صفحه 96 از 101 نخستنخست ... 468687888990919293949596979899100101 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 951 تا 960 , از مجموع 1009

موضوع: نظرات و پیشنهادات درباره نامه به رئیس دپارتمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آلبرتا

پیش فرض پاسخ : نظرات و پیشنهادات درباره نامه به رئیس دپارتمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آلبرتا

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen_ba65 نمایش پست ها
    من 26 سپتامبر فرستادم الان تقریبا 60 روزه شدم
    مشکل اینجاست که تو جدول بالا و پایین من رنگین شده ولی برا من هیچی!
    ردیف 51 جدول ژانویه
    دوست عزیز من نزدیک 200 روزه که منتظرم ولی هنوز رنگ صورتی بالای اسمم میبینم! پس نیمه ی پر لیوانو نگاه کن مث من و خودتو با جدول اذیت نکن و با هیچکی خودتو مقایسه نکن و از پیش بینی هم پرهیز کن. روال کلی صدور ویزا در مورد متقاضیان ترم ژانویه خیلی بهتره نسبت به سپتامبری ها. پس امیدوار باش... و در ضمن بدون که مثلاً من وقتی 4 ماه پیش دوستم که اسمش 15 تا پایین من بود سبز شد تو جدول، خیلی امیدوار شدم ولی الان ویزا اومدن خودمم (اگه بیادو) باور نمیکنم! چون هی الکی امیدوار شدم قبلاً. پس کلاً بی خیالش شو... یا خودش میاد یا نامش (ایمیلش)
    ایشالا بزودی سبز شی...
    "هر چی باعث ناراحتیمون بشه لزوماً بد نیست و هر چی باعث خوشحالیمون بشه لزوماً خوب نیست". نیچه

پیش فرض پاسخ : نظرات و پیشنهادات درباره نامه به رئیس دپارتمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آلبرتا

من 26 سپتامبر فرستادم الان تقریبا 60 روزه شدم
    مشکل اینجاست که تو جدول بالا و پایین من رنگین شده ولی برا من هیچی!
    ردیف 51 جدول ژانویه
    ببین دوست عزیز من فکر میکنم نورا اول پیگیری را از بچه هایی شروع کرده که خیلی وقته منتظرن . چون منطقا سفارت اگر به کیس اونها جواب بده اونوقت میشه پیگیر کار بقیه هم شد.
    شما صبور باشین انشاالله که بزودی ویزاتون میاد چون بچه های وینتر را بهتر پاس ریکوست میکنن انگار
    آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم …!

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Business PhD (OIS) - U of Alberta

منم براش فرستادم ولی مثل اینکه هوا سرد شده رفته تو غار!
    شما کی براش فرستادی؟
    فاند داشتی؟ master or phd?
    من فردای همون روز که داگ ایمیل زد براش فرستادم. آره فاند داشتم، پی اچ دی

به نظر شما اگه بازم ویزای ما نیومد دانشگاه قبول میکنه یه بار دیگه دیفر کنه ادمیشنو؟!!! تو این شرایط فقط موافقت استاد مهمه یا دانشگاه قوانین خاصی داره. یادمه یه جا خونده بودم که دیفر تا 1 سال میشه...

Senior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط mohakbari نمایش پست ها
    به نظر شما اگه بازم ویزای ما نیومد دانشگاه قبول میکنه یه بار دیگه دیفر کنه ادمیشنو؟!!! تو این شرایط فقط موافقت استاد مهمه یا دانشگاه قوانین خاصی داره. یادمه یه جا خونده بودم که دیفر تا 1 سال میشه...
    واقعا سوال مناسبیه! منم نمیدونم جوابشو.
    به جز اون این قضیه سربازی رو هم من نمیدونم چیکارش می شه کرد. من تا بهمن امسال یه سال فرجه ام تموم میشه و اجازه خروجم هم تا 17 دی هست.

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

تو سایت دانشگاه نوشته 1 سال ولی اینطور که معلومه گاهی دانشکده میگه 1 بار!
    اگر بخواین باز دیفر کنین میشه ری اپلای که من نمیدونم ری اپلای رو چجوری میگیرن. این یعنی فقط یه بار دیگه اپلیکیشن فی میدین و دیفر میکنین یا اینکه پرونده تون هم باز بررسی میشه که ببینن الیجیبل هستید یا نه.
    اما بر اساس تجربه کلگری اگر استاد بخواد هیچ مشکلی برای دیفر نیست. میتونین 10 بار دیفر کنین!

نقل قول نوشته اصلی توسط Hooman.hidaji نمایش پست ها
    واقعا سوال مناسبیه! منم نمیدونم جوابشو.
    به جز اون این قضیه سربازی رو هم من نمیدونم چیکارش می شه کرد. من تا بهمن امسال یه سال فرجه ام تموم میشه و اجازه خروجم هم تا 17 دی هست.
    خب من فکر میکنم شرایط شما اینطوریه:
    الان که تو فرجه هستی و مشکلی نیست. از حقت داری استفاده میکنی.
    وقتی دیفر میکنین یه ادمیشن جدید دارین و میتونین با اون ادمیشن برین معافی تحصیلی بگیرین.
    البته من یخورده اطلاعاتم در این مورد نم کشیده!
    ولی اینو مطمئنم که برای نظام وظیفه اگر باهاشون چونه بزنین تمدید میکنن.
    راه دیگه ای هم هست. اگر تا زمان مقرر ویزاتون نیومد قبل ز 17 دی از ایران خارج میشین میرین ترکیه میمونین تا ویزاتون بیاد و وقتی اومد پیکاپ میکنین و میرین کانادا.
    البته از ته دل امیدوارم که نه شما نه mohakbari نه نیما نه akarimi و نه هیچ کدوم دیگه به دردسر دیفر و خروج از کشور نخورید.

Senior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    خب من فکر میکنم شرایط شما اینطوریه:
    الان که تو فرجه هستی و مشکلی نیست. از حقت داری استفاده میکنی.
    وقتی دیفر میکنین یه ادمیشن جدید دارین و میتونین با اون ادمیشن برین معافی تحصیلی بگیرین.
    البته من یخورده اطلاعاتم در این مورد نم کشیده!
    ولی اینو مطمئنم که برای نظام وظیفه اگر باهاشون چونه بزنین تمدید میکنن.
    راه دیگه ای هم هست. اگر تا زمان مقرر ویزاتون نیومد قبل ز 17 دی از ایران خارج میشین میرین ترکیه میمونین تا ویزاتون بیاد و وقتی اومد پیکاپ میکنین و میرین کانادا.
    البته از ته دل امیدوارم که نه شما نه mohakbari نه نیما نه akarimi و نه هیچ کدوم دیگه به دردسر دیفر و خروج از کشور نخورید.
    ممنون از جوابت

یعنی میذارن من سال دیگه برم؟ وزارت علوم گیر نمیده؟ فکر کنم باید برم سربازی و بعدش دوباره امتحان کنم نه؟

امیدواریم!

بچه ها به عنوان یه منتظر فسیل شده ویزا گرفته صحبت میکنم. قانون دانشگاه میگه یک بار فقط میتونین دیفر کنین. در طول این یک سال اگر از یک بار دیفرتون استفاده کردین دیگه دیفر نمیکنن براتون. فقط باید اپلیکیشن فی را مجددا پرداخت کنین و ری اپلیکیشن کنین ولی دیگه پروندتون از اول بررسی نمیشه و همون پرونده قبلی هست و نیاز به هیچ کار دیگری هم نداره. اگر فاندی داشتین بسته به نظر دانشکده و استاد ممکنه تغییراتی بکنه. ولی در نهایت همه چی به استاد و بعد به دانشکده بستگی داره اگر استادتون باهاتون کنار بیاد دانشگاه با دیفرهای مکرر موافقت میکنه البته من یه مطلبی را هم ذکر کنم و اون اینکه شاید به این دلیل دانشگاه موافقت میکنه چون که دلیل ما در واقع ویزا ندادن سفارت کاناداست و دلیل بیخودی واسه دیفر کردن نیست چون کاملا از دست ما خارجه و ما تقصیری نداریم.
    اما در کل من امیدوارم که با نامه نورا انشا الله این 5-6 نفر خیلی منتظر هم همین هفته پاس ریکوست بشن.
    با ارزوی پای ریکوستی واسه همه بچه ها خصوصا بچه های آلبرتا
    آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم …!

نقل قول نوشته اصلی توسط calgary نمایش پست ها
    بچه ها به عنوان یه منتظر فسیل شده ویزا گرفته صحبت میکنم. قانون دانشگاه میگه یک بار فقط میتونین دیفر کنین. در طول این یک سال اگر از یک بار دیفرتون استفاده کردین دیگه دیفر نمیکنن براتون. فقط باید اپلیکیشن فی را مجددا پرداخت کنین و ری اپلیکیشن کنین ولی دیگه پروندتون از اول بررسی نمیشه و همون پرونده قبلی هست و نیاز به هیچ کار دیگری هم نداره. اگر فاندی داشتین بسته به نظر دانشکده و استاد ممکنه تغییراتی بکنه. ولی در نهایت همه چی به استاد و بعد به دانشکده بستگی داره اگر استادتون باهاتون کنار بیاد دانشگاه با دیفرهای مکرر موافقت میکنه البته من یه مطلبی را هم ذکر کنم و اون اینکه شاید به این دلیل دانشگاه موافقت میکنه چون که دلیل ما در واقع ویزا ندادن سفارت کاناداست و دلیل بیخودی واسه دیفر کردن نیست چون کاملا از دست ما خارجه و ما تقصیری نداریم.
    اما در کل من امیدوارم که با نامه نورا انشا الله این 5-6 نفر خیلی منتظر هم همین هفته پاس ریکوست بشن.
    با ارزوی پای ریکوستی واسه همه بچه ها خصوصا بچه های آلبرتا
    یعنی وقتی دوباره اپلیکیشن فی رو میدیم برای ری اپلای دیگه پرونده دوباره از اول بررسی نمیشه و حتما دیفر میشه؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)