نقل قول نوشته اصلی توسط y2dark نمایش پست ها
دوست عزیز من منظورتو نفهمیدم از اینکه میگی استاد بهت پوزیشن داد! فاند داد؟ پذیرش داد یا فقط گفت اپلای کن من در نظرت میگیرم!
به هر صورت منم با توجه به تجربه خودم و دوستام میگم اگر استادی بخواد دانشجو بگیره و بتونه که بگیره (ادمیشن رو دور بزنه یا جز گروه پذیرش باشه) میلهاشو چک میکنه! اگر چک نکنه به این معنیه که اون موقع که بچه ها اپلای کردن از همونها انتخاب میکنه! (خیلی از اساتید سن بالا و امریکایی این کارو میکنن) من نمیگم زنگ نزنین کماکان که خودمم اینکارو کردم ولی میگم تفاوتی نخواهد کرد اگر استادی از رزومه شما خوشش بیاد حتما باهاتون دیر یا زود تماس میگیره!
اتفاقا یه استاد هم که من باهاش تلفنی صحبت میکردم رفت رزومم رو دید خوشش اومد گفت اپلای کن آخرش یکی دیگرو گرفت! شاید برای این گفت اپلای کن که دلم نشکنه! در ضمن ممکنه وقتی همش تماس بگیرین ممکنه استاده offended بشه!
منم دقیقا منظورم اینه که تماس تلفنی فقط شانس ارتباط پیدا کردن و بررسی رزومه رو می‌بره بالا. نه اینکه شانس پذیرش گرفتن رو بالا ببره. شانس پذیرش به خودمون و credentialهامون بستگی داره. موردی هم که من تعریف کردم برای بعد از ادمیشن و گرفتن فاند بود.