط snsajedi نمایش پست ها
دوست عزیز نگران نباشید جایی رو اشتباه نزدید.
این proof of medical مثالیه از purpose of travel. برای منم که OWP برای همسرم زده بودم اومده بود و برای بقیه دوستانی که برای همراه درخواست میدن هم هست.
این قسمت کلیه و گفته مثلا از این دلایل سفر اگر متقاضی داره ارائه بده و دلیل اومدن به کانادا بصورت موقت چی هست مثلا یکی به خاطر دکتر و معاینه میره و باید نشون بده مدرک قرار با دکتر رو. این مورد رو از متقاضیان OWP و ویزیتوری میخواد. روش کار به دوصورت هست:
1- اوناییکه همسرشون دانشجویه و در کانادا در حال تحصیله برای این قسمت به همراه یه توضیح اینکه همسر هستید و میخواید پیش هم باشید و ایشون دانشجویه به پیوست استادی پرمیت و برگه درحال تحصیل همسر متقاضی و یه نامه دعوتی از سمت ایشون رو ارائه میدند.
2- اوناییکه همزمان هم استادی پرمیت و OWP یا حالا ویزیتوری اقدام میکنند برای این قسمت یه نامه توضیحی یکی دو صفحه ای ارائه میدند که از دلایل همراهی همسر متقاضی تحصیلشون حرف میزنن مثل توضیحی مختصر از سابقه ازدواج و علاقه مندی به یکدیگر و همچنین بودن کنار هم در کانادا چه تاثیری برای دونفر داره و از این حرفا.
(میتونی اینجا هم کمی توضیحات کشورای دیگه رو هم ببینی لینک 1 - لینک 2)
سلام
یعنی اگر همسرم استادی داشته باشه و برای من بخواهیم واسه خصح اقدام کنیم، باید از طریق خودم باشه یا ایشون باید در پروفایلشون برای من به عنوان همراهشون درخواست بدن؟
متشکرم