نقل قول نوشته اصلی توسط علی جون نمایش پست ها
من یه بررسی دقیق تری در رابطه با این نامه ای که جدیدن برای من و تعدادی از بچه ها اومده کردم:

- الان فقط ما رو کاندید پرونده ی استانی کردن، باید مدارک جمع کنیم و بفرستیم تا بررسیمون کنن.
- حداکثر تا آخر اکتبر نتیجه رو اعلام میکنن.
- اگر قبول نشیم که هیچ و پرونده فعلیمون در جریان خواهد بود، اگه قبول بشیم یا به قول خودشون نامزد پرونده استانی بشیم، اون موقع تازه شرایطش رو داریم که "از اول" اقدام کنیم.
- در اینصورت باید دوباره مدارک جمع کنیم، فرم ها رو پر کنیم و پرونده ی جدید استانی تشکیل بدیم و منتظر باشیم تا پروسه ی اون به سرانجام برسه که اون هم "در حال حاضر" برای سوریه 31 ماه و برای ورشو 10 ماه به طول خواهد انجامید که احتمالا با هجوم پرونده های جدید، هر سه ماه، سه ماه به این زمان اضافه میشه!
- خسته نباشن، واقعن دست گل جناب وزیر مهاجرت درد نکنه!

یعنی من اگه بخوام طبق زمان ورشو هم حساب کنم و خیلی خوشبینانه بگم که طی یکی دو سال اضافه نمیشه بهش، اقلا 18 ماه دیگه از وقتی که مدارک رو پست کنم در انتظار خواهم بود! اگر هم بخوام روی زمان سوریه که دفتر اصلی برای ایران هست حساب کنم، که میشه 39 ماه! بهشون این 66 ماهی هم که تاحالا منتظر بودم اضافه کنید.
یعنی اینقدر اوضاع پرونده هامون تو بک‌لاگ خرابه که به این میگن تسریع!
شايد تنها حسن كار اين باشد كه پرونده متقاضي از بك لاگ خارج شده و به جريان بيفتد اما علي جون شما اين را هم در نظر بگير كه ولو 39 ماه هم به اين مدت اضافه بشه و كار شما راه بيفته بهتر از اين خواهد بود كه مثل من نوعي كه شايد به اين برنامه استاني نخورم بخواهيد باز هم چند سال ديگه منتظر بمونيد.