سلام. اول اینکه خیلی تبریییییییک. می شه لطفا من را راهنمایی کنی؟ در سیستم EQI دانشگاه Auckland یک قسمت به نام "Statement Research Intent
هست. من اولین بارم است که میخوام چنین چیزی بنویسم . می شه راهنماییم کنی چه طوری بنویسم؟ مثلا در مورد science faculty این template را دادند: شما برای نوشتن از استاد راهنمات کمک خواستی. چون او هنوز در مورد یه موضوع مشخص برای ریسرچ چیزی نگفته. فقط نمرات من را به post-advisor داده و گفته که خوبه و برو واسه EQI اقدام کن. میشه لطفا نمونه خودت را برام بفرستی تا یک الگوی کلی داشته باشم؟ ممنون می شوم.
Introduction/Background.1
Briefly summarise current research in your area of interest
Aims and objectives of the Research .2
What question(s) or problem is your research seeking to answer? Why do you think this project is worth doing?
Research Design.3
Which data are required? What major methods or procedures will be used to collect and analyse the data? Which ethics approval(s)/permissions will be required?
سلام دوست عزیز،
مرسی از تبریک.
چون من برای یه پروژه اقدام کرده بودم که پروپوزالش تقریبا آماده بود زیاد آشنا نیستم به نحوه نوشتن و احتمالا دوستان دیگه بیشتر راهنمایی میکنند.. ولی اصلا استرس نداشته باشید. شما یه ورژن اولیه با توجه به اون ایده ای که تو ذهنتون هست آماده کنید بعدش حتما استادتون کمک میکنه و ادیت میکنه و مطمئنا کلی این ور اون ور میشه تا نهایی شه. زودتر شروع به نوشتن بکنید به نظرم.
موفق باشید
مهرداد
سلام
برای research intent
حتما باید موضوعی که روش کار میکنی مشخص باشه ت بتونی براش introduction و بقیه رو بنویسی..در مورد موضوع از استاد راهنمات بپرس که قرار هست سر چه موضوعی کار کنی وبرای نوشتن پروپوزال از چه منابعی استفاده کنی....وبهش بگو که برای سابمیت EOI باید RESERCH INTENT تکمیل بشه ...بعضی استادا اینو نمی دونن...
درود
دوستان محبت کنین لطفا پست هایی که به منظور تشکر و تبریک هست رو از طریق امتیاز ، پ خ مطرح نماییدارسال های اینگونه حذف شدند .
با سپاس فراوان
محمدرضا
Famous Saturday | A day when is fulfilled anything
با سلام
دوستان عزیز من تمامی پست های قبلی را مطالعه کردم و متاسفانه نتوانستم به جواب قطعی در مورد سوالم برسم.
1)برای ویزای تحصیلی در مقطع دکترا برای متاهلین (بدون فرزند)نامه تمکن مالی با چه مقدار موجودی مورد نیاز است؟
2)آیا این مقدار موجودی باید از لحظه اقدام به ویزا تا زمان دریافت ویزا در حسابمان باشد یا از 6 ماه قبل از اقدام برای ویزا؟
3)مقدار ریالی موجودی حساب را با نرخ دلار دولتی تبدیل میکنند یا دلار آزاد؟
دوستانی که ویزای تحصیلی را دریافت نموده اند لطفا مرا راهنمایی کنید
با تشکر
سلام/
تا آنجایی که من میدونم:
1. 70 هزار دلار نیوزیلند
2. قبلا میگفتند باید از 3 ماه قبل تویِ حساب باشد و تا زمان دریافت ویزا هم نباید برداشت شود.
3. چند ماه قبل که ما از بانک نامه گرفتیم به قیمت ارز دولتی حدود 1260 بود، در حال حاضر نمیدانم به چه صورت است و خواهش میکنم بچههایی که به تازگی نامه تمکن مالی را گرفتهاند پاسخ بدهند.
امیدوارم کمکتون کرده باشم/
All human wisdom is summed up in two words - wait and hope” Alexandre Dumas”
علاقه مندی ها (Bookmarks)