نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1080

موضوع: نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی خود در سفارت آمریکا در آنکارا در سال ۲۰۱۲

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

پیش فرض پاسخ : نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی خود در سفارت آمریکا در آنکارا در سال ۲۰۱۲

سلام دوستان.من و همسرم 17 جولای مصاحبه داشتیم.برای ویزای F2,F1.شرایطم رو براتون میگم:
    1-مستر بدون فاند Engineering Management از دانشگاه متوسط
    2-یه مستر EMBA هم توی ایران گرفته ام
    3-توی ایالتی که پذیرش دارم چند تا از فامیلهام ساکن هستن.
    6-4سال سابقه کار دارم
    تا روز قبل از مصاحبه تمام احساسمون این بود که تمام ویژگیهای منفی برای ریجکت شدن رو داریم:مستر دوم،فامیل توی همون ایالت و ...ولی توکل کردیم به خدا و رفتیم جلو!!
    مصاحبه ما با آفیسر جوون و عینکی بود که اون موقع ریش گذاشته بود!مصاحبه ما خیلییی خیلییی راحت تر از اون چیزی بود که انتظارش رو داشتیم.قبل از مصاحبه دوستهام گفته بودن که از در سفارت که رفتید تو به هیچ وجه استرستون رو نشون ندید و سعی کنید خیلییی خونسرد باشید و لبخند بزنید.چون از دم در دوربین هست و رفتار شما با دوربین تحت نظره.ما هم با نهایت استرسی که داشتیم سعی کردیم خودمون رو خیلی خونسرد و بدون استرس نشون بدیم.فکر میکنم همین مساله خیلی به ما کمک کرد و خیلی مصاحبه راحتی داشتیم و آفیسر هیچ اشاره ای به اینکه من تو اون ایالت کلی فامیل دارم و چرا اصلا میخوام مستر دوم بخونم نکرد.فقط سوالهای زیر رو ازم پرسید:
    1-چرا این رشته و دانشگاه رو انتخاب کردی؟
    2-چند سال سابقه کار داری و job offer خواست
    3-BS رو خواست
    4-پایان خدمت و تمام
    از خانمم هم راجع به کارش و کار قبلیش پرسید و گفت تو این دو سال ترجیح میدی تابستون و تعطیلات بری ایران و یا اینکه همونجا بمونی؟
    بعدش فکر کنم به خاطر سابقه کاری جفتمون برگ زرد رو داد و گفت بین 4-6 هفته دیگه تو سایت چک کنید.
    دوستان داشتن اعتماد به نفس و روحیه روز مصاحبه خیلییی مهمه و تاثیر خیلی زیادی روی آفیسر داره و این مساله به من ثابت شد.با اعتماد به نفس و محکم جواب سوالهای آفیسر رو بدید.سعی کنید از وقتی که وارد سفارت میشید با روحیه باشید و استرستون رو نشون ندید.امیدوارم همگی تو این مسیر پر پیچ و خم و پر استرس موفق باشید.
    سوالی بود درخدمتم
    ویرایش توسط reza_ah65 : July 23rd, 2012 در ساعت 01:21 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)