صفحه 100 از 101 نخستنخست ... 5090919293949596979899100101 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 991 تا 1,000 , از مجموع 1009

موضوع: نظرات و پیشنهادات درباره نامه به رئیس دپارتمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آلبرتا

پیش فرض پاسخ : نظرات و پیشنهادات درباره نامه به رئیس دپارتمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آلبرتا

نقل قول نوشته اصلی توسط mohakbari نمایش پست ها
    من دو روزه دارم به نورا ایمیل میدم که اولا پاسخ سفارت به پیگیری شما چی بوده ثانیا لطفا توی مرحله دوم پیگیری، از سازمان/اداره ای داخل کانادا پیگیری کنید...جوابی نمیده. اینا هم الکی بود بابا...
    اصلاً ایمیل زدن به سفارت و انتظار داشتن جواب ینی انتظار شنیدن پژواک صدای اردک؛ ینی انتظار رسیدن به سرعتی بالاتر از سرعت نور و سپس مسافرت به ستاره ی آلفای قنطورس در کسری از ثانیه!؛ ینی رسیدن به نرخ دیتایی بالاتر از ظرفیت (نرخ نظری شانون) یک کانال مخابراتی. خلاصه با فیزیک و ریاضی امروز ینی غیر ممکن!
    اینو باید به یه نحوی به نورا بگیم بصورت دسته جمعی و بگیم که ما فکر میکردم دانشگاه میخواد از طرق دیگه ای که به جواب محتمل تری میرسه کار مارو پیگیری کنه. چون عامل این تأخیر به احتمال بسیار زیاد سفارت نیست پس کاری هم از دستشون بر نمیاد. اونا (دانشگاه) که تو کانادان بهتر میدونن باید به کی رجوع کنن.
    "هر چی باعث ناراحتیمون بشه لزوماً بد نیست و هر چی باعث خوشحالیمون بشه لزوماً خوب نیست". نیچه

Member reza82 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Alberta

پیش فرض پاسخ : نظرات و پیشنهادات درباره نامه به رئیس دپارتمان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آلبرتا

من دو روزه دارم به نورا ایمیل میدم که اولا پاسخ سفارت به پیگیری شما چی بوده ثانیا لطفا توی مرحله دوم پیگیری، از سازمان/اداره ای داخل کانادا پیگیری کنید...جوابی نمیده. اینا هم الکی بود بابا...

عزیزم, آخر هفته بوده, صبر کن جوابتو میده ایشالا. این دانشگاهیا معمولا جواب ای میل میدن, با سفارتیا فرق میکنن.
    Mess with the best, Die like the rest..

نقل قول نوشته اصلی توسط reza82 نمایش پست ها
    عزیزم, آخر هفته بوده, صبر کن جوابتو میده ایشالا. این دانشگاهیا معمولا جواب ای میل میدن, با سفارتیا فرق میکنن.
    من صبر میکنم ولی آخر هفته نبود اون موقع که زدم. من پنجشنبه و جمعه زدم.

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

من صبر میکنم ولی آخر هفته نبود اون موقع که زدم. من پنجشنبه و جمعه زدم.
    جناب اکبری شما هیچوقت خودتون به سفارت ایمیل زدین که شرایطتونو توضیح بدین؟؟؟

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط reza82 نمایش پست ها
    مش رضا در جوابت بگم که از بچه های برقه. آقاست. همونه که میگفتم به من میگفت بچه های برق برترک ندارن! البته الان میدونه که داره اما نمیدونه یوزر و پسوردش چیه!
    4، 5 ساعت پیش زنگ زد، گفت ویزاش همین امروز، همون الان (تاکید میکنم با همین الان فرق داره ها!) اومده!

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    جناب اکبری شما هیچوقت خودتون به سفارت ایمیل زدین که شرایطتونو توضیح بدین؟؟؟
    آره من تا الان 7-8 تا ایمیل، یه فکس، سه بار نامه دستی (یکیش حضوری)، همه پتیشن ها و سه بار فرم Specific رو پر کردم...نه من مطمئنم مشکل من و افراد مشابه من از سفارت نیست.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical eng, uAlberta

دوستان از nora کسی خبر نداره
    هفته دوم سپتامبر هم داره تموم میشه
    بهش بگیم پیگیری کنه

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Business PhD (OIS) - U of Alberta

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen_ba65 نمایش پست ها
    دوستان از nora کسی خبر نداره
    هفته دوم سپتامبر هم داره تموم میشه
    بهش بگیم پیگیری کنه
    سلام

من وقتی ویزام اومد بهش خبر دادم و همینطور به داگ. داگ گفتش که در مورد من سفارت جوابی نداده بود. گفتش که ویزا اومدن من ربطی به اونا نداشته و شانسی بوده. انگار سفارت به هیچکس جوابگو نیستش. ولی میلی بزنید بهش. به نظرم هر کس جدا بزنه در مورد کیس خودش پرس و جو کنه.

موفق باشین

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical eng, uAlberta

یا دیگه کسی تو فروم نمونده یا همه سر شدن حال ندارن!!
    نورا میل منو جواب داده میگه زمان بررسی پرونده تا ۵ ماه هست هر وقت ۵ ماه شد ما از طرف سما میل میزنیم پیگیری میکنیم !!!!
    خسته نباشه

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Business PhD (OIS) - U of Alberta

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen_ba65 نمایش پست ها
    یا دیگه کسی تو فروم نمونده یا همه سر شدن حال ندارن!!
    نورا میل منو جواب داده میگه زمان بررسی پرونده تا ۵ ماه هست هر وقت ۵ ماه شد ما از طرف سما میل میزنیم پیگیری میکنیم !!!!
    خسته نباشه
    مالی خیلی از بچه ها بیشتر از 6 ماه گذشته الان! ولی این پیگیری ها هم فایده ای نداشته تا الان.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)