نوشته اصلی توسط
ali728
دوست عزیز
(بنا به درخواست خودتون)
من نظر خودمو میدم شما نظر باقی دوستان رو هم بگیرید.
1. در مورد اینکه شما میتونید اقدام کنید و بیاید هلند یا نه: بعید میدونم مشکلی وجود داشته باشه از نظر بحث ویزایی، اگه هم باشه اون مشکل رو منشی های همون دپارتمانی که تو هلند میخوایید برید پیگیری میکنن. کلا مراحل صدور ویزا و تبدیل ویزا و هرچیزی که مربطو به ویزا باشه رو خود منشی یا منشی های همون دپارتمان و گروهتون توی هلند پیگیری میکنن و مرحله به مرحله کارتون جلو میره.
من فکر نمیکنم مشکلی وجود داشته باشه ولی من تخصصی در این زمینه ندارم و ممکنه مواردی باشه که من ازش بیخبر باشم (مثلا فرض کنیم که فاند اون پوزیشن چک از همون جایی بیاد که پوزیشن هلند داره فاند میشه، مثلا یه فاند اروپایی خاص که فقط یه بار به یه فرد تعلق بگیره و .....). در هر حال برای شمایی که الان پوزیشن چک رو داری این مورد نباید کانسرنی باشه. چون یا انجام میشه و یا نمیشه و در صورت نشدن اتفاقی برای شما نمیفته
2. در مورد قراردادی که امضا کردید خب باید دید دیتیلش چیه. به صورت خیلی خیلی جنرال قراردادها میتونن تا یک ماه (یا چند ماه بسته به دیتیل قرارداد) اول از طرف هر دو چه شما و چه اون استاد یا دانشگاه فسخ بشه.
3. من نمیدونم توی چک ماجرا چجوریه ولی مثلا توی دلفت و هلند حتی تا سال اول شما ممکنه به هر دلیلی همکاریتون با اون پروژه و استاد قطع بشه. در حقیقت در انتهای سال اول شما یه میتینگ دارید که باید بررسی بشه که ایا شما قادر به ادامه انجام اون پروژه هستید یا نه.
4. صورت حرفه ای اینه که هر کدوم از طرفین قرارداد چه شما و چه استاد پایان همکاری رو چند ماه قبل تر (مثلا یک ماه) به طرف مقابل بگه که اون طرف مقابل هم زمان کافی داشته باشه که با شرایط به صورت حرفه ای کنار بیاد. یا ایشون کسی دیگه رو پیدا کنن و یا مثلا شما پوزیشنی پیدا کنید و ...
5. در مورد اینکه چی بگید به اون اساتید هلند..... واقعا نمیشه نظر خاصی داد. چون خیلی شخصیه و گفتن و نگفتن خیلی چیزا ممکنه هم کار درستی باشه و هم اشتباه. ولی شاید اگه من شخصا میبودم میگفتم که دانشجوی هستم توی چک ولی ترجیحم اینه که بیام هلند چون هم دوستان بیشتری اونجا دارم، هم پروژه شما رو بیشتر دوست دارم و هم اینکه رنک دانشگاه دلفت بالاتره و خب همه چی برای من ایده ال تر میشه. نکته بعدم اینکه من پروژه چک رو هنوز رسما شروع نکردم و فقط دو هفته گدشته و استادهای چک میتونن به راحتی منو جایگزین کنن و مشکلی پیش نمیاد.و حرف هایی ازین دست......البته اینا همه نظر شخصی منه و شما باید چیزی که خودتون فکر میکنید درسته انجام بدید چون من از وضعیت شما اطلاعاتم از خودتون کمتره!
6. ممکنه استاد هلند نهیاتا ازتون بخواد که پوزیشن چک رو انصراف بدید....باید به اینم فک رکنید و اماده ریسکش باشید.
به جز این موارد نمیشه چیز بیشتری گفت.
در هر حال میتونم یه نکته رو با اطمینان بالاتری بگم و تونم اینه که:
قاعدتا هم شما هم اون استادها چه چک و چه هلند باید به این موضوعات حرفه ای نگاه کنید و درک حرفه ای داشته باشید. اصول و اخلاق سرجاشه ولی دنیای حرفه ای کاری هم باید درک بشه.
بنابراین اگه شما واقعا میخوایید برید هلند هر دو طرف بایداین موضوع رو درک کنند.
نکته اخر هم اینکه زندگی دکترا یه زندگی 5 ساله ست....یه عمره...حالا چون رنک هلند بهتره شاید تنها دلیل نشه که شما بیایید هلند. ببینید کدوم استاد و کدوم تیم و کدوم فضا بهتون ارامش بیشتری میده و اینده ی بهتری رو براتون میسازه
چه هلند چه چک، ارامش روحی و ذهنی شما مهم ترین چیزیه که باید فالو کنید
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)