نوشته اصلی توسط
mammstein
با سلام و وقت بخیر
دوستان چند تا سوال داشتم در صفحات قبلی به صورت پراکنده این سوالات پرسیده شده بود ولی جوابی براشون پیدا نکردم ممنون میشم اگر اطلاع دارید راهنمایی بفرمایید:
بنده دانشجوی ترم ۶ دکترا هستم آزمون جامع ترم ۴ دادم و از پروپوزال هنوز دفاع نکردم. از امور مالی دانشگاه پرسیدم گفتند واسه هر ترم چیزی حدود 5-6 تومن باید پول بدم! میخواستم بدونم این هزینه ها برای هر دانشگاهی جداس یا هزینه ها کشوریه؟چون در صفحات قبلی دیدم نوشته بودن هر ترمی که واحد داشتی 4 تومن. و اینکه من دو ترم اول درس داشتم ترم سه آزمون جامع برداشتم که امتحان ندادم. ترم چهار ازمون جامع برداشتم. ترم پنجم رساله برداشتم و ترم ۶ ادامه رساله. میخواستم بدونم الان من واسه چند ترم باید پول بدم؟۶ ترم؟
سوال بعدیم اینه که اگر اخراج بشم هزینه ای که بالا گفتم رو نمیدم درسته؟ و اینکه اخراجی ایا بد هست؟ جایی ذکر میشه؟ واقعا زور داره 30-40 تومن پول بدم واسه دکترا.
اگر اخراج شم و سربازی برم اونموقع در حین سربازی اگر پذیرش گرفتم میتونم معافیت بگیرم یا نه؟
میشه یه کاری کرد که همین الان اخراجی رو بزنن که سریع برای سربازی اقدام کرد؟ چون توی صفحات قبل خوندم که میگفتن ول کنید دانشگاهو خودشون اخراجتون میکنن! من نمیخوام تایمم تلف شه و میخوام سربازی برم
ببخشید اگر طولانی شد. پیشاپیش از حسن توجهتون ممنونم
علاقه مندی ها (Bookmarks)