نقل قول نوشته اصلی توسط MR1993 نمایش پست ها
همانطور که گفتم نگرانی من اینه که کانادا هم کپی اروپا بشه. گاهی وقتها فکر کنم چرا دارم به خودم فشار می آورم از نظر تحصیلی و مالی و روانی که آخرش بروم جایی که داره کپی منطقه ای میشه که دارم ازش مهاجرت می کنم! در ضمن مطابق نظر شما هیچکس نباید رای بده چون علوم سیاسی نخوانده. اتفاقا قربانی چنین کارهایی افراد عادی هستند. یک عده اینجا نگران نظرات من هستند. بله آن مهندس هم همین حرفها رو گفت که به من ربط نداره بعد یکی با ماشین از روی مردم برلین رد شد.
همه قربانیها هم قبلا گفتند به من ربطی نداره و آخرش نتیجه اش رو دیدند. شما می توانی اثبات کنی که 100 درصد امن هستی؟ من اصلا از ریشه با آمار دهی دوستان مشکل دارم. مستقیم می روند از سایت های لیبرال آمار پیدا می کنند. درباره آن سه نفر فقط دیلی میل خبر داده بود بقیه فقط یک اشاره کوچک کردند ولی یک ساله دارند درباره حادثه نیوزیلند حرف می زنند. تقریبا تنها جایی که تو دنیا داره با مجرم برخورد خوبی میشه کشورهای لیبرال غربی هستند. پس اینهمه جرم بخاطر چی هست دقیقا؟
من احساس می کنم برخی دوستان مذهبی هستند و با حرفهای من مشکل دارند. در لینکی که داده شده کل جرائم با هم جمع شده. دزدی غذا جرم هست و قتل هم جرم.
این حرفها گفتنش قشنگه. پس لطف کنید وقتی بک نفر مثل گابریل ورتمن پیدا شد یا آن مورد چند سال پیش که مهاجرها را به گلوله بست هم از همین حرفها قشنگ بزنید.

کلام آخر اینکه من مشکل اصلیم اینه که چرا در این کشورها روی یک مشت آدم بی کله بازه ولی روی آدمی مثل من که دنبال زندگیش هست اینطوری نیمه بسته مانده. من حتی بهترین مقاله و رزومه و پذیرش هم داشته باشم ممکنه ویزام ریجکت بشه. ممکنه نتوانم راحت در هر بانکی حساب مالی باز کنم. ممکنه قوانین مهاجرت تغییر پیدا کنه. روابط خراب بشه. مثلا وارد فرودگاه که می شوم با بدترین شکل باهام برخورد بشه. بعد از آن طرف چنین اتفاقاتی هم بیفته. این بحث رو دیگه ادامه نمی دهم چون نتیجه ای نداره.
سلام هم زبان عزیزم،

ببینید،
شما خیلی زیاد روی رنگ پوست و فرهنگ و origin مردم تاکید میکنید و میگید چون در خارج (اروپای غربی و شمالی) به روی این بی کله ها (عین جمله شماست و من تاییدش نمیکنم فقط تکرارش میکنم) که از قضا از نژآد و کشور و منطقه جغرافیایی (خاورمیانه) من هستن بازه، پس اونجا ناامنه یا بد هست یا چرا اینطوریه.
به نظرم در اون کشورها رو باید در درجه اول روی امثال شما ببندن.
چون تفکر شما خطرناکه.
شما اصلا و اصلا نامی از "سیستم" نبردید.
چیزی که این کشورها رو نهایتا به فنا شاید بده (نمیرن، ولی فرض محال رو به این میذاریم)، بیشتر باید متاثر از سیستمشون باشه نه رنگ پوست و فرهنگ مردمشون.
من اینجا جامعه خیلی بزرگی از اعراب عزیزم (هم منطقه ایهای دوست داشتنی من)، چینی های نازنین، و هندی های مهربان، و افریقایی های دلسوز میبینم.
همون اول میان، عین خود من، چه پناهنده باشن چه مهاجر چه دانشجو، توی فرهنگ حل میشن و حداقل یه چیزایی رو ظاهری یاد میگیریم همه مون، و میان جلو.
و بچه هاشون یک دست همه عین هم عین این سفیدها بزرگ میشن. چرا؟!
چون سیستم اونها و من رو اینطوری بار میاره.
هر کشوری مشکلاتی داره. اینجا هم مشکلاتی داره.
ولی وقتی سیستم حداقل جنبه های ظاهری و مسائل هر روزه درست باشه، همه چیز تا حد زیادی سر جاش خواهد بود.
شما با این تفکر به هیچی نمیرسی. من همچین ایرانی ای رو دیدم. تو هر دو تا استانی که زندگی کردمم دیدم.
نهایتا همه از خود شخص شما فرار میکنن.
اتفاقا من اگه یه روزی (تو خواب) رئیس جمهور یا پی ام بشم حتما حتما درهای کشورم رو به روی همه باز میکنم و ادمها رو از فیلت ر میگذرونم (فیلت ر های خوب مثل افکارشون، تحصیلاتشون، اینکه دورنمای بیست ساله شون چیه، اینکه درباره مردم کشور خودشون و مردم دنیا چی فکر میکنن، چرا مهاجرت میکنن؟ چی دوست دارن؟) و با اغوش باز از هر ملیت و نژآد و منطقه ای میارم توی کشورم.
افکار من درسته خیلی خنده دار به نظر میرسه گاهی، ولی همین منی که اینجا عین خنگولا پست میذارم و ملت دو سومش رو مسخره میکنن، توی این سیستمی که توش هستم تونستم تاثیر بذارم و تغییرش بدم. هم توی انتاریو هم بی سی.
همین که این سیستم اینقدر درست کار میکنه که پیشنهادهای یکی مثل من، یا روش های ساخته شده من رو میپذیره و استفاده میکنه، یا وقتی میبینه یه کاری رو میتونم از پسش بربیام، میاد روش رو یاد میگیره و به بقیه یاد میده، در حالی که من هم رنگین پوستم هم لهجه دارم هم چشم و ابروی مشکی دارم هم اینجا به دنیا نیومدم، خودش نشون میده که فکر اینها رو کرده و متوجه شده که تنوع به نفع اون جامعه هست.
رئیس جمهور امریکا اولش اونطوری ترول بن گذاشت روی چند تا کشور (و دقیقا دست ایرانیایی مثل شما چون نمیرسه، اومدن ذوق کردن و گفتن اخ جون خیلی خوبه بذار این چند تا کشور مردمش وارد امریکا نشن) در حالی که خود مردم امریکا ریختن بیرون و اعتراض کردن (چون از بچگی با مهاجر بزرگ شدن و اینو متوجه شدن که امعه با تنوع شکوفا میشه)، همون رئیس جمهور این سری وقتی داشت ترول بن رو دوباره بسط میداد اینبار اومد هوشمندانه تر عمل کرد و دیگه اون تعصب قبلی رو به خرج نداد.
من اینجا هم میبینم.
ایرانیا یه سریشون تا میرسن اینجا پابرهنه میدوئن اداره مهاجرت که وای خدا نذار هیچ مهاجری وارد اینجا بشی.
تو خودت خیلی خوبی؟! تو خودت جزء انگل های جامعه محسوب میشی.
دوست عزیز به نظرم شما نباید نگران کانادا باشید.
کانادا حالش خوبه. من اینجام.
شما نگران خودتون باشید.
گود لاک.
پی اس: درباره فرودگاه و نحوه فرود و ورود، به نظر من کانال تی وی ای که نگاه میکنید رو عوض کنید.
اینجا به بهترین شکل ممکن با من و با هرچی مهاجر دیدم رفتار کردن هنگام ورود. آدم شرمنده اینها میشه.
حقیقتش من قبل از مهاجرتم به کانادا فکر میکردم بد بودن از فرد فرد ادمهای یک جامعه میاد و اگه اکثریت اعضای یک جامعه بد باشن یا خوب باشن اون جامعه خوب میشه یا بد میشه.
بعدها متوجه شدم که سیستم (قانون اساسی در راسش) اگر معقول و منطقی باشه میتونه روی جامعه خیلی تاثیر بذاره.