نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 4484

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس آنکارا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Senior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس آنکارا

نقل قول نوشته اصلی توسط AABBCCDD نمایش پست ها
    sialk عزیز امیدوارم که شرایط شما مشابه شرایط من نباشد چون من بعد از گذشت 34-35 روز وکیلم خبر داد که نامه ردیتون اومده.
    در نامه ردی من عنوان شده که شما یکسری از مطالب رو کپی و یا PARAPHARASE کردید و وظایف دیگه منطبق بر NOC نیست که واقعا" نامه کلیشه ایی است. من در حدود 13 فعالیت ذکر کرده بودم برروی سربرگ شرکت.شرکتی که در اونجا کار میکنم یکی از بزرگترین شرکتهای پیمانکاری EPC است.اگر افیسر به وبسایت شرکت ما سر میزد میدید که در حال حاضر چند تا واحد پتروشیمی در شهرهای مختلف داریم میسازیم و من بیش از 5 سال بود که در این شرکت با بیمه و...مشغول بکار بودم.در هر صورت امیدوارم که دوستانی که منتظر نامه هستند صرفا" یک اشتباه در ایکیسشون باشه و مشابه من نباشند.

دوستان لطف می کنید که ایمیل program manager رو بهم بدیدو اینکه من وکیل دارم ولی ترجیح میدم که به program manager خودم نامه بزنم مشکلی که نیست؟.حقیقتش اصلا حال و حوصله نامه زدن ندارم ولی سنگ مفت و گنجشک مفت........
    واقعا متاسف شدم دوست بسيار عزيز. اين روزها اصلا شوقي باقي نمونده. ردي مهم نيست آدمهاي شانسهاي بهتري ممكنه توي زندگي پيدا كنه اما ردي بعداز دو سال خاك خوردن پرونده و به بهانه هاي ابتدائي كه ميتونست زودتر انجام بشه آزار آور و بي انصافي است. بعد از 35 روز (از شنبه عصر 13 خرداد1391) نگاه كردن به ايكيس غلط غلوطشون زجر آور است و ديگه واقعا حال و حوصله اي باقي نميمونه.
    با اينحال حروف الفبا جان در صورت امكان به نظرم شما بايد با بقيه دوستان كه تعدادشون هم كم نيست اتلافي درست نمائيد.
    ویرایش توسط armin54 : July 7th, 2012 در ساعت 03:12 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)