صفحه 56 از 402 نخستنخست ... 6464748495051525354555657585960616263646566106156 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 551 تا 560 , از مجموع 4016

موضوع: رد شدن درخواست ويزاي تحصيلي - علتها و راهکارها

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

پیش فرض پاسخ : ریجکت شدن درخواست ويزاي تحصيلي - علل و راهکارها

نقل قول نوشته اصلی توسط Shahrzad954 نمایش پست ها
    معذرت می خوام من خیلی به سایت وارد نیستم. کدوم لیستو باید نگاه کنم؟ اگه منظورتون همون لینکیه که تو گوگل هستش چطور می تونم با افراد تماس بگیرم؟ ممنون
    بله. همون لیست هست.
    شما اسم مورد نظرتون رو توی جستجوی پیشرفته بالای صفحه سمت چپ (در قسمت نام کاربری) سرچ میکنید و بعد برای شخص مورد نظرتون پیغام میذارید.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

نقل قول نوشته اصلی توسط MJahan نمایش پست ها
    سلام دوستان، این مطلبی رو که مینویسم برای کمک به دوستانی هست که قصد اقدام یا اقدام مجدد برای ویزای دانشجویی رو دارن و نگران از نتیجه application خود هستن و این نظر بنده حاصل بیش از یک ماه مطالعه دقیق کلیه مطالب مربوط یه ویزای دانشجویی و همچنین رد شدن پرونده دانشجویی خودم هست و در واقع بعد از مشاهده رد شدن hmort با شرایطی کاملا ایده آل، برای من مسجل شد که کسانی که با شرایطی ایده آل و پرونده ای کامل هم اقدام میکنند نباید از دریافت ویزای دانشجویی خود مطمئن باشن، چون به نظر من تاثیرگذارترین عامل تو گرفتن ویزا متاسفانه، نظر شخصی و سلیقه ای officer و همچنین mood وی در زمان بررسی پرونده شما میباشد و لا غیر. در واقع انگار که یه بلیط وقت آزمایی (البته با درصد شانس موفقیت بیشتر) خریدین و دارین شانستون رو امتحان میکنید. به همین خاطر هم هست که من در پست خیلی از دوستان دیدم که میگن مثلا بخاطر فلان چیز رد شدم و بعد در پاسخ میبینیم که دیگری میگه چندین نفر با شرایط مشابه تو قبول شدن. یه مثال واضحش اقدام با پرونده مهاجرته که بعضی ها ویزای دانشجویی رو گرفتن و بعضی ها رد شدن.
    پس اگه قصد اقدام کردن رو دارین نگران هیچی نباشین و بعد از تهیه کلیه مدارک لازم، فرض کنید دارین شانستون رو امتحان میکنید که در صورت ریجکت شدن مایوس نشوید. واقعیتش خودم بعد از رد شدن خیلی ناراحت شدم چون فکر میکردم گرفتن پذیرش 80% راه و گرفتن ویزا 20%. بعد هم به فکر اقدام با شرایط خیلی بهتری افتادم ، ولی با دیدن وضعیت دوستان به این نتیجه رسیدم که با داشتن کاملترین application هم باید امیدوار باشم officer موقع بررسی کردنش باید سر کیف باشه!!! ببخشید اگه طولانی شد ولی لازم دونستم بگم چون من کلا، زیاد تو فروم نظر نمیدم و امیدوارم کمکی باشه برای اونهایی که با نگرانی قصد اقدام کردن دارن. موفق باشین.
    سلام
    من به نظر شما احترام میگذارم ، ولی به نظرم مناسب نیست که این رو به این صورت نتیجه بگیرید چون مساله اصلی اینجاست که در بیشتر موارد کسی نمیدونه که دقیقن مدارک و شرایط درخواست کننده به چه صورت بوده . اکثرا به fund ، یا نامه بانک اشاره میکنند ولی همش این چیز نیست. این رونده سفارت کانادا فقط برای امسال نیست و همیشه همین مسایل مطرح بوده ، از سال ۲۰۰۸ که من در جریان هستم ، کمو بیش همین روال بوده . برای دوستان آرزوی موفقیت دارم و به نظرم داشتن این موارد گرفتن Visa رو تا حدود زیادی تضمین میکنه :
    بورس دانشگاه کانادا، اسم و اعتباره دانشگاه مبدا و مقصد، نداشتن فاصله زیاد بین تحصیلات ، سن و اینکه مستر یا دکترا باشه, سابقه سفر به خارج از کشور(به کشورهای اروپا) و بازگشت به ایران
    به نظرم این چیزی که شما بخت آزمایی گفتید به خاطر این هاست که در موارد بالا یک یا چند مورد بر آورده نمیشوند . به قول خیلی ساده باید بگم که به Officer نباید بهانه داد هر چند هم کوچک ، چون اون offficer یک چیزی مثل چک لیست داره و اگر پرونده اونارو جواب نده ممکنه پرونده رجکت بشه یا توضیح بیشتر خواسته بشه . من category هایی رو دارم که همیشه ویزا گرفتند مثل افرادی که Fund داشتند از دانشگاه خوب ، فاصله تحصیلی اصلا نداشتند و کمه کم یک مسافرت به یک کشور اروپایی داشتند .
    دلیله اینکه اینرو مطرح کردم این بود که تلاش بشه که مواردی رو که سفارت بهشون حساس هاست رو بهش ندید تا جای امکان. کانادا به نیروی کار نیاز داره پس ...

(فونت فارسی نداشتم ، از گوگل استفاده کردم، ببخشید اگه اشکال نگارشی هست .)

Senior Member ali.mm آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    آموزش ریاضیات- Laval university-Quebec City

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

سلام بچه ها- ببینید من کل هزینه مسترم میشه 40 هزار تا تقریبا- حالا حامی مالی من حدودا 40 میلیون تو حسابش (سه تا حساب) بود و 3 تا سند هم گذاشتیم.حالا میخوام ببینم آیا همه اون مقدار شهریه باید بصورت نقدی تو حساب باشه؟ اگه اینجوریه پس سند به چه درد میخوره.و اگه نه چرا این دوستمون تو پست #2351 بخاطر مسایل مالی رد شده؟
    موفق ترین انسانها کسانی هستند که با آرامش مدیریت و به سرعت عمل میکنند.

Member SirM2X آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Science

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط ali.mm نمایش پست ها
    سلام بچه ها- ببینید من کل هزینه مسترم میشه 40 هزار تا تقریبا- حالا حامی مالی من حدودا 40 میلیون تو حسابش (سه تا حساب) بود و 3 تا سند هم گذاشتیم.حالا میخوام ببینم آیا همه اون مقدار شهریه باید بصورت نقدی تو حساب باشه؟ اگه اینجوریه پس سند به چه درد میخوره.و اگه نه چرا این دوستمون تو پست #2351 بخاطر مسایل مالی رد شده؟
    ببخشید 2351؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan.isf نمایش پست ها
    سلام. من هم 85 روز میشه مدارک را تحویل سفارت کانادا تو تهران دادم و تازه امروز (5 جولای) این ایمیل از طرف سفارت برام اومده. بنابراین فکر نکنم جای نگرانی باشه
    ایشون کجا گفتن من رد شدم؟!

Senior Member ali.mm آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    آموزش ریاضیات- Laval university-Quebec City

تو این پست از قول desir که یکی از دوستاشو مثال زده گفتم.
    موفق ترین انسانها کسانی هستند که با آرامش مدیریت و به سرعت عمل میکنند.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ali.mm نمایش پست ها
    ببین دوست عزیز به نظر من بچهها الکی جو اینجارو متشنج میکنن! اولا که هیچ پترن خاصی وجود نداره که بر اساس چقدر پول ریجکت میکنن! من کسایی رو میشناسم که با مبالغ خیلی کنتر از اینا ویزا گرفتن! دوما اینکه سند ربطی به پشتیبانی مالی نداره! سند به عنوان تای استفاده میشه! یعنی یه چیزی که وابستگی های شما رو به کشورتون و جایی که زندگی میکنید نشون میده! مثل جاب آفر! خلاصه نگران نباشید چیزی که در توانتون بوده انجام دادین حالا باید منتظر نتیجه باشین!

بعدم به نظر من حالا اینکه هر روز بشینین پروسه بررسی پرونده ها رو مرور کنین چیزی رو عوض نمیکنه دوستان! فقط باید صبر کرد!

Junior Member

سلام به همگي
    همونطور که تو جدول معلومه ويزاي من ريجکت شده. با استادم که صحبت کردم گفت اگه تا سپتامبر و یا حتی اکتبر بياي فاندت قطعيه، واسه ترم بعد بايد ببينم فاندي ميمونه يا نه، ولي از الان نميتونم گارانتي کنم. من الان ميتونم پروندم رو کمي قوي تر کنم و دوباره براي ويزا اقدام کنم. حالا از ابوظبي يا دوباره آنکارا. يکيش اينه که يه خونه به نام خودم و همسرم بکنم و کپي سندش و يه اجاره نامه که مثلا از اجارش ميخوام خرجم رو در بيارم رو بفرستم. يه پول بيشتري هم تو حسابم بذارم و علاوه بر پدر مادر خودم پدر همسرمم هم به عنوان اسپانسر معرفي کنم.(سري قبلي مجردي اقدام کرده بودم، الان ازدواج کردم و ميخوام با همسرم اقدام کنم) براي بحث تاي هم جز همون خونه و نوشتن يه نامه که ما قراره برگرديم و تو همون خونه زندگي کنيم و دوري پدر مادر براي همسرم خيلي سخته و از اين حرف ها چيز ديگه ايي به ذهنم نيمرسه. براي جاب آفر بايد چي کار کرد؟ چه جوري ميشه يه جاب آفر جور کرد؟ بايد چه شرايطي داشته باشه؟
    جمع و جور کردن همه اين مدارک خودش وقت گيره. من بيشتر از 6 هفته هم تا شروع کلاسم وقت ندارم. اگه من براي همين ترم دوباره اقدام کنم و ويزام نرسه به سپتامبر، بعد اگه بخوام ديفر کنم بايد دوباره از نو واسه ويزا اقدام کنم يا نه ميشه نامه ديفر رو به دست سفارت رسوند؟ بايد چه جوري به دستشون رسوند؟ وقتي نامه ي ديفر رو بهشون ميدي دوباره پروسه ويزا رو طولاني ميکنه يا نه تاثيري نميذاره تو زمانش؟ کلا در مورد ديفر هرکي تجربه داره ممنون ميشم بگه
    و کلي تر اينکه هر کي در مورد شرايط من پيشنهادي داره خيلي خوشحال ميشم کمکي بهم بکنه

سلام دوستان.
    این سوال سرنوشت سازی برای خانواده ماست . استدعا دارم دوستانی که اطلاع دارند با دقت جواب بدن. فکر کنید واسه خودتونه.
    پیشاپیش از پاسخگویی و همکاریتون سپاسگزارم.
    خواهر من علیرغم داشتن فایل مهاجرتی قصد ادامه تحصیل در کانادا رو از طریق کالج EF داره. جون مادرت پاک نکن تبلیغ نیست ،سوال دارم.
    ایشون متاهل هستن حالا بنظرتون اگه همسرش اینجا بمونن بهشون ویزا میدن یا بازم میگن چون فایل مهاجرت دارین نمیشه؟
    هر تجربه ای اینچنینی دارین ترا بخدا مضایقه نکنید چون حدود ۴۰ ۵۰ میلیون پول بی زبون دو داریم میدیم دست اینا.
    اینا هم میگن حداقل ۱۰ درصد باید اول کار بدین که خودش میشه ۵ میلیون، پس میبینین که چقدر واسمون مهمه.
    راستی پذیرش دانشگاه نیست و فقط پذیرش زبانه.

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط marymary نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    این سوال سرنوشت سازی برای خانواده ماست . استدعا دارم دوستانی که اطلاع دارند با دقت جواب بدن. فکر کنید واسه خودتونه.
    پیشاپیش از پاسخگویی و همکاریتون سپاسگزارم.
    خواهر من علیرغم داشتن فایل مهاجرتی قصد ادامه تحصیل در کانادا رو از طریق کالج EF داره. جون مادرت پاک نکن تبلیغ نیست ،سوال دارم.
    ایشون متاهل هستن حالا بنظرتون اگه همسرش اینجا بمونن بهشون ویزا میدن یا بازم میگن چون فایل مهاجرت دارین نمیشه؟
    هر تجربه ای اینچنینی دارین ترا بخدا مضایقه نکنید چون حدود ۴۰ ۵۰ میلیون پول بی زبون دو داریم میدیم دست اینا.
    اینا هم میگن حداقل ۱۰ درصد باید اول کار بدین که خودش میشه ۵ میلیون، پس میبینین که چقدر واسمون مهمه.
    راستی پذیرش دانشگاه نیست و فقط پذیرش زبانه.
    مری جان، خیلی کسانی بودن که فایل مهاجرت داشتن و ویزای دانشجوییشون اکسپت شده و خیلیا هم بودن که ریجکت شدن. جدول روادید خیلی خوب این موضوع رو نشون میده.
    به نظرم مهم اینه که کسی که فایل داره، بتونه خیلی بهتر tie هاش به ایران رو توی study plan توضیح بده.
    اما اینکه پذیرش فقط زبان هست، یه مقداری شاید قضیه رو سخت تر بکنه. البته من اطلاعات دقیق ندارم و قصد ندارم ناامیدتون کنم، ولی تا به امروز اکسپت کیس های مربوط به پذیرش های فوق و دکترا راحت تر دریافت شدن.
    من متوجه نشدم چرا 40-50 میلیون دارید میدید به کی؟ (خیلی ریسک حساب میشه)
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

Junior Member

سلام دوستان
    من متاسفانه ریجکت شدم به خاطر عدم اطمینان از بازگشت به ایران. حالا می خوام دوباره اقدام کنم و یه سری دلیل جور کنم که قول می دم بر گردم. خداییش اینا ما رو مسخره کردن یا خودشونو. یعنی نمی فهمن که این همه آدم فقط به خاطر فرار از این مملکت دارن می رن!!! حالا سوالم اینه که من باید دوباره تموم اون مدارکو از اول جور کنم بفرستم یا اینکه مدارک و پروندمون اونجا هست و فقط کافیه دلایل و مدارک جدید و اضافی رو بفرستم. الان مشکلم جور کردن مجدد یه حساب بانکی قویه. حسابمو 3 ماه پیش بعد ارسال مدارک خالی کردم . گواهی حساب قبلیم که پیش خودشونه و پس نفرستادن.
    خواهشن اگه کسی تجربه یا اطلاعات داره راهنمایی کنه. ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)