صفحه 111 از 449 نخستنخست ... 1161101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121161211 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,101 تا 1,110 , از مجموع 4484

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس آنکارا

Senior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس آنکارا

نقل قول نوشته اصلی توسط AABBCCDD نمایش پست ها
    sialk عزیز امیدوارم که شرایط شما مشابه شرایط من نباشد چون من بعد از گذشت 34-35 روز وکیلم خبر داد که نامه ردیتون اومده.
    در نامه ردی من عنوان شده که شما یکسری از مطالب رو کپی و یا PARAPHARASE کردید و وظایف دیگه منطبق بر NOC نیست که واقعا" نامه کلیشه ایی است. من در حدود 13 فعالیت ذکر کرده بودم برروی سربرگ شرکت.شرکتی که در اونجا کار میکنم یکی از بزرگترین شرکتهای پیمانکاری EPC است.اگر افیسر به وبسایت شرکت ما سر میزد میدید که در حال حاضر چند تا واحد پتروشیمی در شهرهای مختلف داریم میسازیم و من بیش از 5 سال بود که در این شرکت با بیمه و...مشغول بکار بودم.در هر صورت امیدوارم که دوستانی که منتظر نامه هستند صرفا" یک اشتباه در ایکیسشون باشه و مشابه من نباشند.

دوستان لطف می کنید که ایمیل program manager رو بهم بدیدو اینکه من وکیل دارم ولی ترجیح میدم که به program manager خودم نامه بزنم مشکلی که نیست؟.حقیقتش اصلا حال و حوصله نامه زدن ندارم ولی سنگ مفت و گنجشک مفت........
    واقعا متاسف شدم دوست بسيار عزيز. اين روزها اصلا شوقي باقي نمونده. ردي مهم نيست آدمهاي شانسهاي بهتري ممكنه توي زندگي پيدا كنه اما ردي بعداز دو سال خاك خوردن پرونده و به بهانه هاي ابتدائي كه ميتونست زودتر انجام بشه آزار آور و بي انصافي است. بعد از 35 روز (از شنبه عصر 13 خرداد1391) نگاه كردن به ايكيس غلط غلوطشون زجر آور است و ديگه واقعا حال و حوصله اي باقي نميمونه.
    با اينحال حروف الفبا جان در صورت امكان به نظرم شما بايد با بقيه دوستان كه تعدادشون هم كم نيست اتلافي درست نمائيد.
    ویرایش توسط armin54 : July 7th, 2012 در ساعت 03:12 PM

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    واقعا متاسف شدم دوست بسيار عزيز. اين روزها اصلا شوقي باقي نمونده. ردي مهم نيست آدمهاي شانسهاي بهتري ممكنه توي زندگي پيدا كنه اما ردي بعداز دو سال خاك خوردن پرونده و به بهانه هاي ابتدائي كه ميتونست زودتر انجام بشه آزار آور و بي انصافي است. بعد از 35 روز (از شنبه عصر 13 خرداد1391) نگاه كردن به ايكيس غلط غلوطشون زجر آور است و ديگه واقعا حال و حوصله اي باقي نميمونه.
    با اينحال حروف الفبا جان در صورت امكان به نظرم شما بايد با بقيه دوستان كه تعدادشون هم كم نيست اتلافي درست نمائيد.
    سلام الفبا جان، متاسفم كه اينطور شد همدردي منو بپذير چون منم مثل خودتم! جريان اين program manager چيه؟ لطفا اگه قراره كه اقدامي كنين به منم بگين چون واقعا مستاصل شدم و نمي دونم چه كار بايد بكنم!! ممنون

Member
    رشته و دانشگاه
    دانشجوی دکتری، مدیریت دولتی- سیاست‌گذاری بخش عمومی- دا

دوستان دیدید که حدث من درست بود؟؟؟؟
    خواهش می کنم دیگه این قضیه‌ی ای‌کیس رو رها کنید.............
    چه باز شه و چه نشه تکلیف همه تقریبا مشخصه، تنها یک نامه داشتیم که گفته بود یز نمرات و این‌ها نداشتی که اون چون بهانه‌ی بهتری بود اورده بودند احتمالاً!
    الفبایی من، همه تو کوزه افتادیم....
    تلاشت رو بکن ولی بچه‌ها جواب‌های کلیشه‌ای گرفتند! ولی حتما تلاشت رو بکن و خبرش رو به ما بده
    شاد باشی

نقل قول نوشته اصلی توسط AABBCCDD نمایش پست ها
    sialk عزیز امیدوارم که شرایط شما مشابه شرایط من نباشد چون من بعد از گذشت 34-35 روز وکیلم خبر داد که نامه ردیتون اومده.
    در نامه ردی من عنوان شده که شما یکسری از مطالب رو کپی و یا PARAPHARASE کردید و وظایف دیگه منطبق بر NOC نیست که واقعا" نامه کلیشه ایی است. من در حدود 13 فعالیت ذکر کرده بودم برروی سربرگ شرکت.شرکتی که در اونجا کار میکنم یکی از بزرگترین شرکتهای پیمانکاری EPC است.اگر افیسر به وبسایت شرکت ما سر میزد میدید که در حال حاضر چند تا واحد پتروشیمی در شهرهای مختلف داریم میسازیم و من بیش از 5 سال بود که در این شرکت با بیمه و...مشغول بکار بودم.در هر صورت امیدوارم که دوستانی که منتظر نامه هستند صرفا" یک اشتباه در ایکیسشون باشه و مشابه من نباشند.

دوستان لطف می کنید که ایمیل program manager رو بهم بدیدو اینکه من وکیل دارم ولی ترجیح میدم که به program manager خودم نامه بزنم مشکلی که نیست؟.حقیقتش اصلا حال و حوصله نامه زدن ندارم ولی سنگ مفت و گنجشک مفت........
    کدها: 0213؛ امتیاز: 69 ؛ آخرین وضعیت: در انتظار PR
    سیدنی (ارسال: 2010/06/19 فایل نامبر اول: 23-10-2010)
    دمشق (ارسال: 2010/12/27 فایل نامبر دوم:28-02-2011)
    آنکار ا ( آغاز پروسس: 12-03-2013، انجام مدیکال: 15-10-2014)

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mahhdy نمایش پست ها
    دوستان دیدید که حدث من درست بود؟؟؟؟
    خواهش می کنم دیگه این قضیه‌ی ای‌کیس رو رها کنید.............
    چه باز شه و چه نشه تکلیف همه تقریبا مشخصه، تنها یک نامه داشتیم که گفته بود یز نمرات و این‌ها نداشتی که اون چون بهانه‌ی بهتری بود اورده بودند احتمالاً!
    الفبایی من، همه تو کوزه افتادیم....
    تلاشت رو بکن ولی بچه‌ها جواب‌های کلیشه‌ای گرفتند! ولی حتما تلاشت رو بکن و خبرش رو به ما بده
    شاد باشی
    متاسفانه حق با شما بود مهدی جان ولی کوزه ای وجود نداره جا برای اعتراض است تلاشتون رو بکنید. این در کنار همه بدیهاش حداقل فرصتی بود که بفهمیم هیچ جای دنیا قابل اعتماد کردن نیست و نباید به یک چیز امید بست بلکه باید در کنارش هم زندگی کرد همه راههای دیگه رو امتحان کرد.
    میخوام نکته ای رو بگم و قصد جسارت ندارم من فکر میکنم اکثر دوستان اینجا حداقل یک چهار پنج سالی از خود من کوچکتر هستند بنابراین با خودم که مقایسه میکنم خیلی وقت هست برای هر اقدامی و هر کاری که میخواهید انجام دهید فرصتی که دیگر شاید من به عنوان مثال نداشته باشم.
    بچه هایی هم که این پروسس میشند و بعد از اعتراضات هم خواهند شد هم معلوم نیست به سرانجامی برسند با این وضعیت تخصیص سهمیه اگر از روی همه موانع رد شوند باید یک چهار 5 سالی صبر کنند مگر اینکه سهمیه ها عوض شود یا آمار اشتباه باشد !
    به امید موفقیت همگی در هر مرحله ای از زندگی.
    ویرایش توسط armin54 : July 7th, 2012 در ساعت 06:07 PM

جالب اینجاست ویزاهای دانشجویی سفارت کانادا در ترکیه هم داره مرتب ریجکت می شه

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط n_k نمایش پست ها
    جالب اینجاست ویزاهای دانشجویی سفارت کانادا در ترکیه هم داره مرتب ریجکت می شه
    هنوز سراغ 500 تایی ها نرفتن مثل اینکه تا ببینیم با اونا چه کار خواهند کرد . با وجودی که در CIO به پرونده اونا رسیدگی کردن ولی باز هم چشمم آب نمی خوره و کمبود ویزا رو با ریجکت کردن بچه ها دارن تلافی می کنند . ( بجای حل کردن مسئله ....)
    too much love will kill you

یه پیشنهاد دارم، چه طور همه ما در یک حرکت دست جمعی به CIO ایمیل بزنیم و به کم بودن سهمیه ویزای ویزا آفیس آنکارا اعتراض کنیم. می دونم دولت کانادا سیاستهاش رو به خاطر ما عوض نمی کنه، ولی آخه اینجوری هم دست روی دست بزاریم خیلی سوختن داره. می تونیم هممون چه بچه های MI1 آنکارا چه MI3 آنکارا و حتی دوستان باقی مونده از MI2 با هم دست جمعی اعتراض کنیم.
    730 تا ویزا به ازای 5090 نفر از فحش بدتره!!! اگه فرض کنیم سهمیه هر سال آنکارا چیزی در همین حد باشه، اونوقت اگه آنکارا هیچ پرونده جدیدی نگیره چیزی نزدیک به 6-7 سال طول میکشه تا همه ما ویزا بگیریم، تازه خوش بینانه اگه آنکارا ردمون نکنه. از دیشب تا حالا که بحث سهمیه ویزاهای آنکارا مطرح شده و تازه فهمیدم چی سرمون اومده، دارم تو خواب و رویا دارم جیسون کنی رو خفه می کنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط HosseinKazemi نمایش پست ها
    یه پیشنهاد دارم، چه طور همه ما در یک حرکت دست جمعی به CIO ایمیل بزنیم و به کم بودن سهمیه ویزای ویزا آفیس آنکارا اعتراض کنیم. می دونم دولت کانادا سیاستهاش رو به خاطر ما عوض نمی کنه، ولی آخه اینجوری هم دست روی دست بزاریم خیلی سوختن داره. می تونیم هممون چه بچه های MI1 آنکارا چه MI3 آنکارا و حتی دوستان باقی مونده از MI2 با هم دست جمعی اعتراض کنیم.
    730 تا ویزا به ازای 5090 نفر از فحش بدتره!!! اگه فرض کنیم سهمیه هر سال آنکارا چیزی در همین حد باشه، اونوقت اگه آنکارا هیچ پرونده جدیدی نگیره چیزی نزدیک به 6-7 سال طول میکشه تا همه ما ویزا بگیریم، تازه خوش بینانه اگه آنکارا ردمون نکنه. از دیشب تا حالا که بحث سهمیه ویزاهای آنکارا مطرح شده و تازه فهمیدم چی سرمون اومده، دارم تو خواب و رویا دارم جیسون کنی رو خفه می کنم.

من اولین بار سال 2006 برای کانادا اپلای کردم دوباره سال 2010 هم اپلای کردم به امید اینکه برم پیش خواهر هام و کانادا از همه جا برام بهتره تمام موقعیت های دیگه مثل ادامه تحصیل در امریکا و استرالیا رو از دست دادم حالا بعد از این همه سال و از دست دادن این همه موقعیت با این وضعیت تخصیص ویزا...... از دیروز دارم دیوونه میشم . انقدر فکر و خیال کردم، دوستان به نظرم حتما باید ای میل اعتراض رو بزنیم حداقل اش اینه که بعد ها میگیم هر کاری از دستمون بر می اومد کردیم!
    پرونده سيمپليفايد: 26 نوامبر 2006، حذف پرونده سال ۲۰۱۱
    پرونده 38 رشته: جون 2010فايل نامبر اول: سپتامبر 2010ارسال مدارك به دمشق: نوامبر 2010دريافت فايل نامبر دوم: مارس 2011 شروع این پروسس 10 می 2012، دریافت مدیکال از انکارا ۵ نوامبر 2013 پاسپورت ریکوئست 28 فوریه 2014

نقل قول نوشته اصلی توسط HosseinKazemi نمایش پست ها
    ببخشید دوستان موضوع این تقسیم بندی MI1,2,3 چیه ممنون میشم اگه توضیحی یا لینکی رو دوستان ارائه کنند.
    mknoori دریافت مدارک توسط سیدنی 3 جون 2010 فایل نامبر اول 26 اکتبر 2010 فایل مامبر دوم 21 مارس 2011 انتقال به آنکارا ؟؟ In Process از تاریخ 29 می 2012 مدیکال 17 ژانویه 2014 پ ر 6 جون 2014 کد شغل 0311

Junior Member

فرزانه جون شرایط منم دقیقا مثل شماست
    منم الان 5 ساله که از روشهای مختلف برای کانادا اقدام کردم به این امید که به خانوادم برسم و اینبار امیدوار بودم که دیگه درست شه چون همه چیز کامل بود
    منم هم پرونده تحصیلی آمریکا رو رها کردم و هم مهاجرت استرالیا رو ...
    ولی نمیتونم به راحتی ازشون بگذرم چون بقیه دوستان تنها هدف مهاجرت داشتن ولی کسایی مثل ما مشکلمون دوچندانه چون از لحاظ احساسی هم درگیریم
    میدونم که ممکنه همه این کارهام به هیج جا نرسه ولی من همه تلاشمو برای این پرونده میکنم
    الان که دوباره مدارک رو براشون ارسال کردم و اگر هم جواب ندن حتمن شکایت میکنم
    معتقدم که دوستان دیگه هم نباید ازش به راحتی بگذرن
    شاید به نتیجه برسیم !
    نقل قول نوشته اصلی توسط farzanehf نمایش پست ها
    من اولین بار سال 2006 برای کانادا اپلای کردم دوباره سال 2010 هم اپلای کردم به امید اینکه برم پیش خواهر هام و کانادا از همه جا برام بهتره تمام موقعیت های دیگه مثل ادامه تحصیل در امریکا و استرالیا رو از دست دادم حالا بعد از این همه سال و از دست دادن این همه موقعیت با این وضعیت تخصیص ویزا...... از دیروز دارم دیوونه میشم . انقدر فکر و خیال کردم، دوستان به نظرم حتما باید ای میل اعتراض رو بزنیم حداقل اش اینه که بعد ها میگیم هر کاری از دستمون بر می اومد کردیم!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)