نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1009

موضوع: نظرات و پیشنهادات درباره نامه به رئیس دپارتمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آلبرتا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

پیش فرض پاسخ : نظرات و پیشنهادات درباره نامه به رئیس دپارتمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آلبرتا

نقل قول نوشته اصلی توسط Hooman.hidaji نمایش پست ها
    ممنون از جوابت

یعنی میذارن من سال دیگه برم؟ وزارت علوم گیر نمیده؟ فکر کنم باید برم سربازی و بعدش دوباره امتحان کنم نه؟

امیدواریم!
    اکیدا بهت توصیه میکنم از فکر سربازی رفتن بیا بیرون!
    21 ماه خدمت بعدش دیگه کی به فکر رفتن میفته و کجا ادمیشنتو داری؟ اونوقت کم کم شده 30 سالت و بعید نیست مامان باباتم دیگه کم کم سرت بترسن بدون زن باشی و تصمیم بگیرن کم کم یه دست و آستینی برات بالا بزنن و یه دختر خاله ای، دختر عمویی، یکی رو برات پیدا کنن و شاید حتی خودتم اونوقت بدت نیاد و بی خیال رفتن بشی! الان میخندیا یا هم میگی این دختره خله! اما تجربیات منو دست کم نگیر! کسانی که میرن سربازی از بس که این دوره علی الخصوص آخراش از نظر روحی براشون فرسایشی میشه کلا بی خیال خیلی چیزا میشن. اگه ارتش بیفتی ممکنه فقط یه صبح تا ظهر بری تو یه اداره یا اصلا یه جا به یه آدم لارژ یا خنگ بیفتی 2 ماه نری یه هفته بریا ولی اونقدر که از این دوران عاطل و باطل اذیت میشی و به این فکر میکنی که عمرت و روزای خوب زندگیت داره با چه سرعتی (به معنای واقعی) هدر میره کلا یه جورایی بی خیال همه چی میشی! آخراش یه جورایی از خودتم دیگه بدت میاد چه برسه از سربازیو مردم و اینا! باور کن حتی تا یه سال بعد از تموم شدنشم داری عوارضشو پس میدی!
    برای همین ممکنه کلا دیگه به ادمیشن اصلا فکر نکنی و تازه سال بعدش یعنی 3 سال دیگه اگر تازه هنوز خیلی خیلی خیلی با انگیزه باشی بخوای دوباره این راهی که پارسال رفتی رو دوباره بری! یعنی وقتی از خدمت بیای یا در بهترین حالت سال دوم خدمتت باید بگردی دنبال استاد و همون برنامه های قدیم پارسال!
    تازه اگر تا اونزمان اوضاع همین روند الان هم بمونه مطمئن باش شرایط از الان خیلی سختتر شده! اگر هم حتی الان برات دیفر هم بکنن برای دو سال بازم اون موقع یه دردسرای دیگه هم داری. قیمت دلار و وضع ایرانو. وضع خانواده تو همه! شاید اونموقع اصلا دیدت فرق داشته باشه خیلی!

پس از فکر سربازی رفتن بیا بیرون و کلا بی خیال شو! (اگه نظر منو میخوای!)
    اون راهی که بهت گفتم رو برو. انشالا که همگیتون ویزاتون میاد. اما اگر نیومده بود تنهایی یا با یکی مثل خودت برین ترکیه. چند وقت بمونین تا ویزاتون بیاد. اونجا نهایتا یک ماه دو ماه خونه کرایه میکنین و میمونین تا ویزاتون بیاد. هتل گرونتر در میاد ولی خونه خیلی ارزونتر در میاد براتون. من دوستم اونجا بوده میدونم خونه خیلی ارزونتره. ویزا که اومد از همونجا با ترکیش بلیط میگیری برای ادمونتون و و میری کانادا. اینجوری درسته که ممکنه یه 1000، 2000 دلاری به ضررت در بیاد ولی باور کن ارزششو داره! سخته ولی میشه گفت تنها راه حله اگر نتونین مهلت خروجتونو تمدید کنین.

البته تو که هنوز تو فرجه هستی اگر مطمئنی میتونی بری سربازی و بعد ویزات که اومد مرخصی بگیری اینکارو هم میتونی بکنی که ضرر مالی کمتر بدی. ولی اوایلش بدون که دوره آموزشیه و بد رو اعصابت راه میره! تازه اگه شانس بیاری و ارتش بیفتی. نیرو انتظامی و سپاه که خیلی داغونه! مخصوصا که تو اگر دی اقدام کنی میفتی احتمالا (چون سرباز خیلی کم دارن) اعزام 1 اسفند (فوق لیسانسا دوماه یکبار اعزام میشن. ماه های زوج.) و معمولا اسفند ماه نیرو انتظامی خیلی سرباز برمیداره و با اینکه فوق لیسانسی و قاعدتا باید بیفتی ارتش صفر 1 تهران ممکنه بیفتی نیرو انتظامی! و اونجا دیگه حسابت با کرام الکاتبین هم نیست! با یه عده حیوون عوضی به تمام معناست! باور کن من تجربه ام در این مورد زیاده!

ببین از این آقای اکبری همین هم دانشگاهیمون بپرس. تا جایی که من میدونم ایشون در مورد نظام وظیفه و قانوناش وارده. منم فردا برات از یکی که مطمئنم خیلی وارده میپرسم. یکی هم به آیدی سرهنگ یا سرهنگ کوچک یا همچین چیزی توی فرومای نظام وظیفه هست که جواب این سوالا رو خوب میدونه. نمیدونم هنوزم اکتیو هستش یا نه. قدیما که بود و خیلی هم وارد بود.
    بهرحال در کل ببین اگر میتونی مهلت خروجتو تمدید کنی که فبها. مشکل حله. تمدید میکنی و منتظر میمونی. اگر نه من با تمام تجربه ام بهت پیشنهاد میکنم (اگر توان مالیشو داری که مدتی ترکیه به خرج خودت زندگی کنی) از فکر سربازی بیا بیرون. یه دو هزار دلار برای اینکار بذار کنار. برو ترکیه بمون تا ویزات بیاد و بعد از همون طرف برو. اگر هم نمیتونی ببین اگر بری سربازی میتونی مثلا بعد از 2 ماه اگر ویزات اومد مرخصی بگیری و بری یا نه. اگر میتونستی برو سربازی و واستا تا ویزات بیاد.

چقدر حرف زدم!
    البته بازم میگم واقعا امیدوارم که ویزای همگیتون خیلی زود بیاد و همه مون باهم راهی بشیم...
    ویرایش توسط shibaak : November 26th, 2012 در ساعت 12:41 AM

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)