سلام دوستان، این مطلبی رو که مینویسم برای کمک به دوستانی هست که قصد اقدام یا اقدام مجدد برای ویزای دانشجویی رو دارن و نگران از نتیجه application خود هستن و این نظر بنده حاصل بیش از یک ماه مطالعه دقیق کلیه مطالب مربوط یه ویزای دانشجویی و همچنین رد شدن پرونده دانشجویی خودم هست و در واقع بعد از مشاهده رد شدن hmort با شرایطی کاملا ایده آل، برای من مسجل شد که کسانی که با شرایطی ایده آل و پرونده ای کامل هم اقدام میکنند نباید از دریافت ویزای دانشجویی خود مطمئن باشن، چون به نظر من تاثیرگذارترین عامل تو گرفتن ویزا متاسفانه، نظر شخصی و سلیقه ای officer و همچنین mood وی در زمان بررسی پرونده شما میباشد و لا غیر. در واقع انگار که یه بلیط وقت آزمایی (البته با درصد شانس موفقیت بیشتر) خریدین و دارین شانستون رو امتحان میکنید. به همین خاطر هم هست که من در پست خیلی از دوستان دیدم که میگن مثلا بخاطر فلان چیز رد شدم و بعد در پاسخ میبینیم که دیگری میگه چندین نفر با شرایط مشابه تو قبول شدن. یه مثال واضحش اقدام با پرونده مهاجرته که بعضی ها ویزای دانشجویی رو گرفتن و بعضی ها رد شدن.
پس اگه قصد اقدام کردن رو دارین نگران هیچی نباشین و بعد از تهیه کلیه مدارک لازم، فرض کنید دارین شانستون رو امتحان میکنید که در صورت ریجکت شدن مایوس نشوید. واقعیتش خودم بعد از رد شدن خیلی ناراحت شدم چون فکر میکردم گرفتن پذیرش 80% راه و گرفتن ویزا 20%. بعد هم به فکر اقدام با شرایط خیلی بهتری افتادم ، ولی با دیدن وضعیت دوستان به این نتیجه رسیدم که با داشتن کاملترین application هم باید امیدوار باشم officer موقع بررسی کردنش باید سر کیف باشه!!! ببخشید اگه طولانی شد ولی لازم دونستم بگم چون من کلا، زیاد تو فروم نظر نمیدم و امیدوارم کمکی باشه برای اونهایی که با نگرانی قصد اقدام کردن دارن. موفق باشین.