Msc. International business -Nottingham Trent university
پاسخ : نتایج و تجربیات مصاحبهی خود در سفارت آمریکا در آنکارا در سال ۲۰۱۲
سلام من الان از سفارت برگشتم. مصاحبه f2 داشتم. خیلی خوب بود همه چیز.هیچ مدرکی حتی سند ازدواج هم از من نخواستند.فقط راجع به شغل قبلیم و مدرک و رشته تحصیلیم سوال کرد و اینکه پرسید همسرت کی مصاحبه داشته. آخرشم بهم گفت شما واجد شرایط گرفتن ویزای آمریکا هستید فقط باید صبر کنی جواب کلیرنس همسرت بیاد. گفت برای pick-up هم لازم نیست هردو بیاین. فقط همسرت بیاد کافیه. ولی 2 جا به خاطر حواس پرتی این سفارتیا استرس شدید گرفتم. یکیش اینکه من چون i20 جداگانه دارم و توش اسم همسرم به عنوان دانشجو هست و اسم من رو تو قسمت dependent نوشتن. اونجا که دم در باید پاسپورتو اینارو میدادیم بهم گفتن سویست کو؟؟! یهو دلم ریخت گفتم f2 هستم.به فرمم نگاه کرد گفت ooooh sry sry بعدش دیگه تقاضای مصاحبه فارسی کردم رفتم تو. وقتی نوبتم شد. آفیسر یه خانم جوان بود. شروع کرد باهام انگلیسی صحبت کردن. بهم گفت why do u want to go to the usa? من یهو هنگ کردم. فقط نگاش کردم.از اونجایی که شنیده بودم f2 بهتره انگلیسی حرف نزنه گفتم اگه الان انگلیسی حرف بزنم این ممکنه شک کنه بهم. اصلا فکر کردم این داره منو امتحان میکنه ببینه انگلیسی بلدم یا نه.داشتم با خودم کلنجار میرفتم که چیکار کنم. هول کرده بودم. یهو خودش به فارسی گفت اینا تو i20 نوشته شما شرایط لازم برای زبان انگلیسی رو دارید. پس چرا الان نمیتونی انگلیسی حرف بزنی؟ گفتم من f2 هستماااا.باز فرم رو نگاه کرد یهو گفت وااااااااای خیلی معذرت میخوام. واقعا ببخشید. تو طول مصاحبه هم همش به خاطر اشتباهی که کرد از من معذرت خواست. ولی دیگه خدا رو شکر آخرش گفت واجد شرایط ویزا هستی. یه برگه بهم داد که خودش توش نوشت wait for spouseامروز من فقط یدونه دانشجو دیدم که تا زمانی که من مصاحبه داشتم هنوز نوبتش نشده بود. بقیه هم توریستی بودن. که فقط 2 نفر رو دیدم همون موقع approve شدن. بقیه یا ریجکت شدن یا بهشون کلیرنس خورد.
ویرایش توسط Farinaz62s : July 24th, 2012 در ساعت 06:20 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)