صفحه 9 از 251 نخستنخست 1234567891011121314151617181959109 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 2510

موضوع: متقاضیان مهاجرت فدرال که برای پرونده استانی کاندید شده اند

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    E- انگلیسی

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا به روش Simplified (سپتامبر 2006 تا فوریه 2008)

نقل قول نوشته اصلی توسط Hft نمایش پست ها
    با سلام
    برای من هم از این نامه ها اومده
    از استان ontario
    ولی انگار با هم فرق هایی هم دارن
    اولا هیچ جا ننوشته که تا اکتبر تکلیف مشخص میشه
    ثانیا گفته باید آیلتس 6.5 داشته باشم که ندارم
    ولی برای بقیه گفته باید اورالشون 6.5 باشه
    ثالثا گفته اگه پرونده شما به عنوان کاندید قبول شد قبلی باطل میشه حتی اگه در نهایت این یکی هم رفیوز بشه
    نمی دونم چی کار کنم
    وقتشم خیلی کمه چون تا 4 می بیشتر وقت ندارم
    سلام دوست عزیز ..می تونم بپرسم رشته دانشگاهی و مقطع تحصیلی تون چی بود؟ واسه خودم می پرسم..راستی خواستن توانستنه انشا... به یاری خدا می تونی 4 تا 6.5 بگیری اونم 2ماهه .فقط می مونه ثبت نام فکر کنم 2مرکز تهران ایلتسو ازاد رو چک کنید بد نباشه ها......7 که نگفتن بگیری که ناراحتی !.......مرسی

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا به روش Simplified (سپتامبر 2006 تا فوریه 2008)

با سلام خدمت آقای شهرام عزیز
    رشته من کامپیوتر هستش
    جولای 2007 فایل نامبرگرفتم
    حوصله ندارم کل متن رو بنویسم اما اون تیکه اش رو برات می نویسم
    اگه سوالی دیگه هم داری بپرس تا بگم
    ویرایش توسط Hft : March 19th, 2012 در ساعت 12:06 AM

سلام هنگامه خانم مقطع تحصیلی من کارشناسی ارشده امامدرک کارشناسیم و سابقه شغلیم مربوط به کامپیوتره احساس می کنم که بیشتر از اینکه مدرک کارشناسی ارشدم چیه سابقه شغلیم مهمه که از اونتاریو دعوت کردن در مورد آیلتس من خودم 25 فروردین رزرو کردم اما احساس می کنم رایتینگ رو نمی تونم 6.5 بیارم به هر حال اگه این فرصت رو هم از دست بدم هنوز فرصت هستش ببینیم چی میشه مرسی از دلگرمی دادنتون
    ویرایش توسط Hft : March 19th, 2012 در ساعت 12:10 AM

این تیکه اش برام جالبه
    if you are interested in applying to the FSW pilot stream of oppertunities Ontario, please visit the opurtunities website at http://www.ontarioimmigration.ca/fsw-pilot.html to see detailed criteria and obtain the relevant application form
    ولی جالب اینجاست که این سایته اصلا نیستش
    شهرام جان همانطور که گفتم اون تیکه ای که ازش من این برداشت رو کردم می نویسم
    your application to this program is entirely voluntary. if you decide to participate in this pilot and are nominated by ontario, this could result in an earlier visa issuance for you. should you be successful in receiving a nomination from a province or territory,your file will be processed as a provincial nominee, and your FSW application will be withdrawn. if you do not wish to apply or are not nominated by ontario , your application will remain in the Fsw queue until it comes up for processing.

جاییشم که من رو خیلی اذیت می کنه اینه که

have a minimum language proficiency of 6.5 for the international english language testing system (IELTS) or 4.5 for the test ...... due franceation ....... and
    من اهوازیم و توی ایلتس گرفتن خیلی بد شانسم توی پست بعدی مختصر می گم

نقل قول نوشته اصلی توسط Hft نمایش پست ها
    این تیکه اش برام جالبه
    if you are interested in applying to the FSW pilot stream of oppertunities Ontario, please visit the opurtunities website at http://www.ontarioimmigration.ca/fsw-pilot.html to see detailed criteria and obtain the relevant application form
    ولی جالب اینجاست که این سایته اصلا نیستش
    شهرام جان همانطور که گفتم اون تیکه ای که ازش من این برداشت رو کردم می نویسم
    your application to this program is entirely voluntary. if you decide to participate in this pilot and are nominated by ontario, this could result in an earlier visa issuance for you. should you be successful in receiving a nomination from a province or territory,your file will be processed as a provincial nominee, and your FSW application will be withdrawn. if you do not wish to apply or are not nominated by ontario , your application will remain in the Fsw queue until it comes up for processing.

جاییشم که من رو خیلی اذیت می کنه اینه که

have a minimum language proficiency of 6.5 for the international english language testing system (IELTS) or 4.5 for the test ...... due franceation ....... and
    من اهوازیم و توی ایلتس گرفتن خیلی بد شانسم توی پست بعدی مختصر می گم
    سلام دوست عزیز. به پست شماره 715 آقای امیر فدرال مراجعه کنید. آدرس اینترنتی که ایشان ذکر کرده اند کار می کند. در ضمن کسب نمره خوب در IELTS با گرفتن یک معلم خصوصی متبحر و تمرین فشرده امکان پذیر است. تلاش کنید ایشالا موفق می شوید.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است

ممكن است بفرماييد آيا به غير از پرونده هاي سيمپليفايد/ براي كساني كه پارسال آپديت فرستادند ورشو نامه استاني آمده يا خير؟
    فايل نامبر:22 آگوست 2006
    دريافت مديكال: 27 نوامبر 2012
    رسيدن مديكال به پاريس:18 دسامبر / مدارك به ورشو:24 دسامبر
    پاس ريكوئست : 7 فوريه 2013

Member
    رشته و دانشگاه
    Texas Tech University

نقل قول نوشته اصلی توسط nzn987 نمایش پست ها
    ممكن است بفرماييد آيا به غير از پرونده هاي سيمپليفايد/ براي كساني كه پارسال آپديت فرستادند ورشو نامه استاني آمده يا خير؟
    دوست گرامی. پرسش بجایی طرح کردید. اما با اجازه بگذارید منهم از تمام دوستان این جمع که در سال 2010 آپدیت فرستادند - چه سیمپلیفاید و چه پیش از آن (که پس از فرستادن آپدیت مدارکشان بررسی شده و امتیاز لازم را گرفته اند) بخواهم آنهاییکه به تازگی نامه ای برای ثبت نام استانی دریافت کرده اند, اعلام نمایند. با سپاس
    ویرایش توسط mehrdadu : March 19th, 2012 در ساعت 11:35 PM

ApplyAbroad Champion
    علی جون آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdadu نمایش پست ها
    دوست گرامی. پرسش بجایی طرح کردید. اما با اجازه بگذارید منهم از تمام دوستان این جمع که در سال 2010 آپدیت فرستادند - چه سیمپلیفاید و چه پیش از آن (که پس از فرستادن آپدیت مدارکشان بررسی شده و امتیاز لازم را گرفته اند) بخواهم آنهاییکه به تازگی نامه ای برای ثبت نام استانی دریافت کرده اند, اعلام نمایند. با سپاس
    من سیمپلیفاید هستم و امتیازاتم هم طبق آخرین کیپسم بررسی نشده بود ولی برام نامه ی استانی اومد.
    پرونده فدرال> اقدام: سپتامبر ۲۰۰۶ /بعد از شش سال کنسل شد!
    پرونده آلبــرتا> کاندید: مـارچ ۲۰۱۲ / لند با ویزای کار:‌ جون ۲۰۱۳ / اقامت دایم: ژانویه ۲۰۱۵ / شهروندی: آگوست ۲۰۱۸ [جزئیات]

این موجی که اینها راه انداختند تازه بعد از 6 سال برای یک سری مشاغل که در هر استانی 4 تا شغل هم بیشتر نیست فقط پاک کردن صورت مسئله هستش من خودم رشته ام تو این رشته های استانی نیست توی کیپس هم 75 امتیاز گرفتم تکلیف افرادی مثل من بعد از این همه سال چیه یعنی همه چی مالیده ؟؟؟؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Texas Tech University

نقل قول نوشته اصلی توسط علی جون نمایش پست ها
    من سیمپلیفاید هستم و امتیازاتم هم طبق آخرین کیپسم بررسی نشده بود ولی برام نامه ی استانی اومد.
    نکته همین بود که ببینیم برای آنهایی که امتیازشان سال گذشته محاسبه شده (و الان در فاز بکگراند چک هستند) هم چنین نامه ای آمده یا نه. موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)