صفحه 128 از 169 نخستنخست ... 2878118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,271 تا 1,280 , از مجموع 1686

موضوع: آرشیو شده : نتايج پذيرش استراليا ( تا سال 2012 )

Junior Member

پیش فرض پاسخ : نتايج پذيرش استراليا

نقل قول نوشته اصلی توسط alihagh نمایش پست ها
    In case of the University of Melbourne , I will say there is no problem if you you want to commence your career prior to your CoE date. After coming to the university and finalizing your enrollment, your scholarships will begin based on the new date.

The university does not open any bank account for you and, in fact, you will open an account by yourself and then put its detail in your student portal and you will get your first salary after 2 weeks.
    سلام به همگي
    بابا چه آخر هفته خوبي بود. تبريك ميگم به همه دوستان كه موفق شدند. يكي از دوستان بخصوص start_today عزيز به من بگه با اين خبرهاي خوب كه از كوئيزلند رسيده ممكنه كه دانشگاه ادلايد هم تجديد نظري بكنه روي اون نامه مسخره! من فقط براي ادلايد اپلاي كرده بودم در ضمن دوستان لطفا اعتراض نامه رو فراموش نكنيد.

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط alihagh نمایش پست ها
    In case of the University of Melbourne , I will say there is no problem if you you want to commence your career prior to your CoE date. After coming to the university and finalizing your enrollment, your scholarships will begin based on the new date.

The university does not open any bank account for you and, in fact, you will open an account by yourself and then put its detail in your student portal and you will get your first salary after 2 weeks.
    Okay. I see. Thanks for your answer. I think it is necessary to contact my case officer in order to be assured whether or not such a condition is applicable in my university

In case of bank account, which bank do you recommend?

Member alihagh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering-The Univerity of Melbourne

نقل قول نوشته اصلی توسط mani2541 نمایش پست ها
    Okay. I see. Thanks for your answer. I think it is necessary to contact my case officer in order to be assured whether or not such a condition is applicable in my university

In case of bank account, which bank do you recommend?
    You're welcome

Most students open their bank accounts in National Australian Bank (NAB) or Commonwealth Bank

ApplyAbroad Veteran
    shahrouz آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD, Chemical Engineering- Monash Uni- Aus

درود

علی جان شما مزایای بورسendeavour رو می دونی؟ من زمانی برای این بورس اقدام کردم که کوئنزلند، سیدنی، آدلاید، موناش پذیرش داشتم. می دونم هزینه بلیط رو می ده ولی living allowance چقدر می ده که اگر اومد می ارزه به جای IPRS انتخاب کردن یا خیر.
    از میان دو واژه انسان و انسانیت؛ ‬‫اولی در میان کوچه ها‬،‫و دومی در لابلای کتابها سرگردان است‬...
    PhD positions:Switzerland*** Netherlands***Norwa

ApplyAbroad Veteran
    shahrouz آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط start_today نمایش پست ها
    سلام شهروز جان. از اونجایی که ظرفیت پیام خصوصیت پر بود مجبور شدم اینجا جواب بدم: اولا که خیلی تبریک می گم. ببین اینکه کودمش بهتره بستگی به خودت داره. ما وقتی ایران هستیم و میخوایم بیایم، یه سری مسائل اصلا برامون اهمیت نداره اما وقتی میایم اینجا مهم میشه. این دوتا دانشگاه هردوشون خیلی خوبن. اما ملبورن خیلی با کوئینزلند متفاوته. من البته ملبورن رو ترجیح می دادم چون خواهرم اینجا زندگی میکنه و حتی اگه UQ خیلی بهتر هم بود باز موناش رو ترجیح می دادم. اما اگه شما همچین اولویتی ندارین باید بگم که از نظر رنکینگ UQ بالاتر از موناش هست. البته همونطور که به وحید هم گفتم توی این مقطع استاد خیلی مهمتر از دانشگاه هست. یعنی رنکیگ دانشگاه برای لیسانس و فوق اهمیت داره اما برای دکترا مهمترین چیزی که اهمیت داره اینه که استادتون قوی باشه. شناخته شده باشه. فعال باشه و به دانشجوش اهمیت بده. در مورد تفاوت های کوئینزلند و ملبورن باید بگم ملبورن سردترین شهر استرالیا هست. البته روز های خیلی گرم هم داره ولی معمولا روزای گرمش زیاد نیست. از طرفی کوئینزلند معمولا گرمه. اکثر مواقع سال گرمه. کوئینزلند بیشتر استرالیایی هستن. خارجی کم میبینی توش اما ملبورن نصفش مهاجرای خارجین. کوئینزلند احتمال بارون های سیل آسا بیشتره ولی ملبورن معمولا اینطوری نیست. شهر ملبورن بزرگتر از شهر بریزبین (مرکز کوئینزلند) هست. این هم از اطلاعاتی که بنده دارم. تصمیمو انتخابش با شماست دیگه. دانشگاه کوئینزلند هم عالیه. استاد من فوق و دکتراشو اونجا خونده و راضی بوده. موناش هم خیلی خوبه. هر کدوم رو انتخاب کنی ضرر نکردی. امیدوارم این اطلاعات بتونه کمکت کنه
    مرسی عزیز.موضوع پروژه ها تقریبا یکیه ولی پروژه موناش خیلی به نظر من به نتایج و مقالات بهتری ختم می شه. استاده چیینه ولی آدم مهربونیه که خودت هم می شناسیش. برای کار پاره وقت حین تحصیل هم ملبورن بهتره(مثلا اگر شد TAیا اگر نشد فروشندگی و حسابداری و... بیرون)؟

این اختلاف رنک (حدود 20 رنک جهانی در مهندسی شیمی، کوئنزلند 16 و موناش 40) در پیدا کردن کار آکادمیک تاثیر گذار نیست؟ من بسیار علاقه مند هستم که بعدا توی یکی از دانشگاههای سطح بالای استرالیا پوزیشن پیدا کنم و اینو به کار بیرون ترجیح می دم. جواب قطعی موناش سه شنبه میاد موندم چی جواب استادم رو بدم D: هر دو استاد آدمهای خیلی خوبی هستند ولی استاد موناش خیلی پیگیر کارهام بود و هست.

گفتی ملبورن خیلی متفاوت با کوئنزلنده. می شه بگی از جه لحاظ غیر اب و هوا و مسئله خارجی بودن؟ البته منتظر بورس endeavour هم هستم. آدلاید هم که والله چی بگم! d:
    از میان دو واژه انسان و انسانیت؛ ‬‫اولی در میان کوچه ها‬،‫و دومی در لابلای کتابها سرگردان است‬...

سلام دوستان من از RMIT و Newcastle پذیرش گرفتم full fund و هردو Business School
    خوشحال میشم اگه کسی تجربه ی داره که کدوم بهتره از این دوتا چون راجع به استرالیا زیاد نمی دونم!
    My background
    BSc Industrial Eng Azad Uni Tehran Jonob GPA: 13
    MSc Management , Chalmers Uni Sweden GPA: 4.8/5
    Publication: 2 Books , 1 Book Editorial, 3 conference papers
    ایشالا خبرهای خوب برای همه بیاد

Junior Member

سلام به همگی

تبریک میگم به دوستانی که خبرهای خوب دریافت کردند

کسی از نتایج بورس دانشگاه ملبورن خبری نداره؟

آیا نتایج IPRS این دانشگاه رو اعلام کردند؟ ما دیگه منتظر IPRS نباشیم؟

به امید خبرهای خوش برای همه

نقل قول نوشته اصلی توسط majidchem نمایش پست ها
    سلام به همگی
    تبریک میگم به دوستانی که خبرهای خوب دریافت کردند
    کسی از نتایج بورس دانشگاه ملبورن خبری نداره؟
    آیا نتایج IPRS این دانشگاه رو اعلام کردند؟ ما دیگه منتظر IPRS نباشیم؟
    به امید خبرهای خوش برای همه
    اول از همه بزارید منم یه تبریک بگم
    تبریک

والا مجید جان تنها چیزی که من میدونم در حد 2تا ایمیلیه (که مشخصه تمپلیته) که بصورت مجزا توو تاریخهای 16 نوامبر و 4 دسامبر واسه من اومده و هردوتاشم کپی هم بودند!! با این مضمون:

Dear Applicant (Please provide student/applicant ID if you reply to this email

We are pleased to advise that the Melbourne Scholarships Office has received your application for scholarship for the 2013 round of scholarship consideration.
    You can expect an outcome in late December 2012.
    General scholarship information may be obtained from our website http://cms.services.unimelb.edu.au/scholarships/pgrad/ .
    You will receive separate correspondence if you need to submit any documents or if any additional information is required from you.

Kind Regards

Miriam Little
    Scholarships Information Officer
    Melbourne Scholarships Team
    Melbourne Scholarships
    John Smyth Building
    The University of Melbourne Victoria 3010
    T: +61 3 9035 4342
    F: +61 3 9349 1740
    www.unimelb.edu.au/scholarships
    CRICOS Provider No 00116K

Member mao آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Fisheries ,Guilan University

سلام بچه ها می خواستم بپرسم که وقتی یک بار از استادهامون referee reports گرفتیم می تونیم برای جاههای دیگه هم که اپلای میکنیم از اونها استفاده کنیم. منظورم اینه که در نامه خطاب به دانشگاه مورد نظر می نویسند؟ اخه هربار که من روم نمی شه بگم استاد نامه بده. و دیگه اینکه چه مطالبی باید توش بنویسند ؟ (اخه استادهای دانشگاه من فک نمیکنم خیلی تجربه در این زمینه داشته باشند) مثلا این دانشگاهی که میخوام بفرستم گفته:
    attach a letter commenting on the applicant's achievements to date and your perception of of their ability to undertake doctoral level research
    یعنی منظورشون اینه که هر achievement من را یکی یکی با ذکر تاریخ بنویسند؟ اخه من به جز مقاله دستاورد دیگری ندارم که! و اینکه یکی از این استادها استاد راهنمام هست و دیگری یه استاد دیگم که مشاور نیست (چوا استاد مشاورم سر پیری تازه دانشجوی دکتراست فکر کنم ناجور باشه اگه اون را معرفی کنم)
    خلاصه استرس دارم که اونها دقیقان ندونند چه طور این نامه ها رابنویسند که تو پروسه من اثر مثبت داشته باشه؟ امکانش هست نمونه برام بدید.
    ببخشید می دونم اینجا جای مناسبی برای سوال من نیست ولی تنها جایی که من می تونم انتظار یه جواب خوب را داشته باشم. لطفا کمکم کنید...

ApplyAbroad Veteran
    shahrouz آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط mao نمایش پست ها
    سلام بچه ها می خواستم بپرسم که وقتی یک بار از استادهامون referee reports گرفتیم می تونیم برای جاههای دیگه هم که اپلای میکنیم از اونها استفاده کنیم. منظورم اینه که در نامه خطاب به دانشگاه مورد نظر می نویسند؟ اخه هربار که من روم نمی شه بگم استاد نامه بده. و دیگه اینکه چه مطالبی باید توش بنویسند ؟ (اخه استادهای دانشگاه من فک نمیکنم خیلی تجربه در این زمینه داشته باشند) مثلا این دانشگاهی که میخوام بفرستم گفته:
    attach a letter commenting on the applicant's achievements to date and your perception of of their ability to undertake doctoral level research
    یعنی منظورشون اینه که هر achievement من را یکی یکی با ذکر تاریخ بنویسند؟ اخه من به جز مقاله دستاورد دیگری ندارم که! و اینکه یکی از این استادها استاد راهنمام هست و دیگری یه استاد دیگم که مشاور نیست (چوا استاد مشاورم سر پیری تازه دانشجوی دکتراست فکر کنم ناجور باشه اگه اون را معرفی کنم)
    خلاصه استرس دارم که اونها دقیقان ندونند چه طور این نامه ها رابنویسند که تو پروسه من اثر مثبت داشته باشه؟ امکانش هست نمونه برام بدید.
    ببخشید می دونم اینجا جای مناسبی برای سوال من نیست ولی تنها جایی که من می تونم انتظار یه جواب خوب را داشته باشم. لطفا کمکم کنید...

درود
    مائوی عزیز، بعید می دونم اسم دانشگاه رو بزنند داخل رفری ریپورت. نگران نباش برای همه جا قابل استفاده است.
    برام ایمیلتو پیغام خصوصی کن که رفری ریپورت نمونه بفرستم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)