ممنون از پاسخ هاتون ولی ببخشید دوستان ، مث اینکه من سوالم رو درست مطرح نکردم. ما 2010 لندد شدیم و دو سه باری رو به صورت کشف و شهود به کانادا سفر کردیم. از امسال هم ساکن تورنتو شدیم ولی راستش با توجه به وضعیت فعلی خودم نمیتونم تا سال دیگه رو بصورت دائم تو کانادا باشم . بنا براین فکر کنم مراحل ابتدایی رو پشت سر گذاشتم و وسایل زندگی رو تا حدی که می تونستم و تا جایی که امکان داشت تامین کردم. چون خانواده اونجا موندن ، هر از چند گاهی به اونها سر می زنم، به عبارتی 3 بار در طول این یک سال تا خودم برم و بمونم. خوب درسته که خیلی چیزای مهم هست که یه مهاجر باید با خودش ببره ولی با این شرایط من ممکنه بتونم چیزای غیر مهم به زعم دوستان رو هم با خودم ببرم. حالا که دارم می رم و بار زیادی هم ندارم چه اشکالی داره که یه چیزایی مث ماکارونی و بادمجون و ... رو ببرم؟
(یه بار تو پرواز یه بنده خدایی رو دیدم که میگفت تو هر سفر به تورنتو کلی نون سنگک با خودش میبره ، چون سنگک های تورنتو مزه مال تهرون رو نداره! این حرفش رو وقتی خوب متوجه شدم که بعد از 2 ماه که از تورنتو برگشتم به ایران تو تهران سنگک خوردم.... بگذریم ، آدمای مختلف دغدغه های مختلفی هم دارند)
حالا به خاطر این مادر بزرگ هایی که حتما باید واسه دختر یا عروس و نوه ها یه چیز خوراکی از اونهایی که گفتم بفرستن ، اگه ممکنه لطفا به این موارد که پرسیده بودم جواب بدید که میشه برد یا ته. ممنون. (بادمجون و اینا رو می گم ها !!)
علاقه مندی ها (Bookmarks)