این آدرسی که لیست اسم شهرهای زیر هست
ارومیه همدان تبریز شیراز اصفهان کرمانشاه مشهد اهواز بابلسر
http://iranscholarship.msrt.ir/news/...12-02-15-09-07
این آدرسی که لیست اسم شهرهای زیر هست
ارومیه همدان تبریز شیراز اصفهان کرمانشاه مشهد اهواز بابلسر
http://iranscholarship.msrt.ir/news/...12-02-15-09-07
با تشکر از توضیحات AGHSIN
دوستان لطفا اگر کسی تصویر بخشنامه بانک مرکزی در خصوص "عدم نیاز به درج نام شعبه در نامه معرفی به بانک" را دارد، لطفا زحمت بکشد و در وبسایت بگذارد چون برای شهرستانیها مراجعه به وزارت علوم تنها برای گرقتن کپی این بخشنامه ، مقدور نیست
ای دوست عزیز ... کار ما از این حرف ها گذشته
اون کپی رو که گرفته بودم همون روز . زنگ زدم به بازرسی بانک ملی به شماره 88902169 , یارو گفت : بله ! درست میگن . من واحد ارزیمون هم صحبت کردم میگه چیزی به ما ابلاغ نشده , باید بانک ملی هم یه شعبه ها ابلاغ کنه ! ... گفتم آقا بخشنامه بانک مرکزی جلو منه ! ... گفت : پس برو بازرسی بانک های ملی شمال تهران , این بخشنامه رو هم ببر , اونا ابلاغ کنن دیگه !!
فکرشو بکنید من با یه فتوکپی برم بخشنامه بانک مرکزی رو به بانک ملی ابلاغ کنم !
اسکنر ندارم متاسفانه وگرنه این برگه رو آپلود می کرد . به هر حال , درست میشه احتمالا . فعلا دارم از طریق شهرستان اقدام می کنم ببینم چی میشه . اونجا مشتری هستیم شاید بهتر باهامون تا کنن .
البته درصد آگاهی مسئولین بانک تو شهرستان هم فوق العادست . طرف میگه باید پذیرشت به تایید سفارت ایران در کانادا برسه ! ... گفتم خانوم من ترم اولمه , هنوز نرفتم که ... خلاصه باید یه دستور العمل بانک مرکزی رو هم ببرم اونجا نشونشون بدم .
توصیه پشت نویسی خوب بود . ممنون. فکر کنم جواب بده .
سلام
اگر من ارز دانشجویی بگیرم می تونم با فاکتور بانک از ایران خارج کنم؟ چون سقف ارز 5 هزار دلاره. اگر اجازه خروج ارز با فاکتور ممکن هست من می تونم از دوستم بخوام تا برام بیاره؟
با این حال و خوندن این همه پست ظاهرا کسی موفق نشده که بگیره . پس همش حرفه.
هر دم از این باغ بری می رسد!
دوستان انگار امروز بخش نامه شده که دیگه ارز رو به دانشجو ندن و به جاش به یه حساب خارج از ایران واریز کنن، تازه برای بعضی از کشور ها ... و بعضی از کشور های دیگه هم که اسمشون توی لیست نیست باید صبر کرد تا دید چی بخش نامه میشه ...
علاقه مندی ها (Bookmarks)