صفحه 47 از 322 نخستنخست ... 37383940414243444546474849505152535455565797147 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 461 تا 470 , از مجموع 3216

موضوع: مشاهدات و تجربيات شما در آمریکا

ApplyAbroad Champion
    vahid1982 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مشاهدات و تجربيات شما در آمریکا

نقل قول نوشته اصلی توسط pimi810 نمایش پست ها
    امروز NC State بودم. رالی مرکز کارولینای شمالی یک روستای بزرگ بود :| هزار رحمت به شارلوت، حداقل چهارتا شرکت خفن داره، آپ تاون داره. نمی فهمم چرا باید رالی مرکز ایالت باشه!

من واقعا نمیدنم کسایی که تو این شهرهای کوچیک درس می خونن واسه کار پیدا کردن و اینترنشیپ رفتن و ... دچار مشکل نمیشن؟؟ تنها راه بالانس این مساله هم اینه که پول کافی داشته باشی به location محدود نشی که اونم دانشجوی دکترا تو آمریکا نداره!
    توی آمریکا و کانادا لزوما بهترین شهر یک ایالت به عنوان مرکز ایالت انتخاب نمیشه. من نمونه هاش رو خیلی دیدم.
    واسه کار و اینترنشیپ چرا باید مشکل پیدا بشه؟ همه شرکتها تو career week میان دانشگاه و همونجا با بچه ها مصاحبه میکنن. اصلا نیازی نیست شما جایی بری. در غیر اینصورت هم شرکت از شما مصاحبه تلفنی میگیره و اگه خوششون اومد دعوت میشید به شرکت برای مصاحبه های بعدی و همه هزینه های شما رو هم پرداخت میکنن.
    فرومایگان، از خطاها و لغزشهای دیگران لذت میبرند.
    شوپنهاور

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط S03 نمایش پست ها
    کلا در اروپا مگه اینکه دانشگاه های واقعا تاپ برید (که تعدادشون در اروپا نهایتا 15 تاست) تحت هیچ شرایطی به دانشگاه های درجه دو آمریکا هم ترجیحش ندید. با این خراب کاری هایی که EU در کشورهای بهتر کرده و همه جا پر شده از گداها و راننده تاکسی ها و پیتزا دلیوری های شرق اروپایی، جورش رو باید مهندس ها و دانشجوهای خارجی بکشن و اوضاع مهاجرت افتضاح شده و روز به روز هم بدتر میشه.
    آره من خودم از موافقان طرح هستم بابا. فقط جهت گرفتن نظر بقیه دوستان گفتم.
    منتها گفتم در صورتی که جور نشد و ......کلی مسایل دیگه.
    ویرایش توسط rahi2012 : December 2nd, 2012 در ساعت 11:39 AM

Member younalta آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mech Eng - NCSU

نقل قول نوشته اصلی توسط pimi810 نمایش پست ها
    امروز NC State بودم. رالی مرکز کارولینای شمالی یک روستای بزرگ بود :| هزار رحمت به شارلوت، حداقل چهارتا شرکت خفن داره، آپ تاون داره. نمی فهمم چرا باید رالی مرکز ایالت باشه!

من واقعا نمیدنم کسایی که تو این شهرهای کوچیک درس می خونن واسه کار پیدا کردن و اینترنشیپ رفتن و ... دچار مشکل نمیشن؟؟ تنها راه بالانس این مساله هم اینه که پول کافی داشته باشی به location محدود نشی که اونم دانشجوی دکترا تو آمریکا نداره!
    بابا اینجوری نگو دل ما رو خالی کردی. تا یه ماه دیگه قراره برم تو اون شهر دکتری بخونم. حداقل دانشگاهش که خوبه.
    تکیه بر تقوا و دانش در طریقت کافریست؛ رهرو گر صد هنر دارد، توکل بایدش.

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

نقل قول نوشته اصلی توسط younalta نمایش پست ها
    بابا اینجوری نگو دل ما رو خالی کردی. تا یه ماه دیگه قراره برم تو اون شهر دکتری بخونم. حداقل دانشگاهش که خوبه.
    دلتون به این راحتی‌ خالی‌ نشه.
    کوچکی و بزرگی‌ شهر به خودی خود تعیین کننده این نیست که جای زندگی‌ هست یا نه. باید ببینید چه امکاناتی در شهر وجود داره. یا دقیقتر بگم سرانه امکانات شهری. به اصطلاح per capita. برای تصمیم گیری در این مورد به جای نظر شخصی‌ افراد، به معیار‌های عینی توجه کنید. برخی‌ شهر‌های کوچک هستن که از این نظر از برخی‌ شهر‌های بزرگتر از خودشون به مراتب جای بهتری هستن برای زندگی‌. فاکتور دیگه‌ای هم که معمولاً نادیده گرفته میشه صرف نظر از اندازه خود شهر، نزدیکی‌ مراکز بزرگ جمعیتی هست. چیزی که در جامعه شناسی‌ شهری بهش میگن spillover effect. توی تاپیک بهترین شهر‌ها توضیح دادم در مورد این چیزا و نحوه تصمیم گیری در مورد انتخاب شهر. این رو هم بگم که در آمریکا معمولاً مرکز ایالت‌ها شهر‌های کوچک هست و در بعضی‌ موارد مخصوصاً این کار رو می‌کنن که مرکز ایالت فقط مرکز اداری باشه، نه مرکز همه چی‌.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Member younalta آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mech Eng - NCSU

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrad نمایش پست ها
    دلتون به این راحتی‌ خالی‌ نشه.
    کوچکی و بزرگی‌ شهر به خودی خود تعیین کننده این نیست که جای زندگی‌ هست یا نه. باید ببینید چه امکاناتی در شهر وجود داره. یا دقیقتر بگم سرانه امکانات شهری. به اصطلاح per capita. برای تصمیم گیری در این مورد به جای نظر شخصی‌ افراد، به معیار‌های عینی توجه کنید. برخی‌ شهر‌های کوچک هستن که از این نظر از برخی‌ شهر‌های بزرگتر از خودشون به مراتب جای بهتری هستن برای زندگی‌. فاکتور دیگه‌ای هم که معمولاً نادیده گرفته میشه صرف نظر از اندازه خود شهر، نزدیکی‌ مراکز بزرگ جمعیتی هست. چیزی که در جامعه شناسی‌ شهری بهش میگن spillover effect. توی تاپیک بهترین شهر‌ها توضیح دادم در مورد این چیزا و نحوه تصمیم گیری در مورد انتخاب شهر. این رو هم بگم که در آمریکا معمولاً مرکز ایالت‌ها شهر‌های کوچک هست و در بعضی‌ موارد مخصوصاً این کار رو می‌کنن که مرکز ایالت فقط مرکز اداری باشه، نه مرکز همه چی‌.
    حق با شماست. البته من خیلی هم دستم برای انتخاب باز نبود. الان هم که دیگه فرصتی نمونده. ولی می‌خوام یکی پیدا بشه تو این وانفسای انتظار برای کلییرنس، دل‌ام رو به شهر و دانشگاهی که می‌خوام برم خوش کنه.
    تکیه بر تقوا و دانش در طریقت کافریست؛ رهرو گر صد هنر دارد، توکل بایدش.

Senior Member mdemehri آواتار ها

حق با شماست. البته من خیلی هم دستم برای انتخاب باز نبود. الان هم که دیگه فرصتی نمونده. ولی می‌خوام یکی پیدا بشه تو این وانفسای انتظار برای کلییرنس، دل‌ام رو به شهر و دانشگاهی که می‌خوام برم خوش کنه.
    این تاپیک می تونه خیلی بهتون کمک کنه

بهترین شهرهای آمریکا برای زندگی کردن
    وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
    از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز

ApplyAbroad Hero dexoey آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    HTW Berlin - Construction and Real Estate Management

نقل قول نوشته اصلی توسط mdemehri نمایش پست ها
    چند تجریه:
    -همیشه مدارکتون رو اسکن کنید و اون رو برای خودتون نگه دارید....خیلی خیلی به درد بخور هست.
    - مدارک مهم مثل پاسپورت یا طلا و چیزای با ارزشی رو که دارید بذارید صندوق امانات بانک. بعضی وقتا براتون رایگان می شه هزینش یا نهایتاً سالی 60 دلار.
    - بیل هایی رو که لازم ندارید رو حتماً shradeکنید. حتی فیش هایی که به دردتون نمی خوره بعد از خرید.
    shrade یعنی چی؟
    از ایرانی بودنم بسیار متنفرم.
    به علت جو حاکم بر این سایت، حضور من بسیار کمرنگ می باشد.

Senior Member mdemehri آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط dexoey نمایش پست ها
    shrade یعنی چی؟
    یعنی ریز ریز کنید. اینجا یه ماشین هایی هست این کارو انجام می ره . اندازه ی یه سطل آشغال کوچیکه... کاغذ رو می ذارید بالاش می کشته تو و خرد می کنه.
    وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
    از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز

Senior Member saeedsharif آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-UNC Charlotte

دانشگاه NC state واقعا یکی از دانشگاه های ایالتی قویه و من با pimi81 مخالفم، نه از این بابت که شارلوت شهر بدیه، بلکه به این خاطر که UNCC رسما رابطه اش با شارلوت مثل زندگی کردن توی یک روستا با فاصله 10-15 کیلومتری اطراف یک شهر بزرگه. واسه همین هم به نظرم با فرض این که NC state دقیقا توی شهره، مزایای بودن توی NC state خیلی بیشتر ازUNCC است از بابت امکانات شهری و ...
    واقعا که!!!

ApplyAbroad Superstar pimi810 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط saeedsharif نمایش پست ها
    دانشگاه NC state واقعا یکی از دانشگاه های ایالتی قویه و من با pimi81 مخالفم، نه از این بابت که شارلوت شهر بدیه، بلکه به این خاطر که UNCC رسما رابطه اش با شارلوت مثل زندگی کردن توی یک روستا با فاصله 10-15 کیلومتری اطراف یک شهر بزرگه. واسه همین هم به نظرم با فرض این که NC state دقیقا توی شهره، مزایای بودن توی NC state خیلی بیشتر ازUNCC است از بابت امکانات شهری و ...
    سعید جان من هیچ اظهار نظری در مورد NC State نکردم. به لحاظ سابقه و اعتبار و فاندینگ و .... هم خیلی از UNC Charlotte سر تره، شکی نیست.
    NC State تو شهره ولی شهرش کوچیکه. البته هر کسی یه انتظاری داری...
    شارلوت فرودگاه داره. یه مسیر ترانزیتی تو شرق محسوب میشه. Event های خوبی توش برگزار میشه. همین که اوباما میاد اینجا nominate میشه خیلی چیزا رو توضیح میده. خیلی از فروشگاهی معتبر توش شعبه های بزرگ دارن. خودت میدونی که تو زمینه ی برق و مهندسی شرکتهای بزرگی اینجا هستن و صد البته که شیکاگو و بالتیمور نیست! ولی یه حد وسط خوبی داره.

10 15 کیلومتر که تو امریکا Walking distance محسوب میشه!
    !One hundred sixty-three thousand sq mi of awesomeness

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)