نوشته اصلی توسط
dv1397
چطور وقتی عکس دونالد ترامپ را روی دستمال توالت می گذارن، همه می خندن و انتشار و فروشش اشکالی نداره. ولی اگر بگیم ابروی دین اسلام کجه، باید حتی تو کانادا هم بیفتیم حبس؟
مسلمونها بیش از حد روی اینکه بقیه با اعتقادتشون هم نظر نباشن حساسن و دست به تنبیه اشون خیلی سبکه. چه اینجا چه اونجا.
اصلن نخوایم احترام بگذاریم اشکالی داره؟ مگه وقتی کسی به نظر ما احترام نمی گذاره ما می ندازیمش زندان یا می بریمش مسجد براش دعا کنیم.
چطور این همه فیلم هست که دین مسیحیت را نقد می کنه و حتی به سخره می گیره و هنرپیشه های کانادایی داره. مثلن george carlin چقدر مذهب را مسخره می کرد و هیچ کس هم جلو فعالیت هاش را نگرفت و کلی هم طرفدارهاش می نشستن میخندیدن به خدا و مسیح. رابرت ویلیامز هم همین طور ولی اگر بگیم مسلمونها باسه چی هزارتا چیز نمی خورن، و بخوایم بهشون بخندیم دلمون خنک بشه، همه ناراحت می شن و اخم می کنن و می گن فکرت آزاد نیست و با غرب منافات داره.
مثلن کارگردان martin scorsese را می شناسید. امسال مرد ایرلندی 10 تا نامزد اسکار گرفت. ایشون فیلم "آخرین وسوسه مسیح" را ساخته. نقش عیسی را هم بازیگر فیلم مرد عنکبوتی ایفا کرد. حالا اینها افتادن زندان؟ یا به خاطر نقد مسیحیت، توبیخ و تنبیه شدن؟ آیا ما نمی تونیم کاری که اینها با مسیحیت کردن، با اسلام بکنیم؟ می خوایم بخندیم به اسلام، مسخره اش کنیم. فیلم بسازیم بگیم چقدر مسلمونها ......
ولی حاج آقا ترودو نمی گذاره، بخوای اسلام را مسخره کنی می ندازتت زندان. باهاش منافات نداره!
شما عنقدر احترام اسلام را بردین بالا که هیچ کس جرات نمی کنه چیزی بگه که بقیه از اسلام فرار کنن. مثلن من کمپین راه بندازم که پول جمع کنیم بریم مریخ. و شما بگین باید به زمین احترام بگذارم و جلو کمپین من را بگیرین.
همون طور که مسلمونها می خوان مردم را از کفر نجات بدن؛ شاید ما بخوایم مردم را از اسلام نجات بدیم. یا حداقل خودمون را.
حالا می خوای کانادا جایی بشه که نشه عکس ترامپ را روی دستمال توالت گذاشت یا عروسکش را باد کرد فرستاد هوا؟ آیا میشه شهردار لندن بگذاره عروسک حضرت محمد را هم بفرستیم هوا؟ آزاد هست یا باید احترام گذاشت؟ - البته بگم من حوصله بی احترامی ندارم، فقط می خوام از دست مسلمونها خلاص بشم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)