نقل قول نوشته اصلی توسط italo نمایش پست ها
والا خودم مشتاقم، قبلا ۱۰ سال پیش مسکو و سنت پترزبرگ توریستی آمده بودم و خاطرات خوبی دارم.

اقدام برای نروژ المان و فرانسه هم کردم ولی عاشق مسکو هستم. همین رو با اینکه پولی هست فکر کنم نهایی کنم، خودشون گفتند بورسی برای رشته های مدیریتی تعلق نمیگیره.

نظر شما چیه؟! با انگلیسی و برنامه ریزی مشکلی که آنجا مواجه نمیشم؟! سال اول خوابگاه سال بعد اجاره. الان برای ویزا اقدام کنم؟! چه جهت امکان کار چطوره؟! گویا ویزای دانشجویی همون اجازه اشتغال رو هم میده؟! بعد از اشتغال امکان اخذ اقامت هست؟!
تا اونجایی که من میدونم تمامی رشته های دانشگاه های دولتی شامل بورسیه میشند البته به جز رشته های پزشکی. به هر حال برای جزییات بیشتر میتونید از این لینک بخش programs نگاه کنید که رشته شما هم هست یا نه. در زمینه تحصیلتون خب بالطبع مشکلی نخواهد بود اما برای کارهای روزمره مثل مراجعه به بانک رفتن به رستوران و.. قطعا نیاز به زبان روسی خواهید داشت. از اونجایی که شما میخواهید مسکو زندگی کنید هزینه مسکن گرون میشه براتون معمولا دانشگاه ها خوابگاه میدن برای کل مدت تحصیل. در طول دوران تحصیلتون اجازه کار خارج از دانشگاه رو نخواهید داشت. بعد از اتمام ویزاتون اجازه اقامت در روسیه رو ندارید و باید این کشور رو ترک کنید حتی اگر کار پیدا کنید به این معنی که باید روسیه رو ترک کنید و مجددا برای یک ویزای جدید که کاری هست در خواست بدید.