نقل قول نوشته اصلی توسط programming_ma نمایش پست ها
بعضی از دوستان همینطوری بدون اطلاع می گن شایعه پراکنی نکن ... انگار من علاقه دارم که این اتفاق بیافته ...

اول از همه بنده اعلام کردم که "انگار" این اتفاق افتاده... چرا؟ .. چون بنده خودم ایران نیستم و برادرم رفته بود امروز بانک که ارز بگیره ... پیش یکی از آشنا ها هم رفته بود که مثلا کارش زودتر انجام بشه. ایشون هم در جواب گفتن که بخشنامه ای به تاریخ 10/12 یعنی امروز ... از طرف بانک مرکزی ابلاغ شده به بانک ها که از دادن ارز خود داری کنن به افراد و فقط به حساب های خارجی بریزن ...

بیشتر از این هم نمی دونم . از اونجایی که اون طرف رو میشناسم، بعید می دونم که از خودش این حرف رو در اورده باشه. البته بهتره صبر کنیم تا بقیه هم تجربه اشون رو بنویسن، اما این چیزی بود که به نظر من رسید، داره اتفاق می افته. و بهتره همگی در جریان باشیم. بنده شخصا اولین نفری هستم که دوست دارم این اتفاق نیافتاده باشه.

در مورد اینکه آیا این کار، به نفع ما هست یا نه ... به نظر من نیست، دلیلش هم اینه که

تقریبا از تمامی دوستانم که اینجا با من توی اروپا هستن، هر کدوم که پول به حسابشون از ایران ریخته شده، حسابشون به یه نحوی بلوک شده.
بنا بر این یه ریسک بسیار بالایی متوجه دانشجو ها هست، و اونم اینه که اول از همه ممکنه به هر دلیل، بعد از پرداخت ریال به بانک، ارز وارد حساب شما در خارج از ایران نشه، حالا بیا و به بانک اثبات کن که پول به حسابت نیومده
و یا بدتر از تون اینه که به دولت اون کشوری که هستی باید ثابت کنی که این پول چی بوده و از کجا اومده. و گرنه ممکنه خیلی هزینه سنگینی بدی.
و سوم اینکه بنا به قانون، بانک های ایران تحریمن، پس اگه این بخش نامه حقیقت داشته باشه، یا کلا اصلا می خوان دیگه ارز ندن به دانشجو ها و این بهانه رو تراشیدن(که با توجه به کمبود احتمالی ارز خیلی گزینه بعیدی نیست) و یا اینکه مشکلات بسیار بیشتری گریبانگیر دانشجو ها خواهد شد.

به هر حال بازم تاکید می کنم، این اخباری بود که امروز صبح از یکی از شعبه های بانک ملی در میدان امام حسین به من گفته شد، و من هم شخصا امیدوارم غیر از این باشه.
ممنون از اطلاع رسانیتون
حالا یعنی میشه از بانک های دیگه گرف؟ برادر شما تلاشی گرده واسه بانک های دیگه؟ آخه یعنی چی که میریزیم به حساب اما چون نمیتونیم بریزیم به حساب، پس نمیدیم!!! کلا ملت را فاقد عقل و شعور میدونن.