دوستان پزشک تا فرصت هست و هنوز راها بسته نشده بجای کانادا و آمریکا اگر روی استرالیا فوکوس کنید شاید بهتر باشه.
سلام
دوستان من یه سوال داشتم که خیلی برام مهمه.خواهش میکنم از دوستانی که اطلاعات دارند کمک کنند
من واسه دوره دکترای شیمی الی از امریکا پذیرش گرفتم و خانمم هم سال اخر پزشکی هست. با توجه به اینکه ایشون باید دوره طرحشون رو بگذرونن و نمی تونن با من بیان. میخواستم بدونم راهی هست که ایشون طرحشون رو نگذرونن و وثیقه بذارن تا بتونن با من بیان امریکا
سوال دوم این که بر فرض که خانمم بتونن بیان امریکا ایا میتونن اونجا امتحانات usmle رو بدن و واسه پذیرش اقدام کنن
سوال سوم این که اگه فرض کنیم خانمم طرحشم تو ایران بگذرونه واسه اینکه مدرکشو بدن چقد باید واسه ازاد کردنشون پرداخت کنه؟
ممنون میشم جواب بدین
سلام
من تازه پزشکی در ایران تموم کردم و الان داره طرحمم تموم میشه. می خوام تا چند وقت دیگه برم کانادا و اونجا اقامت دایم هم به زودی می گیرم. چند تا سوال داشتم.
1) من چون عجله دارم واسه تخصص گرفتن آیا بهتره از همون اول واسه کانادا اقدام کنم یا اینکه واسه آمریکا. کدوم راحتره و بهم پیشنهاد می کنید. رشته ی تحصیلی هم واسه تخصصم واسم مهمه.
2) اگه بخام برم آمریکا دقیقا چه امتحاناتی باید بدم. اگه میشه کتابایی که لازم دارم که بخونمم بگین تا برم اینجا تو ایران تهیه کنم شروع کنم به خوندن.
3)آیا اینکه اقامت دایم کانادا رو داشته اشم واسه من نکته ی قوتی می تونه باشه. حتی واسه ادامه تحصیلم در آمریکا
آمریکا بهتره. امتحانات umsle. به لینک زیر رجوع کنید. اقامت کانادا کار شما رو برای ورود به امریکا اسون میکنه اما در نتیجه پذیرش تاثیری نداره.
http://www.applyabroad.org/wiki/index.php/USMLE
با اینکه کانادا امتحانات و مراحلش از امریکا آسونتره ولی چون تعداد پوزشین های رزیدنتی اش در مقابل امریکا خیلی کمتر هست، ورود به رزیدنتی خیلی سخت تر و محدودتره. مطمئناً امریکا برای ورود آسونتره. هرچند که اون هم خودش آسون نیست! باید امتحانات USMLE رو بدین و تاجایی هم که می تونید سوابق پژوهشی تون رو قوی کنید تا به گرفتن توصیه نامه از اساتید کمک کنه. اطلاعات خوبی در مورد ادامه تحصیل پزشکی، آزمون ها و اینجور چیزها می تونید تو سایت مهاجرسرا پیدا کنید. http://mohajersara.com/forum-34.html
با سلام به دوستان و همکاران پزشکم:
با توجه به اینکه هر سال عده زیادی از دوستان بعد از فارغ التحصیل شدن در امتحانات تخصص آمریکا شرکت می کنند این موضوع فروم میتواند با تحت پوشش دادن مطالبی از قبیل موارد ذیل، به داوطلبین کمک زیادی کند:
1) دو step از این امتحان قبل از ورود به آمریکا، USMLE Step 1 و USMLE Step 2، را میتوان در کشورهای همسایه داد. که عده زیادی یک یا هر دو step را داده اند و با در اختیار قرار دادن تجربیاتشان می توانند به دیگر همکارانشان کمک کنند.
2) کتابهای زیادی به عنوان مرجع برای این دو امتحان وجود دارند مثل Kaplan ها و DVD هایش و چندین کتاب کمک آموزشی. دوستانی که این امتحانات را داده اند یا درحال آماده شدن برای امتحان هستند می توانند با share کردن اطلاعاتشان و اینکه برای گرفتن نمره بالا بهترین مراجع چه هستند یا برای هر step حداقل چه قدر باید وقت گذاشت و اطلاعاتی نظیر اینرا در این فروم در اختیار دیگر همکارانشان قرار دهند.
3) دوستان عزیزی که تجربه حداقل یکبار امتحان دادن را دارند مراحل ثبت نام را از اول تا آخر توضیح دهند مثلا بعد از چه مدت خواندن و چه مدت قبل از امتحان و در چه سایتی ثبت نام کرده اند، با فرستادن چه مدارکی می توان ثبت نام کرد؟ با توجه به تحریم ها که از طریق credit card های متعلق به یک فرد ایرانی نمی شود پولی به خارج واریز کرد چه راههایی برای پرداخت هزینه امتحانات وجود دارد؟اینکه در حین ثبت نام باید آدرسی غیر از ایران داد تا چه حد ضحت دارد؟
4) دوبی و ترکیه کشورهای هستند که اکثر داوطلبان برای دادن امتحان به آنها می روند، کسانی که امتحان داده اند آیا از محل برگزاری آزمون خود راضی بوده اند؟ پیشنهادشان برای کسانی که می خواهند در آینده شرکت کنند چیست؟
جواب این سوالات را خیلی از همکاران ممکن است بدانند و از طرفی بسیاری از همکاران مخصوصا تازه فارغ التحصیل شده ها جواب بسیاری از این سولات را نمیدانند.این فروم علاوه بر سوالات بالا می تواند هر سوالی که مرتبط با دادن این آزمون می باشد را در بر بگیرد.
سلام بچه ها
من یه سوال دارم.
می خوام بدونم که واسه امتحان USMLE آمریکا برای ادامه تحصیل تخصص گرفتن در اونجا باید امتحان تافل رو حتما بدیم؟
اینم بگم که من چون اقامت کانادا رو می خوام بگیرم واسه ویزا گرفتن آمریکا مشکلی ندارم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)